Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)
Raspunsuri - Pagina 22
camelia.t spune:
quote:
Originally posted by zax
Fetele care faceti baie pruncilor in cada mare cu ce produse o curatati ca sa nu fie toxic pentru ei? Ca maine vreau sa o inaugurez
Si noi facem baie in cada cam de o luna buna.Noi curatam cada cu Cif sau Ajax praf.Problema nu sunt produsele ci limpezirea de dupa curatat.Daca se limpezeste ff bine, e ok.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami
AICI
www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
camelia.t spune:
Americanii, japonezii si romanii isi doteaza fabricile cu un ceas
inteligent, cu cuc.
America
Ora 8: Cucu-cucu, bine-ati venit la lucru !
Ora 12: Cucu-cucu, pauza de lucru !
Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru !
Japonia
Ora 8: Cucu-cucu, deja sunteti la lucru?
Ora 12: Cucu-cucu, continuati lucru' !
Ora 17: Cucu-cucu, s-a terminat lucru !
Ora 20: Cucu-cucu, plecati va rog de la lucru !
Romania:
Ora 8: Cucu-cucu, a venit careva la lucru?
Ora 12: Cucu-cucu, a inceput cineva lucru?
Ora 16: Mai e cineva la lucru?
Baieteii lui mami
AICI
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO
dolcebaby spune:
Fetelor simbata am fost la Ana Maria..... acum biata fetita are patut, carut, hainute, scutece si jucarii
Nu este meritul meu, am fost cu o mamica inimoasa de pe acest forum, Elle_seb, Laura pe numele ei adevarat
Ea a dat patutul de la baietelul ei si s-a dat peste cap sa faca rost si de carut de la o prietena. Ea este Ana Maria ...http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/album/576460762386122654
Toate bune si frumoase dar cum "la omul sarac nici boii nu trag"...ma puc eu sa ii dau caciulitele ( 2) jos si descopar BUBA... saracul copilas are crescut in crestetul capului (unde este fontanela) o carne rosie de marimea unei nuci... arata asa ca o alunita uriasa, are si capul unflat pe linga ea, se poate observa in poza asta cum sta caciulita ridicata http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/album/576460762386122654/photo/294928804189492172/0
Mama-sa spune ca nu s-a nascut asa si acea carne a fost cit un punct si a crescut tot mereu...
A fost la doctora din sat care i-a dat trimitere la Ploiesti (nu stiu unde) si aici i-au dat o crema cu care sa unga copilul... din lipsa de bani nu s-a mai dus cu ea in alta parte
Eu de simbata nici sa mai dorm nu pot de mila copilului si ma gindesc in fel si chip cum sa fac sa o aduc la Bucuresti la un spital... dar unde? nu cunosc nici eu pe nimeni si nici nu stiu unde sa ma duc
Voi ce credeti ca ar putea fi "BUBA" ? Ati mai auzit de astfel de cazuri ?
Va pup si numai bine!
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3
camelia.t spune:
Ce dragutica e fetita! Dumnezeu sa va rasplateasca pentru ce ati facut.Cat timp are fetita? Nu mai retin de cand ai scris data trecuta.Sa speram ca parintii (mama) vor avea grija de lucrusoare si fetita se va putea bucura o vreme de ele.
Ma gandesc totusi cum va fi in viitor......Mi-e tare mila sa ma gandesc, ca sa nu mai zic ca e tragic sa sti ca sunt mii de copii in situatia asta.
Ii doresc multa multa sanatate micutei, sa reuseasca sa dea de capat umflaturii respective si sa scape de ea. Sa ne mai tii la curent.Ce pacat ca sunt asa departe, am si eu o gramada de lucrusoare de la Andrei.Dar precis gasesc si pe-aici copii necajiti.
Baieteii lui mami
AICI
Muuh spune:
dolce din povestile tale micutza pare sa aiba un hemangiom. Se pot duce cu ea fie la Budimex, sectia de chirurgie plastica sau dermatologie sau la Grigore Alexandrescu - sectia de chirurgie plastica. Din pacate nu stiu nici eu sa iti dau un nume sau o persoana de contact a fost un subiect aici pe forum despre asta, incerc sa il gasesc si sa iti dau link-ul poate te ajuta. In principiu hemangioamele (daca asta are) nu pun viata in pericol, asta ca sa ii linistesti pe parinti intr-o prima instanta dar trebuie investigate si urmarite.
Miruna +
Alexei
dolcebaby spune:
MUUH iti multumesc pt raspuns !
Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3
vivighe spune:
Dolce...si eu tot la un hemangiom m-am gandit.Faza e ca daca e asta(deci trebuie sa se prezinte undeva pt un diagnostic ca lumea) am auzit tot mai des parerea ca ar trebui lasat in pacae pana la 2 ani pt ca se mai retrage pana atunci si deci,daca trebuie intervenit e mai bine sa fie mai mic.Mai multe iti poate spune Mag pt ca si Nic are un hemangiom pe burtica si ea a mai tot umblat cu el pe la doctori.
a_daniela spune:
Buna ciresici,
Am citit si eu ce a zis Inaioana despre pusul pe olita. Nu stiu ce traume psihologice poate genera, dar nu pot sa inteleg cum unii oameni dau verdicte si considera ca singurul motiv pentru pusul pe olita ar fi cel financiar. Nu vreau sa creez dispute, dar eu stiu f. bine ca la mine, nu acesta e motivul. NIci nu m-am gandit la asta pana acum. Bia pentru mine, este totul si gandul ca as putea-o traumatiza in vreun fel... Nu sta pe olita fortata. Ea pe olita e chiar vesela, o ia ca pe o joaca in nici un caz nu plange sau sa fie stresata.
De ce am inceput sa o pun pe olita? Pentru ca am o multime de prieteni cu copii de peste 1 an si jumatate pana la 3 ani care inca mai au pampersi. Cand ii pun la olita plang si nu fac, si sunt chiar terorizati cand o vad.
Bianca este mica si nu constientizeaza olita, dar cel putin nu plange cand o pun si s-a obisnuit sa faca la ea.Cred ca daca o pun mai tarziu, o sa patesc la fel ca ei si nu vreau. Nu imi place sa stea vara la 35-40 grade cu pampersul de plastic la fundulet. Nu cred ca e sanatos. N-am citi nicaieri ca ar fi o varsta recomandata ca sa pui copilul la olita.
Oricum fiecare face cum crede ca este mai bine pentru copilul lui, si acest forum este ca sa ne spunem parerile si sa invatam din experienta altora. Nu am spus ca e bine ca mine, dar nici nu vreau sa se spuna lucruri neadevarate: terorizare copil sau motiv financiar.
Ma doare cand cineva care desi nu ma cunoaste pune verdicte, ca si cum ar fi super-cunoscator. Eu recunosc, ca sunt la primul copil si nu am experienta. De aceea si intru aici si citesc zi de zi, ma informez si aleg ce cred eu ca e bine pentru Bianca.
O sa ma abtin sa scriu, chiar daca am facut-o destul de rar, dar o sa va citesc in continuare, pentru ca imi sunteti dragi.
Va pupam.
vivighe spune:
Bei...da de ce sa te abtii sa scri...cum ai spus si tu fiecare isi spune parerea si fiecare face cum crede.Si mie mi s-a parut ciudata faza cu traumatizarea copilului pe motiv de olitza.Intr-adevar cred ca sunt traumatizati cei care sunt certatzi ca au facut pe ei sau in pampersi si nu la olitza...dar cand il pui asa sa vezi ec face...daca vrea sa fac bine...daca nu iara bine si toata lumea e fericita nici eu nu vad unde sunt traumele.
camelia.t spune:
Daniela intr-adevar, suntem pe acest forum ca sa ne spunem parerea. Dar, tot asa, fiecare este liber sa aleaga ce i se pare ok de aplicat sau nu.Nu este primul caz cand fetele nu sunt de acord pe un anumit subiect, dar asta nu inseamna ca e o problema. Nu te supara, te asteptam sa mai scri si sa mai pui poze cu Bianca, ca nu ai mai pus din alea recente tare demult.

Baieteii lui mami
AICI