Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Raul-Celestin

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI ZUZI

LA MULTI ANIALEX,RAUL-CELESTINsi PAUL-VICTOR

Ildi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Va salutam, eu si cireasa mea codasa la mancare!

Oana, Paul este un dragut, doi ochisori albastri frumosi rau si un motulet haios pe frunte.

Noi bem lapte la greu si nu mancam solid decat la masa doi una din combinatiile: fructe cu cereale, fructe cu iaurt, cereale cu iaurt, sau toate la un loc. Maxim 7 linguri...
Am fost la Valcea, deci masa 3 oricum a fost compromisa, adica ne-a prins pe drum si ieri si azi, asa ca, nici in WE asta n-am mai avansat. Iar in cursul saptamanii e treaba bonei, care n-are succes. Oricum, de la ea mananca mult mai putin si la masa de fructe. Asta ma pune pe ganduri. Inseamna ca nu stie cum si ce sa faca

Azi i-am dat la masa doi galbenus de ou fiert frecat cu banana. N-am avut incotro, caci legumele nu le mananca in nici o combinatie. Doar acrite cu bors, dar si atunci foarte putin.... o lingura, cum va mai spuneam zilele trecute.

Eu am racit, asa ca, azi am sarit peste dieta. Dar, am dat jos 3,2 kilos de cand am inceput-o ( 3 ianuarie) si mai am sapte. Daca o tineam corect, dadeam mai mult jos... Dar e mai bine asa. Incet, dar sigur. Pana la ziua mea mi-am propus sa ajung la masurile anterioare.
Printre altele, masura 40 la jeansi, nu 44, ca acum
Va pup si va doresc o saptamana minunata.

Doroti, eram sigura ca bebelusa n-are nimic. Era paranoia de mama, dar n-am vrut sa-ti zic, ca sa nu te superi

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Azi a mancat si Petra prima oara iaurt Campina cu jumatate de biscuite si banana. Un deliciu. A ras borcanelu'. Eu ii pun mancarea in borcanele de diverse gramaje sa stiu cat mananca si sa nu isi bage mainile in papa.
Si ii mai plac foarte mult pireurile cu afine de la Hipp.

Nu le are cu gustul acru si mereu trebuie sa ii fac chestii dulci.
Ea dar si EU suntem indragostite de cerealele pt 4 luni de la Humana cu fructul pasiunii si 11 vitamine etc...Sunt foarte bune!!! Nu ma abtin sa nu mananc si eu cot la cot cu ea. Sunt atat de cremoase si pufoase si aromate....mniaaaammmm!!!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

mai...eu nu pot vedea poze de la voi pentru ca iar mi s-a ars placa video si dinainte de Craciun eu vad ecranul numai albastru

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vavitzu spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Amonar, nu i-am facut nici o analiza care sa confirme sau infirme intoleranta la lactoza, si da, pot spune ca s-a dat diagnosticul dupa ochi...diagnosticul de intoleranta, daca intelegi ce vreau sa spun. Asa ca dupa 2 luni doar de lapte fara lactoza un medic destept mi-a spus ca bebe nu are nici o intoleranta dar da asta e cel mai usor si rapid mod de a scapa de diareea care tine foarte mult, iar el o avea de 2 saptamani. Pe scurt nu am facut nici o analiza complexa nici sa vad daca a avut nici daca i-a trecut . Oricum TREBUIE sa facem niste analize totusi pt ca Mihnea are totusi un teren alergic. O sa te tin la curent.
Multumesc pentru sfaturi si pentru grija. Kailan ce mai face? Ai idee de ce este alergic la proteina din lapte de vaca? Sau nu-i nevoie de o cauza?

4+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

...ufff..nasoala treaba cu alergiile astea.Edutzu meu este alergic la lactoza din laptele de vaca, am incercat de trei ori sa ii dau iaurt...nu exagerez la circa 20 de secunde dupa ce papa, pe la guritza pe unde am atins cu iaurtel se inroseste pe loc,,, am incercat si branzica, dupa ce o papa imi vomita in jet...saptamana asta mergem sa facem vaccinul de la 6 luni, noi nu l-am facut eram bolnaviori de rubeola, o sa intrebam pediatra sa vad ce ne spune ,ce sa facem in cazul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Buna dimineata ciresele!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2558112690062330238IOgCsk
http://good-times.webshots.com/photo/2332988850062330238HBlkKz

Adi ne-am gandit sa-i tinem companie Ralucai in dimineata asta.Asa ca va asteptam la salutat livada.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Haaaaaaaa
Andreiutule pai ce faci mey ??? i-o luasi inainte Ralucai???
Te-ai trezit tu asa dimineata sa ne arati dintzisorii si okisorii tai albastri??? Pt ca esti asa de frumos sigur te va ierta Raluca

Hai Raluca...ce faci ? Tati nu a ajuns la servici ???

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Andrei
felicitari. asa vesel de dimineata?

Doroti ne-ai dat o veste imbucuratoare.

asa incepe o saptamina buna! cu imagini grozave si vesti bune.

noi nu mai avem poze recente. camera nu e disponibila cred ca toata saptamina, deci ... fara poze.

numai bine va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Multumim de aprecieri....va dati seama ca Andrei dormea bustean cand eu postam pozele (ca altfel nu stateam eu la calculator).Acuma e treaz, trage de lucruri pe-aici, asa ca imi intru iar in rolul de paznic al bunurilor din casa.Pana acum am scazut din inventar cateva lucruri care i-au cazut in mana si, evident, nu s-au mai putut recupera decat pe bucatele.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm

Baieteii lui mami AICI

www.dropshots.com/adelatordoi" target="_blank">FILMULETZE
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=f44d8edd2a6299f81a253&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ VIDEO

Mergi la inceput