Montignac : ce am mancat azi (82)
Raspunsuri - Pagina 9
crisstinuta spune:
Buna fetelor!
Eu am mancat asa :
Sambata : D cafea decaf. doua felii paine integrala o cana lapte 0.1%
P trei mere , o portocala (n-am fost acasa)
S portie f.mare de crap la cuptor
Duminica : D cafea decaf,telemea, sunca (fara amidon,zahar)castravete murat(f.zahar)
P iar o portie zdravana de peste la cuptor
S doua mere (chiar nu mi-a fost foame)
Mara76 spune:
Neata! Eu stagnez... sa fie de la noua mea pasiune, painea productie proprie, mancata dimineata?!
andanii spune:
La raport , azi 85.3 .... e super ca incepe sa scada
Scriu mai tarziu mai mult, cand ma eliberez pe aici si gasesc timp
ANDANII
inuta12 spune:
Mara..eu zic ca-i din cauza painii..nu vreau sa te descurajez..doar vorbesc din propria experienta..
Dar acum depinde si de fiecare organism...si poate faci parte si tu din categoria celor care nu le prieste painica..
Eu am grup 01...
poate sa fie si din cauza asta..cele care au 0 slabesc mai usor cu proteine..
andanii spune:
si eu cand mananc paine cam stagnez ... am sesizat de f multe ori chestia asta ... si am tot grupa 01 ca si voi
ANDANII
ralu spune:
Buna fetele!
inuta-merci mult. Si eu am cautat in carte si intr-adevar branza mozzarella este permisa. In legatura cu painea, eu mananc dimineata paine wasa (in fiecare zi) si slabesc. Deci inuta spor la slabit!!
Aucsor-sanatate multa lui Teo!! Lasa ca vei actuliza tabelul dupa ce-i trece micutului!!!Te pup si bafta la doctor (Pupici pentru Teo)
Mara-incearca saptamana asta fara paine si vezi cum reactioneaza organismul
Cristina-si mie a inceput sa nu imi mai fie seara foarte foame! Pupici baietelului tau!
Andanii-felicitari pentru kg pierdute! Spor la treaba!
In alta ordine de idei dau si eu raportul azi: 90.1kg deci fata de saptamana trecuta am pierdut 1,3 kg
Va urez o saptamana fara abateri!!!
Va pup!
Mara76 spune:
Mda, eu am BIII, dar parca e prea mare coincidenta. De vreo 2 saptamani, de cand cu painea, n-am mai slabit deloc. Asta e... renunt la ea o vreme sa vad ce se intampla si taman bine ca-mi iesise super buna painica de duminica.
latrishia spune:
Buna fetelor
Felicitari fetelor care au slabit, cred ca si eu am dat ceva, inca nu m am cantarit. Am avut un weekend plin de abateri, dar de azi gata.Back to monti.
Nu stiu cum faceti voi painea sa fie buna, ca mie mi se pare oribila la gust.Prefer sa o evit sau sa pap cativa biscuiti Dita.
Pupici
http://new.photos.yahoo.com/lori_pici
Lori&Luanna