Montignac : ce am mancat azi (82)
Raspunsuri - Pagina 8
viorica avram spune:
recunosc ! nu am mancat montY! mi+e greu sa ma despart de paiiiiiineeeeee!
trebuie! trebuie! sa slabesc! nu ma mai suport asa.
AM VAZUT EMISIUNEA LUI OPRAH! si acolo am vazut ca nu e buna fructoza.deci, trebuie sa renuntam la fructoza daca vrem sa fim sanatosi.
as vrea sa nu-mi mai placa asa mult dulciurile.
gata! ma mobilizez! ma duc la supermarket sa-mi cumpar o lista cu alimente monty.gata!
Viorica
Ingerasul meu Shalini
fatima spune:
inuta, multumim de complimente si de urari..imi aduc aminte, sigura ca da, era seara tarziu..parca spuneati ceva cum ca va programase asistenta si uitase sa mentioneze ca s-a mutat cabinetul, nu? si voi v-ati dus initial tot la cel vechi..sau ma insel....ca nu prea mai stau bine cu neuronii de cand cu bebe..bine ai venit in clubul nostru!!
eu raportez 1.5 kg in minus..am inceput si tratamentele de electrostimulare, impachetari, vacuum, ultrasunete..abia astept sa ma mai cantaresc luni..spunea cineva ca ii e teama de vergeturi..eu folosesc o crema care mi se pare mai buna decat cele profesionale, Vergisal se numeste, e romaneasca, de favisan, e vreo 80.000 tubul..am folosit-o toata sarcina, si a fost f. buna..
meniul de ieri:
D: fulgi cu lapte 0.1%
P: cascaval afumat si costita afumata
S: carne vita fiarta cu ardei copti
la 22.00 fructe: portocale, minole, kiwi
azi:
D: iaurt cu biscuiti integrali
P: carnat de casa cu ardei copt
S: paste integrale cu sos rosii
la 22.00 iarasi fructe
pentru maine..nu stiu.. stiu doar ca o sa mananc dimineata iarasi lapte cu cereale, la pranz probabil o friptura, ceva, ca mergem la socrii in vizita..
Fetelor, eu cred ca am facut o greseala si am repetat-o azi..mi-am pregatit o ciorbita de legume si pui pentru maine seara si fara sa-mi dau seama am acrit-o cu bulion de zarzare..pai astea sunt fructe..nu e bine, nu? acum ce sa fac, sa o arunc? la fel am acrit-o si pe cea de legume, pe care am mancat-o miercuri..dar vad ca tot am slabit..
fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
Larra spune:
Fatima eu nu as arunca mancarea chiar daca incalci un principiu Monti . Daca-mi aduc eu bine aminte din carte, Monti are o explicatie pentru consumul separat al fructelor ce nu are legatura neaparat cu ingrasatul, uite ce spune :
"Regula importanta (si daca ar trebui sa retineti doar una, atunci pe asta s-o retineti) este ca fructele – in general – nu pot fi combinate cu nimic altceva; nici cu lipide si nici cu proteine.
Aceasta observatie nu este facuta doar in lumina pierderii in greutate care ne intereseaza. Ea se bazeaza pe legile chimiei digestiei. Cand sunt mancate intr-o combinatie, fructele perturba digestia altor alimente digerate si, cu aceeasi ocazie, isi pierd majoritatea proprietatilor (vitamine etc.) pentru care au fost mancate. De aceea, cea mai grava greseala pe care o puteti face este sa consumati fructe la sfarsitul mesei."
inuta12 spune:
Exact Fatima....noi eram cele cu cabinetul..chiar iti spusesem ca intrasem in casa omului...fara sa mai sunam la usa..ca doar noi stiam ca e cabinet particuler...
ma bucur ca te-am "reintalnit"...a..apropo..eu sunt cea cu parul mai scurt..si cu gura "mai mica" decat cealalta..
spor la slabit fetelor..
va pupic pe toate si multam de primire.
ma prezint maine la apel.
ralu spune:
Buna seara fetele!!
Meniul meude azi:
Dimineata: 2 felii de paine wasa+gem cu fructoza+cafea+lapte0%
Pranz gratin de vinete +pui la cuptor
Seara cred fructe!!!
Va pup mult!
P.S. Branza mozarella este permisa? Nu de alta dar aseara am mancat salata mozarella (salata verde+rosii + branza mozarella+masline verzi+busuioc+ierburi de provence+ulei de masline)
inuta12 spune:
buna dimineata..
dupa cum mi-am promis, incepand de azi MONTI..
sper sa reusesc. am mai tinut anul trecut prin vara si am slabit 10 kg..apoi din cauza unor depresii, am uitat toate principiile si mi-am vazut de borcanul cu dulceata...ignorand orice semnale ca m-am ingrasat.
Ralu..din proprie experienta pot sa-ti spun ca e persmisa Mozzzarela..eu mananc asa ceva in loc de cascaval sau branza..ideea e sa nu o combini gresit. NU as putea sa renunt la lactate oricat de neMonti ar fi..pentru ca e posibil sa fie prea frustranta apoi dieta..
Ceea ce pot sa va spus (tot din amintiri) ca pentru mine micul dejun glucidic (lapte +paine dietetica facuta in casa...devenisem experta in painici , sau cereale de la Sanovita) nu m-a ajutat deloc. am tinut o data 2 saptamani micul asta dejun..si restul meselor proteice..si nu am slabit un gram si nici nu m-am ingrasat...
Apoi dupa ce am renuntat la dejun glucidic si am introdus iar proteic..am inceput sa slabesc. Ideea e ca am combinat totul si cu sport. De 3 ori pe saptamana la sala.Off Doamne,privind in urma nu-mi dau seama de unde am avut atata vointa..Ideea e ca trebuie sa-mi revin iar si sa nu mai calc in strachini..
Asta a fost asa ca o prezentare.. a aventurilor mele..
Eu imi voi scrie in fiecare zi meniul zilei in curs.
Deci,22.01.2007...
D: 1 fagaras 200g
G:1 mar
P: friptura de porc la cuptor (carne de porc, usturoi,cimbru,sare,piper,bulion..asta contine) ..o bucata maricica
g: 1 banana ...dupa cateva ore
s: 1 iaurt
1 ora aerobic
si invatat pentru sesiune
Cam atat pentru azi..sper sa reusesc sa le fac pe toate.
Va pupic si o saptamana excelenta tuturor.
acusor spune:
Neata!
Incerc azi sa actualizez tabelul, dar nu promit. Teo are febra de vreo 2 zile si azi ne ducem la dr. sa vedem care e cauza. E si f. marait si apatic si numai dupa mine sta.
Inuta12, spor la slabit. Vezi ca banana aia nu e Monti. Mananca mai bine mere.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem