Montignac : ce am mancat azi (82)
Raspunsuri - Pagina 12
tlaura spune:
Inuta, multumesc de compliment!
Da, eu incepusem sa mananc cam multa fructoza (imi fac prsjiturele sau orez cu lapte si fructoza), totusi sper ca nu am depsit niciodata suta de grame pe zi!
Acuma, eu m-am cantarit ieri la sala, si mare lucru nu s-a vazut; doar o jumatate de kg. E bine si asa, avand in vedere ca am tot calcat pe alaturi.
Cu meniul de azi, revin mai tarziu. Va pup!
www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze
crisstinuta spune:
Buna fetelor!
Eu ieri am mancat asa :
D (ora 9): cafea decaf. doua felii paine integrala+gem fara zahar, o cana lapte 0.1%
G (ora12): doua mere
P (ora13): doua felii maricele de telemea ,salata varza
G (ora18): trei mere
S (ora19): un bol de morcovi rasi
Am mancat cam multe mere,nu?
inuta12 spune:
cristinuta...dar tu ce fel de regim ti?
mi se pare ca mananci tare tare putin...la pranz cred ca lesinam de foame...
e super daac poti asa....dar organismul nu raspunde negativ atunci cand ii dai mai multa mancare?
ma intreb si eu,nu stiu..
eu sunt gurmanda.as manca intr-una..bunatati...si acum de cand cu regimul daca nu mananc sanatos de mancare dau in depresii,alte prostii..
laura, 100 g pe zi e putin cam mult...dar lasa ca nu e asa mare abatere...dar mai bine papi inca o bucata de carne decat sa mananci fructoza..
eu zic asta ca inca sunt la inceput ....sa ma vedeti mai incolo ce de abateri vor fi pe capul meu..sper sa le tiu in frau macar cateva luni bune..si apoi sa ma trasneasca ceva sa uit de dulciuri..
ralu spune:
Buna fetele!!!
Meniul meu de IERI:
Dim: 2 felii de paine wasa+iaurt0%+cafea+lapte0%
Pranz: gratin de vinete cu pui fript
Seara fructe si 2 lingurite de dulceata cu fructoza
Va pup!
ariel_7000 spune:
cristinuta, nu m-ai batut la capitolul fructe :)))
dimineata m-am cantarit...si aveam 60.8 kg...si nu am facut nici macar o prostie in ultima saptamana...eu dau vina pe retentia de apa. ma mai cantaresc si zilele urmatoare sa vad daca scade.m-am necajit...
meniul meu de azi:
dimineata: 1 mar + 2 pere + cafea slaba
pranz: ciuperci fripte (fara usturoi, ca sunt la munca...), cu sos de smantana cu sos de rosii, verdeturi, piper...+ snitel de pui cu faina de soia
seara: 2 mandarine, apoi peste 1/2 ora inca 1 snitel.
cred ca mai bag un ceai antiadipos inainte de culcare, ca sa scap de tona de apa din tesuturile mele:)
alina si alexandra
inuta12 spune:
imi spuneti si mie va rog o reteta de mancarica cu linte? cum le pot prepara? trebuie sa-mi iau de un anumit fel?
aceeasi intrebare si pentru brocolii...cum le prepar? sa-mi iau din cele la punga?
cu ce combin lintea si brocolii?
ariel_7000 spune:
inuta, eu iau linte d-aia rosie la punga, o fierb de turbez :))) si o prepar exact ca pe mazare, adica cu putin bulion, faina de soia...si daca mai am ceva legume pun (dovlecei, roshii, ciuperci...)
brocolli...iau la punga, le oparesc si le fac ori ca pe mancarica de conopida, ori supa crema (le pasez si pun smantana), ori piure, sau salata cu peste afumat sau cu ton...
alina si alexandra
inuta12 spune:
multumesc ariel.
dar lintea o pot face si piure..si sa mananc cu carne? in piureul ala pot pune lapte,unt? sau nu e corect combinatia?
axe10 spune:
Fetelor, am tinut si eu Montignac asa ca imi dau cu parerea de linte. Aceea rosie am tinut-o in apa de seara pana dimineata si apoi am schimbat apa si am pus-o la fiert...dupa vreo ora am bagat-o la robot si am maruntit-o(citisem ca trebuie sa o treci prin sita dar nu am reusit) si apoi am pus-o intr-o oala care nu se lipeste si adaugand din cand in cand putina apa am mai fiert-o vreo ora . Am pus la fiert 2 boabe ienibahar si sare. Cand a fost aproape gata am calit putin o ceapa si cu putina pasta de rosii si am pus in comozitia de linte....a iesit super buna si foarte Monti....pofta buna
olim spune:
salutare tuturor
dupa o saptamana de amigdalita, revin cu forete noiAm incercat sa manac monti, dar nu am reusit de tot, ca amigdalita si febra nu m-a prea lasat.Am baut multe sucuri de portocale, si am mancat si paine prajita si biscuiti inmuiati in ceai, ca nu puteam inghitii mai nimic.Si joi am mancat niste ores, vreo 100 de grame.Azi aveam 85 de kile, deci tot nu e rau tare
o zi frumoasa tuturor.