Montignac : ce am mancat azi (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

cine imi trimte si mie cartea lui monty pe PM?din nou![:

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

andanii, eu iau ciupercile si la scot coditele, apoi pun palariile pe teflon, fara ulei, fara nimic si el las pana se fac. toc coditele, le amestec cu ce am prin frigider si umplu palariile, apoi cand sunt aproape gata rad branza sau parmezan daca am. separat fac un mujdei gros din usturoi pisat cu smantana si verdeata pe care il pun in palarii.
iese un deliciu!!!! eu sunt lesinata dupa ciuperci si dupa usturoi, dar...nu le pot manca decat acasa, din pacate.

tot cu ciuperci mai prepar o salata:
ciuperci tocate (eu le pun crude, ca imi plac mai mult), carne de pui bucatele (eu prefer din pulpe, ca e mai gustoasa), castraveti murati taiati marunti, cu maioneza sau smantana sau iaurt gras olimpus. iese delicioasa!

apropos de ciuperci...am mancat salata de ciuperci pleurotus marinate si mi-au placut foarte mult...unde gasesc ciuperci pleurotus si ce idei de preparare aveti?

alina si alexandra

Mergi la inceput

viorica, da-mi adresa de mail si ti-o trimit eu...plus niste retete bonus!

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Mai fetelor, mi-am adus aminte ca am vazut si eu emisiunea lui Oprah. Dr. ala vorbea despre fructoza facuta din porumb. Chiar au aratat o eticheta a unui produs in care zicea ca contine "fructose corn syrup". La americani, gasesti prin toate produsele "fructoza" d-asta.
Eu zic ca ne facem griji degeaba. Daca ar fi dus la obezitate, sigur Monti s-ar fi sesizat. In plus, cata fructoza poti sa mananci? Eu mananc dimineata 2-3 lingurite de gem cu fructoza si nu intotdeauna. Cata fructoza o fi la 3 lingurite de gem? Putina zic eu.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

in articolul ala vad ca scrie ceva de rezistenta la insulina....hmmm, mi se pare ceva in neregula, pt ca eu stiu ca fructoza nu are treaba cu insulina, ca nu o influenteaza in nici un fel. eu, care aveam probleme cu glicemia mica, nu mai am nici un fel de problema de cand folosesc fructoza in locul zaharului (asta de aproape 1 an, eu aveam crize de lesin zilnic!!!!). mai caut pe net si postez cand gasesc ceva concret.

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

inuta si ariel multumesc pentru idei de retete cu ciuperci, sincer nu am facut asa cum spuneti voi niciodata

acusor sanatate puiutului

viorica daca ne dai adresa iti trimitem cartea

ANDANII

Mergi la inceput

nu pot sa copiez fraza care ma interesa, dar va dai link-ul:

http://www.naturaplant.ro/produse/714/Fructoza
cititi ce scrie sub continut....

alina si alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

M-am ingrozit cand citeam ce a postat inuta despre fructoza; bine ca s-au mai lamurit lucrurile un pic! pai ce ne faceam fara pic de dulce?
Eu am sa ies la raport maine; in seara asta ma duc la sala si acolo au un cantar elecric, si vad clar ce si cum.
meniul meu de azi:
D: cafea cu fructoza, cascaval si sunca (3 feliute)
P: mancarica de mazare cu pui + desert rulada facuta cu oua, ulei, faina soia si fructoza (o fi in regula)? umpluta cu gem fara zahar
G: fructe
S: nu stiu, probabil o salata
Revin dupa ce ma cantaresc!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zirina spune:

Intru ca de obicei pe fuga (jobul, bata-l vina) sa raportez:85 kg. Poate s-a spart si la mine ghinionul cu stagnarea sau poate au trecut efectele "eforturilor" depuse de sarbatori.

Va salut pe toate, bun-venit fetelor noi si spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inuta12 spune:

neata buna
laura, m-am uitat pe pozici..ai un baietel tare dragalas..

ei,acum nu am vrut sa sperii pe nimeni cu fructoza aia ..eu m-am obisnuit sa-mi beau cafeaua fara zahar,eventual imi pun putin lapte in ea...dar cred ca nu strica nimanui din cand in cand un "supliciu" ca fructoza..
meniul meu de azi:
d: doua oau facute ochiuri,in putin ulei,cu cascaval ras deasupra
g: 1 mar,o mandarina
p: mancarica (pui, ciuperci,ceapa, bulion)
g: o mandarina

azi dimineata am avut tupeul sa ma cantaresc si bineinteles ca am fost dezamagita..66.4...in fine, o sa stabilesc decat o singura zi din saptamana pentru cantarit..si sa fie cea de luni..

va pup

Mergi la inceput