Montignac : ce am mancat azi (82)
Raspunsuri - Pagina 13
inuta12 spune:
multumesc mult pentru retete..dar tot nu am inteles ceva..o pot combina si cu carne..sau nu?
andanii spune:
inuta lintea se poate combina cu carne indiferent de care culoare este , verde, rosie, galbena ... toate sunt bune, difera putin la gust ... o poti prepara in multe feluri, si pireu, si chiftelute , si mancarica cu bulion sau cu smantana, cu carnat sau cu carne, eu mai fac si salata , numai putin ulei de masline si ceapa tocata si patrunjel tocat, la fel mai fac si fasolea uscata (la jumatate de an odata cand ne e pofta)
brocolli il fierb, fac pireu , poti pune unt, smantana, poti manca cu carne , sau las asa si fac dresing de pus pe el , zazichi, sau numai smantana , sau pun peste ton din conserva, sau fac o chestie din carnita de pui taiate cubulete si fierte si smantana ....................cred ca am fost super incoerenta, m-am grabit de numa, dar am vrut sa raspund
olim lasa ca te faci bine si iti revii cu regimul
ANDANII
inuta12 spune:
Andanii..multumesc tare tare mult.am inteles tot..e super atunci ,ca-mi place lintea..si e bine de stiut ca-mi pot face mancarica din ea..Acum cred ca nu mai conteaza firma de unde o cumpar ,nu? dar cred ca cel mai bine e s-o cumpar de la plafar..
si despre brocolii si combinatiile alea..numai de bine..par delicioase..
olim spune:
andanii multumesc.
fetelor, eu nu prea stiu ce sa manac la amiaz.Dimineata am mancat un ou si o felie de paine, dar la amiaz, nu prea am idei
andanii spune:
EU cumpar lintea de la magazine de naturisti, nu stiu ce scrie pe punga, dar e tare ok, si cea rosie si galbena fierbe tare , tare repede , cea verde , maro fierbe mai greu
Apropo incercati si nautul ... la fel se papa, cu grasimi se poate combina, dac din el , chiftelute, sau pireu tare bun .. dar fierbe mai greu, trebuie lasat la inmuiat inainte cateva ore si fierb in cucta
ANDANII
crisstinuta spune:
Inuta ,daca ai fi vazut castroanele de varza si de morcovi n-ai mai zice ca mananc putin.Iar feliile de telemea erau felii nu feliute.Plus 5 mere ,am avut stomacul plin toata ziua.
Andaniidaca tot am vorbit de linte ,poate stii cum sa gatesc niste boabe de soia ce le am in camara de cand ma inceput Monti dar n-am stiut ce sa fac cu ele.
ralu spune:
Buna fetele!
Vad ca vorbiti de linte!
Spuneti-mi si mie lintea din conserva este Monti si daca da se poate combina cu carne?
Va pup!
crisstinuta spune:
Ralu,lintea din conserva e Monti dar are IG40 deci...la mese glucidice.Fa niste incercari cu sos de iaurt 0.1% si usturoisi alte condimente.
Sau, chiar daca nu e asa comod fierbe-o pe aia uscata din comert.
Pupici la printesuca.Am auzit ca vorbeste cand romaneste cand frantuzeste.Cred ca-i o dulce.
andanii spune:
cristinuta eu soia boabe prima data o fierb bine de tot .. apoi o fac mancarica , cu ceapa, ardei , rosii , se poate si carnita , sau pireu cu lapte sau smantana , sau o pasta frecata bine cu ulei de masline si la farsit frunze de patrunjel, sau salata cu boabele lasate intregi cu ceapa feliute si ulei si frunze de patrunjel, sau ciorbica pur si simplu cu boabele in ea, ca si fasolea uscata
acuma gatesc mancarica de carnita de pui cu ciuperci si mancarica de pui cu mazare uscata , fac pentru doua zile, ca sunt tot in criza de timp
ANDANII
inuta12 spune:
neata buna..
vad ca nu prea e agitatie pe aici...sunt fetele ocupate? sau isi pregatesc meniuri Monti?
meniul de azi:
d: 250 g fagaras,0 felie de salam Sinaia(am vazut ca nu are amidon, corectati-ma daca gresesc),un ou fiert tare
g: 2 mere
p: mancarica cu pui si ciuperci
s: fructe