Piticodromul de sept-oct 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 8
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Olgutza, tu cand apuci sa dormi? Zapada....mmm, unde-s vremurile de altadata. La Petra ii place cand ninge, dar nu a vazut de prea multe ori.
Mary, sanatate si stai la caldurica.
Natydeea pentru baietel...Asteptam vesti si sa ne spui ce nume are..
Miflore, multumesc, atenta ca intodeauna la ce scriu altele. Mie mi se pare ca nu mai ia in greutate (aproape de loc).
Karmenuta, sanatate . Oare de ce ii tot urca febra? Cand am avut noi rosu in gat, ne-am tratat cum faci tu si daca nu scadea febra in 2-3 zile a zis doctorita ca ne trece pe antibiotic. Noroc ca a cedat la noi dupa 3 zile (si nu a urcat peste 38,5)
Eu azi merg in oras sa cumpar hainite pentru botezul finutei mele, care va fi duminica.
Aseara, inainte de baitza am pus-o pe WC sa faca pipi, si a facut....(fara adaptor sau reductor sau cum se zice, pentru fundul lui Petra)
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
cge spune:
Carmen, e o viroza prin oras cu febra mare.
Sanatate multa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kid2003 spune:
Ioana, pai doar 3 luni vrei sa stai acasa cu bb2? Uau, mama eroina...
Ma duc sa dau un search pe Gradininta mea sa vad unde exact in nord este, cat de nord fata de nordul meu...
BiuMil spune:
Gradinita mea e cam prea in nord totusi...desi pare faina!!! Ioana, nu e pe langa seviciul tau?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
kid2003 spune:
Ioana, am gasit dar nu le merge bine site-ul si nu pot intra pe pagina despre gradinita, nu stiu de la ce varsta primesc copiii? Tu stii ceva? E cam departe de noi, ar fi in drumul soatei la birou, asa ca o posibilitate sa ne lipim este.
Dar daca se reface Piticodromul la LO, ma bag acolo. Mai ales ca Aura e gata-gata, si Tonnia se gandeste. Tonnia, eu m-am gandit sa o dau din aprilie pentru ca atunci face 1 an jumate. Aura il da din martie, asa ca in martie pot sa "testez" gradinita prin frumuselul Gabriel, daca se descurca, cum e...De fapt Aura se gandea sa il duca de la sfarsitul lui februarie, sa nu aiba surprize, ea de la 1 martie se intoarce la job.
Ooof, Mary, ce peripetii. Am trecut si eu prin asta vara trecuta, nasol rau. Augmentinu' sa traiasca, m-a scos din...wc.
Karmenutza, sper sa ai o zi mai buna azi si sa ii treaca de tot febra Catalinei...
alexuta2005 spune:
Ioana deci asta era secretul!
Codruta, stai linistita Petra arata foarte bine.
Eu sunt ingrijorata ca de cand a venit maica-mea in tara, cam de 2 sapt. ii da sa manance non stop si parca s-a cam ingrasat.Nu reusesc sa o fac sa inteleaga ca nu-i musai sa-i dea mancare cu paine.II da ciocolata decate ori vrea ea, pe motiv ca plange fata.
Jadi ai grija de tine si de bebe!
Ioana75 spune:
kid, tatal copilului a fost anuntat de mult ca va sta el in CIC cu bb2. Daca vrea, daca nu, sa-si caute bona inlocuitor, cum am facut si eu cu Miruna.
Bianca, o sa ma uit din nou la adresa, eu lucrez linga patinoarul Floreasca, stiu ca mi s-a parut cam departe. Mai ales ca dimineata, traficul mai incolo de mine, spre Pipera, e infernal. As prefera ceva pe drumul de acasa la servici.
Codruta, petrecere frumoasa la botez, sa-ti traiasca finuta.
Carmen, sanatate!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
kid2003 spune:
Ahh, a zis si Bianca ca se baga. Ce fain ar fi sa fie mai multi pitici la LO si noi sa ne vedem la serbari si sedinte cu parintii!
Ioana75 spune:
kid, eu am sunat si am vorbit cu cei de la Gradinita Mea acum ceva vreme, asa chitita eram pe ei - dar nu mai tin minte ce mi-au zis.
Nu ma faceti sa-mi schimb jobul cu unul aproape de LO.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
gabiarama spune:
Natydeea , sa iti traiasca feciorasul
Tonnia , nu mai ai mult .Soon ,soon aflam vesti si de la tine .
Olgutzza , jos palaria ! Ai un talent nemaipomenit
Mary , nasoala treaba cu sistemul medical in Italia .Multa sanatate si ai grija de tine si de Andrei.
Ioana , ma faci sa il dau la gradi si pe Tudu El adoarme abia la 10 seara si la 7 dimineata e fresh , plus citeva treziri pe noapte .Si in timpul zilei doarme doar o ora jumate maxim .Aseara a adormit sotul cu amindoi iezii , dar spre dimineata mi l-a adus pe Tudu pentru ca se foia intr-una .Asa am prins si eu o jumate de noapte de somn linistit .
GABI18+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic