Piticodromul de sept-oct 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, eu zic sa poti sa il duci pe Dinu la gradi din primavara, caci bebe2 adik Stefan o sa mai aiba anticorpi de la tine.
Si oricum si fara gradi, Stefan va avea parte de destui virusi: parc etc.

Parca mai tarziu pierd anticorpii de la mama.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna fetelor
noi nu suntem tare binesaptamana trecuta am fost cu Dennis la urgenta,a facut temperatura si a avut diaree,diagnostic gastroenterita.am stat in spital 5 zile.
azi noapte a avut iar temperatura (eu ma gandesc poate si din cauza ca ii ies masele? la voi cum e?)azi merg cu el la control,imi e frica sa nu il interneze din nou.
va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Natydea,felicitari!Sa va traiasca!Sa fie sanatos si mancacios!

Mary,ufffffff naspa cu infectia...la fel am patit si eu de dimineata,am facut pipi rosu si cu niste dureri ingrozitoare de vezica,am luat antibiotic ca aveam prin casa si acum astept sa treaca.Trebuie sa bem mai multe lichide,ca nici eu nu ma omor.
Bine c-ai reusit sa-i schimbi programul lui Andrei.

Alinam,cam asa patesc si eu peste noapte cu Bianca...de cateva sapatamani urla noaptea si cum o iau in brate si o plimb prin casa ii trece si adoarme la loc,asa face de 2-3 ori pe noapte.Mai rau e ca sunt eu zombie si sotul doarme dus nici n-o aude.Nu stiu ce sa-i fac...aseara am lasat-o sa planga mai mult si pana n-am laut-o nu s-a potolit.

Codruta,daca Petra e sanatoasa si papa bine nu-ti face griji cu greutatea.Spor la cumparaturi!
Cat despre somn am citit ca ar trebui sa doarma am 11 ore noaptea si 2 ore ziua.Fii mea doarme 9 ore noaptea,nu vrea sa doarma mai mult.
Mai sunt copii care dorm asa putin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Bonjurica dragelor!

Felicitari Natydea! Sa-ti traiasca flacaul!

Sanatate la bolnaviori, ca-s pitici, ca-s mamici!

Vad ca dezbateti de zor tema gradinitei.... va las sa vad la ce concluzii ajungeti. La noi dilema continua: Ilinca se cam plictiseste la cresa si evident se miorlaie cand o lasam acolo dar fizic pare sa-i mearga mai bine aici, n-a racit si chiar s-a ingrasat de cand merge la noua cresa.
Mai avem un vaccin restant de facut (ROR) dar incerc sa mai aman momentul.

Ma intorc la munci, ca-s ingropata in dosare.

Tzuc pe toata lumea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Gabi,tu cum te mai simti?Vad ca si Tudu nu doarme prea mult...se pare ca trebuie sa-i ducem la gradi

Olguta,sa va fie de bine tunsearea!Si eu vreau s-o tund din nou pe Bianca.Nu suporta clamele si nimic prin par.Mai nou a inceput sa-si duca parul in gura si-l suge de zor.Asa ca trebuie sa merg la coafor ca singura nu ma descurc.

Mihaela
,sanatate lui Dennis!Tare pacatoase enterocolitele astea.Bianca nu a facut febra de la dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Nici Steff pana acum n-a facut febra de la dinti. Avem 2 canini sus deci in total 14 dinti.steff doarme bine noaptea acum, nu se mai foieste deloc. Sa vedem cat tine.

Pe mine ma mai doare gatul....

Nu stiu, dar parca pentru bb2 nu mai esti asa de stresat sa nu sti cum e ca si la primul copil! Iti raman o gramada de lucruri de la bb1, sti ce te asteapta la spital, sti o gramada. Asa-i?
Ioana,ne-am ales gradinita, urmeaza sa merg acolo sa vad cum e! io sunt sigura ca Stef din sept va sti sa faca pe olita, si sa pot comunica cu el sa-l intelegi. Am incredere in el. El invata foarte repede orice. Acum de ex. stie unde e aspiratorul, e innebunit dupa el, sau periuta de dinti din baie din pahar, urla la usa la baie, il las si imi arata cu degetul ca vrea periuta. Da, dar nu e a lui a lui tat'su ca pe a mea n-o dau Daca ii spun ars la obiectele unde n-are voie pleaca imediat ca si curentat de acolo

NATY, te asteptam acasa cu bb2. Sa fie sanatos si cuminte!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Da, e o idee cu anticorpii, dar cica la 6 luni se pierd. Eu ma oftic tare ca nu exista si la noi posibilitatea de a-l duce undeva de 2 ori pe sapt, pt acomodare, sa testezi etc. L-as fi dus de acum sa vad cum i se pare.

Ioana, n-ai dreptate cu bona, adica nu o vad o varianta de preferat decat rar de tot, conteaza nu atat atentia de care are parte copilul, cat caliatatea ei. Pai cu bona aia care nu stia ce-i aia Europa...ca nu-mi iese din cap, tot cred ca facea misto! Adica nu trebuie sa fie licentiata, vorbim de decenta, dar am ajuns la concluzia ca si asta e greu de gasit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, poti sa il duci pe la locurile de joaca care au spatii ptr pitici de 1 an : KiddyLand, Planet Kid's. Parca si Booboo are.
Poti incerca in timpul sapt, cand sunt mai putini copii mari.

Anca ar sta fara noi la joaca la locurile astea. Problema este ca personalul de acolo nu e in stare sa o supravegheze.
Am lasat-o la joaca si ea a venit dupa mine la masa in alta camera, fara ca supraveghetoare sa vada ca a plecat.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

mihaela, ce nasol ca ati stat in spital. Sanatate multa! Miruna nu a prea facut febra de la dinti.
Antonia, eu am zis ca ideal copilul merge dimineata la gradi sa invete si dupa-amiaza cu bona sa simta atentie. Eu am dat peste o educatoare care nu e pe aceeasi lungime de unda nici nu mine, nici cu Miru - de unde poate si nostalgia mea pentru bona.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Veronica, fain ca ai gasit gradi.
Gabi, poate se convinge Tudu ca trebuie sa doarma toata noaptea pina vine bb3. Iti doresc cit mai multe nopti linistite.

Cind o sa am timp, o sa va scriu despre niste experimente de care am citit in cartea de Engelmann; unul era despre copii sub 2 ani: cei care au avut ca "bona" cite o fata/femeie oligofrena sau ceva de genul asta (deci cu iq fff redus) s-au dezvoltat (dpdv iq) incredibil de mult fata de cei care au stat in colectivitate, cu 1 adult la 20-30 copii; va scriu datele concrete, cu evolutia iq-ului si tot cind o sa am timp, acasa - daca va intereseaza, desigur. Din pacate nu am gasit nicaieri cartea in format electronic, l-am pus pe taica-miu sa o caute la biblioteca din BT si sa mi-o copieze.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput