Piticodromul de sept-oct 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 7
mary ilie spune:
mai fetelor, eu aseara am vizitat urgentele,
ieri, mai pe dupa-masa asa, observ eu ca am oarece dureri cand faceam pipi, ma gandesc sa ma pun pe baut apa(ca nu prea beau, de obicei), iau un antiinflamator si gata.....pe la 7 seara incep sa fac pipi cam la juma de ora si cu dureri din ce in ce mai mari, apoi observ niste firicele de sange pe hartia igienica......
incep sa caut programul doctoritei de familie, vad ca miercurea e libera, n-am telefonul ei...
pe la 8 incep sa fac pipi cu dureri mari, cu sange mult, ba chiar cu cheaguri de sange....opaaaaa, nu-i de bine....plecam la urgente, eu tremurand toata, cu gandul ca ma interneaza, speriata rau, ca n-am mai patit vreodata asa ceva......
la spital, cum intram ne ia in primire un medic, ma baga intr-un cabinet, ii povestesc.....se uita frumos in ochii mei si cica am CISTITA "nu stiu cum"- nu-i grav, relax...... doar o infectie urinara nasoala.....imi face o injectie, cica de calmarea durerilor, da durea injectia mai tare decat altceva si imi da reteta cu antibiotic, cica nu e timp de urocultura cu antibiograma, iau 5 zile antibiotic, apoi 10 pauza si apoi fac urocultura.....
in fine, plecam......hai la farmacie.....unde-i farmacie nonstop la Napoli? intrebam un nene de pe salvare- cica sunt 2 farmacii, ii explica el ceva sotului( oricum undeva la mama naibii, la zeci de km de spital), sotul suna un coleg, inca unul, italieni, sa ne spuna unde-i farmacie non stop......explica...plecam spre farmacie, ne invartim vreo ora jumate, gasim vreo 7 farmacii da toate inchise
nu va zic ce peisaje erau pe la 11 noaptea pe strada......numai prostituate, grupuri de baieteti "veseli", sotul vrea sa il intrebe pe un mos despre farmacie, se apropie de masina si mosu tranteste repede usa si pleaca in tromba......ne pica si noua fisa ca suntem in patria Kamorei........asa ca renuntam si hai acasa
mai cautam pe net, gasim 2 farmacii non stop da departe rau, Napoli e mare nu-ti ajunge o zi sa faci un tur.......
asa ca ma resemnez, noroc ca gasesc un antibiotic prin casa, scrie ca e si pentru cistite, il iau......acu astept sa se faca 10 , sa deschida farmaciile din zona noastra......ca la 10 deschid, scumpii de ei
offffff, unde-i farmacia mea de la coltu blocului, ca buna mai era.......da asta e , cica suntem intr-o tara europeana , Italia ne-a trebuit.......sa mai zica cineva ceva de Romanica noastra
asa ca azi mi-am inceput ziua umflandu-ma cu apa, cica 3 litri pe zi, si fugind la baie din 5 in 5 minute.....pffuuuuu, si ce senzatiiiii, nu doresc la nimeni sa experimenteze asa ceva.....
Mary si Andrei(29.09.2005)
Ioana75 spune:
olguta, oau, pai e rost de facut banu' gros. Pina acum ai scris pe gratis, dar cred ca e momentul sa schimbi placa. Am citit si povestea nasterii Galustei, foarte fain mai scrii. Ai impresar?
mary, sanatate multa!!! Of, ce nasol, sper sa treaca repede.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
alexuta2005 spune:
Uff, Mary Ilie prin ce ai trecut! Cum te mai simti acum?
Al meu rinichi da semne de oboseala.Adica a inceput sa cam scartie.Nu m-a durut niciodata rinichiul insa acum a inceput din cand in cand sa ma doara.Cred ca am uitat sa mai beau apa.
Sanatate mult Mary!
P.S. Mama lucreaza in It. ca as. medicala si mi-a zis cate ceva despre sistemul lor medical.O nebunie curata!
alexuta2005 spune:
Ioana Miruna a dormmit de la 6 seara la 7 dimineata?Oauu!Cum ai reusit ?Zi-ne secretul!
mary ilie spune:
OLGUTA, frumos mai scrii
IOANA, multumesc, acu imi storc creierii sa depistez cum am reusit sa fac eu infectie urinara, si inca una nasoala, tocmai acum, pentru prima oara in viata mea, eu care n-am avut niciodata probleme de genul asta
din ce am citit pe net, probabil cauza principala este faptul ca nu ma hidratez suficient, si urina sta mult in vezica permitand bacteriilor sa se multiplice
asa ca fetelor, puneti-va pe baut apa-2 litri pe zi cel putin, ca e groaznic, zau
cge spune:
Mary, ai grija de tine.
Si eu sunt predispusa la infectii urinare.
Nu mai zic de maica-mea care are a avut piatra la rinichi, si acum sta cu nisip.
Sa bem lichide: apa plata nu minerala, ceaiuri etc.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
mary ilie spune:
Casiana, multumesc
gata pauza mea de net, ca s-a trezit piticul meu......e 9.30 , deci ne tinem de program
mai vin eu...la somnul de pranz
jadi spune:
Felicitari Natydeea un bb sanatos, frumos si destept!
Nu perdelesc dar muncesc ca o nebuna, plec tarziu acasa si cand ajung nu ma mai pot ridica din pat. Am ceva dureri si scurgeri dar strang din dinti sa trec de perioada asta aglomerata, de fapt nu stiu daca trec, inca am emotii, mi-am programat si un weekend plin de munca. Si cand mi-e foarte foarte rau inghit cate un nospa.
Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2
Ioana75 spune:
Casiana, de cind merge la gradinita, Miruna doarme 12 ore noaptea; pentru ca doarme foarte putin la gradi, sub o ora, si consuma multa energie alergind dupa copii.
Pentru fetele din nord - am citit ca si Gradinita MEA e faina; dar din nou, pentru mine e mult prea departe. Nu stiu ce gradi sa aleg din toamna; pentru primele 3 luni imi trebuie una foarte aproape de casa, sa nu imi fie lene sa ma duc pe jos sa o iau la amiaza; apoi una aproape de servici.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
cge spune:
Jadi, ai grija de tine.
Iti tin pumnii sa treceti cu bine de perioada asta si sa ne intalnim in parc cu copchii.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati