Piticodromul de sept-oct 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Am citit si eu povestea lui Metaforel.Da al meu neuron singuratic nu a vrutsa se trezeasca deloc si sa-mi spuna cie e. Acus m-am prins si eu.
Anya ati ales un nume foarte frumos.

Mergi la inceput

Natydea felicitari!
Refacere usoara!
Sa fie sanatos bebelusul sa va aduca multe bucurii!

Mergi la inceput

Olguta zapada zici? Uff, de cand o astept si eu.
Adrianaolimpia felicitari pentru bebe2!
Spor la munca si sa termini cu bine dizertatia!
Tonia tu ce faci? Te pregatesti? AMR cat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
V-am zis ca revin dimineata...
Natydeea, felicitari! Sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos, mancacios si cumintel!
Dupa ce aseara mercurul a urcat vertiginos in 30 de sec de la 35 la 39,2, i-am dat Nurofen, iar la vreo 2 ore i-am pus si un supozitor eferalgan. Dupa nurofen scazuse la 38,2. Dr. Alina, un si o . S-a trezit iar pe la 3, la 4 jumate, la 5 jumate, la 6 jumate, la 7. Sunt chiauna. . La 6 jumate a ras un bibe plin de ceai de tei dulceag, cred ca ii era sete. Acuma dimineata iar avea febra, nu stiu cat, ca ardea dar nu ca aseara la 39, cred ca vreun 38 asa, tot avea.
Mai, pana la urma, cine e Metaforel? . Mintea mea nu ma duce. Am unele banuieli dar sunt atatia "abonati" la carcotasi... Indurati-va si de mine, o biata ignoranta...

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Tonnia,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna dimineata!!!!
oooo...vesti bune!!!! Natydea, felicitari!sa fie sanatos si mancacios si sa va aduca numai bucurii!si tie refacere rapida
Tonnia, facem galerie in continuare!
OLGUTA, asteptam poze de la zapada! distractie placutaaaa! tu cum te mai simti?

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Copilul meu a reactionat la criticile de pe forum, asa ca aseara s-a culcat la 6 jumate si s-a trezit azi la 7, fara nici o pauza.

natydea, felicitari pentru baietel!
mary, da, e shmecher sotul tau. Explica-i ca nu esti inca pregatita si sa nu-si forteze norocul.
Veronica, succes cu bb2!
Bianca, bafta multa, sa-ti iasa toata planificarea!
Antonia, deci mi l-ai furat pe "Stefan".

Mai, eu l-am eliminat din prima pe LM pentru ca il vazusem fix cu o seara inainte la obositorul de la ora 19, si olguta zicea ca nu mai e de citeva luni la obositor. Dar la 5 minute am facut o conferinta pe YM cu alta mamica si in 5 minute de googlait s-a identificat totul; desi tot nu am reusit sa gasesc detalii despre prima casatorie.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Iar ajung sa bat drumurile Netului la 2 noaptea, precum vampirii. Dar Galushca si Bombonelu dorm , deci am putin timp. Ea miroase a lavanda si mushetzel, el a Giorgio Armani, eu a farmacie.
Planurile noastre de asta seara s-au cam dus de ripa, iar saniusul nostru s-a dus la...vale. Am scos nasul si un crac afara pe usa, sa vaz cat de "cald" e, daca putem pleca la promenada, si mi-a inghetzat pipota. Intr-un moment lucid m-a batut gandul sa ma uit la buletinul meteo , unde mi-au spus baietii ca sint doar -8 grade afara. E ok...hibernam. Ne-am jucat, am tras o repriza de dans de-o ora prin bucatarie- cu bunica- de ne-am tocit pingelele(daca mai aud ALUNELUL ALUNELUL inca o data, imi tai venele cu linguritza), dar asta seara l-a descoperit pe Nicu Alifantis, pe care l-a ascultat cu mare satisfactie. Ii place la nebunie PIATA ROMANA NR. 9...se urca pe masa din bucatarie, IN PICIOARE- si bate din picior de zici ca-i la hora. Ca sa fie treaba rotunda, bunica s-a decis ca trebuie sa ii "rotunjeasca" bretonul, deoarece nu mai suporta nici un fel de agrafe sau "moatze" in par- pe toate le smulge din par si le baga in gura. Asa ca..a chilugit-o bunica oleaca( am urlat eu destul pt toate 3), dar acum seamana cu un paj ametzit, de-ti vine sa musti din ea. Titicul, de cum a intrat pe usa a botezat-o Dra Bretonel.
Bombonelu a trebuit sa ramana la scarbici pina tarliu, a ajuns acasa la 10, terminat fizic si psihic, si cu o foame cat pt un intreg pluton de armata. Da-i, hraneste-l, pupaceste-l, lasa-l sa-si adore odrasla, si trimite-l la baie. Baga Galushca la baie, transforma bucataria in piscina olimpica- DIN NOU-, sterge-o, da-o cu "miroase" placute, creme si alte alea, las-o sa te pupaceasca de cel putin 50 de ori in 10 minute( ca nu ne putem da cu crema decat daca ne pupam), si GATA. Ah..sa nu uit...a incercat sa-si puna singura shosetele in picioare- bineinteles ca pe amandoua in dreptul- cred ca are ceva impotriva piciorului stang, dar am lasat-o sa-si faca damblaua, ca sa-mi pot trage sufletul. Cand am terminat cu ea, si eu si mama parca eram scoase din etuva, ca doua gaze ametzite. Maine nu lucrez- ultima zi de recuperare, si de imi pune tata Bush interdictie, eu tot o scot cu sania. O infofolesc ca pe un pui de pinguin, si o scot la plimbare...avem sanie de sanie, nene....tre sa ne preumblam prin cartier, sa ne vaza lumile.
Cam atit pt acum de la Medeleni. Inca sint shocata de reactia starnita de blog. Cred ca sughita Metaforel de i-a venit rau. Unde mai pui ca Mina m-a luat la bani marunti, si m-a si obraznicit-cica-s gura sparta, ca nu trebuia sa ajunga blogul pe prima pagina a site-ului.(De parca a fost decizia mea). Ete FLEOSHC...de parca i-am luat boii de la bicicleta. (Las' ca stiu eu ca i-a placut la nebunie, si a mai si plans ca o dama fina ce e).
Tonniama bucur ca s-a rezolvat problema inainte de a se agrava situatia...mai bine sa afli cine e titularul,decat sa nasti prematur.
Natydeea, FELICITARI si MULTA MULTA SANATATE ATIT TIE CAT SI BEBEULUI TAU. Va asteptam inapoi cu noutati si pozne multe
Diana30, mii e multumiri pt aparare..ca tare "bossy" mai e sora-measi se agita ca un Pepsi, cand iti e lumea mai draga. Dar probabil de-asta o iubesc atit de mult.
Mai grav e faptul ca am primit cam 40 de mesaje..cu cerintze de bloguri noi...si...HABAR nu am cu ce sa incep...ca ar fi destule de scris, dar ce-i mult strica, si nu vreau sa plictisesc lumile.Las' ca vaz eu...ca-s copil "perspicoc".
Ma duc la nani, ca azi n-am facut mai nimic, in afara de si iar. Daca mai am asa o zi, sa-mi chemati si-un ...
Fraiera am fost ca n-am tras o dushca pe shest, din visinata din beci. Ce antibiotice, meantibiotice? LICOAREA SA CURGAAAAAA.
V-am pupat pe toate incolonate...multzam fain pt o zi de neuitat.

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Ioana...nu trebuia sa-l elimini
Trebuia sa-l lasi in capul listei, priponit acolo
Oricum...orice-ar fi...e un om aparte, care o sa-mi ramana drag tot restul vietii.

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Natydeea, FELICITARI si MULTA MULTA SANATATE ATIT TIE CAT SI BEBEULUI TAU.
Ai grija de tine, ca de baieti sunt sigura ca o faci.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput