Piticodromul de sept-oct 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 5
adrianaolimpia spune:
Buna fetelor.
A mai trecut o lunga perioada in care nu am reusit sa va mai citesc. Am intrat sa ma tin de promisiune; putin, putin mai tarziu- si totusi nu foarte tarziu :VINE BB2... - sper sa iasa in aceeasi zi cu bb1...hahaha
Nu-mi ies testele de sarcina pozitive, dar am bhcg-ul 13500 deci e sigur sarcina 5-6 saptamni.
"Problema" mea e ca luni, un "celebru" medic din galati m-a programat la biopsie ptr ca era endometrul ffff ingrosat fara sa imi dea nici o sansa de sarcina, iar biopsia trebuia sa fie facuta fffff repede ca riscurile erau fffff mari. Si uite asa am plecat spre bucuresti unde am aflat vestea cea mare. Nu am eu noroc sa ma bucur de de primele zile de sarcina, spun asta ptr ca la bb1 mi s-a diagnosticat toxoplasmoza, dar dupa 3 clinici vizitate (multi bani si ffff mult stres) am fost convinsa ca e bine si am un bb minunat.
Va doresc toate cele bune... nu mai deschid forumul ptr ca trebuie sa imi dau dizertatia in februarie si daca intru pe forum s-a dus cu munca la proiect. O mare contributie o aveti si voi, si tin sa va multumesc, ptr ca idiotul meu de ex-medic mi-a spus ce e musai 2 ani intre sarcini, un idiot ce sa mai, scump si prost. Sa stiti ca m-am dus luni cand aveam programarea cu analiza in dinti dar nu a recunoscut nimik din discutia precedenta... asta eeee, bine ca am fost inspirata sa merg la bucuresti...
AAAAAAAAA si nu in ultimul rand, cat am fost eu la bucuresti (de marti pana miercuri) bb1 s-a deshidratat si am intrat de pe drum direct in reanimare cu el. Sa nu credeti ca am plecat si am lasta coplilul in grija ...strazii... A fost si marti si miercuri la medic ... dar asta a fost evolutia. Noi nu prea am fost bolnavi pana acum, probabil ca nu prea avem anticorpi si de asta am reactionat asa urat... Acum suntem bine, recuperarea a fost rapida.
Va dorim toate cele bune. Pupici
adrianaolimp spune:
Buna fetelor.
A mai trecut o lunga perioada in care nu am reusit sa va mai citesc. Am intrat sa ma tin de promisiune; putin, putin mai tarziu- si totusi nu foarte tarziu :VINE BB2... - sper sa iasa in aceeasi zi cu bb1...hahaha
Nu-mi ies testele de sarcina pozitive, dar am bhcg-ul 13500 deci e sigur sarcina 5-6 saptamni.
"Problema" mea e ca luni, un "celebru" medic din galati m-a programat la biopsie ptr ca era endometrul ffff ingrosat fara sa imi dea nici o sansa de sarcina, iar biopsia trebuia sa fie facuta fffff repede ca riscurile erau fffff mari. Si uite asa am plecat spre bucuresti unde am aflat vestea cea mare. Nu am eu noroc sa ma bucur de de primele zile de sarcina, spun asta ptr ca la bb1 mi s-a diagnosticat toxoplasmoza, dar dupa 3 clinici vizitate (multi bani si ffff mult stres) am fost convinsa ca e bine si am un bb minunat.
Va doresc toate cele bune... nu mai deschid forumul ptr ca trebuie sa imi dau dizertatia in februarie si daca intru pe forum s-a dus cu munca la proiect. O mare contributie o aveti si voi, si tin sa va multumesc, ptr ca idiotul meu de ex-medic mi-a spus ce e musai 2 ani intre sarcini, un idiot ce sa mai, scump si prost. Sa stiti ca m-am dus luni cand aveam programarea cu analiza in dinti dar nu a recunoscut nimik din discutia precedenta... asta eeee, bine ca am fost inspirata sa merg la bucuresti...
AAAAAAAAA si nu in ultimul rand, cat am fost eu la bucuresti (de marti pana miercuri) bb1 s-a deshidratat si am intrat de pe drum direct in reanimare cu el. Sa nu credeti ca am plecat si am lasta coplilul in grija ...strazii... A fost si marti si miercuri la medic ... dar asta a fost evolutia. Noi nu prea am fost bolnavi pana acum, probabil ca nu prea avem anticorpi si de asta am reactionat asa urat... Acum suntem bine, recuperarea a fost rapida.
Va dorim toate cele bune. Pupici
Nu stiu ce se intampla. Acum reusesc sa intru si cu id-ul adiranaolimpia, pe care nu mi l-a acceptat la inceput. Deci mi-a creat cont dar nu m-a lasat sa-l folosesc, iar acum am intrat din greseala si uite ca mi-a permis. nu-i rau, dar trebuie sa scap de moderare.
Pupici
nanadana spune:
natydea felicitari mamaico pt bb2 ,recuperare cit mai repede si un mare pupicel pt tine si printul
ioana da ai dreptate cu dormitul (cind merg la facultate)
adrianaolimp felicitari pt bb2
dana_lucia spune:
Buna seara, ce de vesti bune! Natydea felicitari pentru bb2, refacere rapida si sa te bucuri din plin de comorile tale!
Felicitari si pentru Valen, Anya20, Jadi, Gabiarama care au aflat deja sexul pt. bb2, sarcina usoara in continuare!
Olguta12 bun venit si din partea noastra. Ce minunatie de fetita ai, a tocit al meu nazdravan monitorul pupind-o cind i-am aratat pozele!
Nanadana ce bine ca nu tunzi frumsetea de par a lui Antoine, eu pe Alberto l-am tuns foarte putin (numai virfurile) si sunt chiar mindra de nazdravanul meu cel cretulin. Nici eu nu cred, cum au mai spus si alte fete aici, in chestiile astea babesti cu tunsul ca sa cresca parul nu stiu cum.
Noapte buna si pe miine!
Dana Lucia si Alberto
Antoanela23 spune:
Hai sa inchei eu dansul de seara.
Natydea, felicitari scumpo, sa ai un baietel sanatos, cuminte si mancacios.
Adriana, felicitari pt bb2, bafta la dizertatie.
Olguta, misto ca aveti zapada, daca i-as spune sotului s-ar inverzi de invidie. Sa ne povestesti cum fu la sanius.
Banuiam si eu identitatea misteriosului, mai ales cand ai zis de "carcotasi", nu eram sigura, dar acum s-a confirmat.
Bianca, bafta cu job-ul.
Karmenutza, Victor a avut eruptie pe piele dupa febra de 3 zile. In rest, cum zici tu, febra si doar atat. Sanatate Catalinei.
Nici eu nu-i dau ciocolata juniorului, asta ar lipsi, la cata energie are si fara. Dar azi i-am dat chipsi din punga, mama responsabila nu-i asa?
Alinam, am vazut pozele, vai de voi. Cand vad ce povestesti ma bucur ca l-am intarcat pe Victor la 8 luni, desi atunci ma simteam vinovata. Bafta multa.
Pupici la toata lumea, somn usor,
Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)
ege spune:
natydeea,felicitari!sa-ti traiasca baietelul iar tu sa te refaci repede si sa ai laptic mult si bun!
adriana,felicitari pt bb 2!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
nanadana spune:
anto somn usor
dana luciamerci,spui ca si Alberto este cretulin
jadi unde te ascunzi?
gata ma duc sa vad desperate housewives seria 3va pupicesc si va doresc o noapte buna si sanius placut Olgutei si galustei
kid2003 spune:
Natydeea, sa iti traiasca minunea!!!
Sa fie sanatos, sa creasca mare si frumos si sa fie plin, dar plin de noroc!
Ma emotionez, inca un bebelus mic in piticodrom!
Tonnia, unde esti? Ne faci vreo bucurie, acum suntem cu ochii pe tine, tu urmezi!
Jadi, perdelesti de zor si nu ne mai arati nimic?
Tonnia spune:
Pe mine m-a salvat Diana de nu am nascut, m-a luminat cu Metaforelu'!Eu cu neuronul meu de gravida nu mi-as fi dat seama.
Naty, felicitari!!! Sa fiti sanatosi amandoi, sa veniti repede acasa!
AdrianaOlimp, sanatate multa! Si bafta cu bb2!
Karmenutza, poate are vreo boala eruptiva de nu mai are niciun semn in plus. Pupa fetita frumoasa!
Alinam, fa ma ceva cu somnul, cand l-am vazut cum doarme mi s-a facut rau de mila tatalui.
Kid, si pe mine ma tenteaza LO, din primavara, daca au locuri. Tu de cand ai vrea sa incepi?
Tonnia spune:
Ezit un pic cu Lo, de fapt cu orice cresa/gradinita, pt ca ma gandesc la boli aduse de pe acolo si la bb2 care e mic. Cum o fi mai bine?
Anya20, frumos nume ati ales! Noi cred ca o sa-i punem Stefan, o sa imi ia timp sa ma obisnuiesc, deocamdata primul Stefan care imi vine in minte e al lui Hilde...