Piticodromul de sept-oct 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 22
BiuMil spune:
Kid, despre wonderland iti pot spune doar ca e foarte spatioasa, are curte frumos amenajata, cu iarba, nisip, busteni si alte alea, educatoare dragutze, copii putini...eu nu am fost sa o vad, dar a fost sora mea, care a spus ca i s-a parut cea mai faina din ce a vizitat (mami si tati, arc en ciel, LO, Lexicon etc). pare ca isi merita banii...acuma, ca noua ni se pare cam scump e alta poveste....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
ancadm spune:
'Neatza!
A facut si mimoza mea ochi de la 6 dimineatza
. La cita galagie a facut pe aici ma mir cum de n-a reusit inca sa o trezeasca pe Andreea. Dar ma duc eu imediat ca trebuie sa o "impachetez" pentru scoala.
Eu sunt adepta copiilor imbracati bine iarna (ca doar am crescut pe vremea comunistilor, cind stateam cu geaca pe noi in clasa), dar Andreea mea se "caldureste" una doua. De fular nici nu vrea sa auda, caciula si-o pune pe cap numai amenintata cu "daca nu iti pui caciula plecam acasa imediat", iar sosetele zboara din picioare de cum a pus piciorul in casa. De ciorapi lungi pe sub pantaloni nici nu poate fi vorba ca "o gidila la picioare". Monica vad ca e inca cooperanta si isi lasa sosetele in picioare dar cine stie cit mai dureaza...Apropo! Copii vostrii sunt amatori de papuci? Distractia favorita a Monicai este sa o las in dulap sa probeze toti pantofii pe care ii gaseste.
Merg sa imi trezesc odorul!
La multi ani Cristina! Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii de la sefii casei!
Cite mamici tinere pe aici 
Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)
Hildegard spune:
Stefan la 1 an si 2 luni are 85 lungime si 12900 g. Dr. mi-a zis ca PC(perimetrul sau cranian) inaltimea lui si greutatea corespunde unu copil la 2 ani.
Un copil la 2 ani ar trebui teoretic sa aibe 12 kg si ceva.
---------------------------------------
Da cine e Sf. Antoine ce Mare si ce inseamna crucea neagra?????
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
cge spune:
"La Multi Ani" Antoanela si Antonia, sa aveti numai bucurii, mai ales copii sanatosi.
Antoanela, iti tin pumnii sa fie totul ok pana la urma.
Nu vroiai tu sa te odihnesti ?
Povesteste-ne despre camera lui bebe2.
Multumesc ptr. felicitari.
N-am mai primit atatea.. de sapt trecuta.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
mysweetest spune:
buna fetelor,
Irina eu inca ies cu caruciorul la plimbare si merg o vreme cu el gol si Alex. pe jos.Il pun in carut cand vreau sa ajung undeva anume caci cu el pe jos nu pot(nu merge tinut de mana deloc ci singurel).
In carut sta foarte cuminte si eu pot face cumparaturi, mi-am luat inainte de Craciun o haina, ghete si multa lume se minuneaza ca sta singurel acolo cuminte si nu zice nimic...bineinteles nu il pot lasa ore intregi ca il apuca plictiseala.
miflore spune:
Asa deci, mai sunt fetite cu parul rarut. M-am calmat brusc.![]()
Ruxandra, Bianca, ce-i aia Booboo de la PS1? Unde e? La Mobexpert Meletauri n-au loc de joaca pt. copii.
As vrea si eu un loc de joaca de seara si week-end pentru Ana, mai in zona; stie cineva ceva? Ca toat locurile pe care le stiu sunt grupate in zona Mall, ar mai fi Unirea, Splaiul Unirii si Calea Mosilor. Nimica in zona.
Ar fi Plazza din Militari dar acolo sunt copii mai mari si nu e cine stie ce. La fel in Complexul Sir e un loc de joaca anemic....cam atat...luminati-ma, ca nu mai stiu ce sa fac cu copilul seara!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
kid2003 spune:
Anca, Alex singurul lucru pe care il face cu pantofii, ma rog ghetele acum, e sa le ia de langa cuier si sa le duca pe canapea in sufragerie (care e bej). Iti imaginezi distractie. Daca o scap din privire ma trezesc cu toata colectia de incaltaminte murdara acolo.
In rest e super fascinata de geanta mea. Daca o gaseste la inaltimea ei, o taraste dupa ea, o deschide (a invatat sa deschida fermoarul) si incepe sa cotrobaie. Scoate totul, le incearca cu gura la gust, le miroase. si apoi trece la portofel. Pasiunea cea mare sunt cardurile, de credit, de la farmacii, Metro etc. Alea sunt bune la gust!!! Cele mai bune.
Si mai face o chestie ciudata pe care eu nu am mai vazut-o la alti copii pe care ii stiu. Orice ii dai de mancare in manuta intai trece testul mirousului. Intai adulmeca si daca ii place cum miroase, da un pic cu limba pe ea si apoi, iar daca ii place, baga in gura, daca nu, imi intinde bucatica tacticoasa si daca nu o iau, se apleaca sa o puna usor pe jos sau o pune frumos pe un scaun
Nimic nu mananca fara sa miroasa, nici din mana, nici din castron.
Hildegard spune:
Kid, si Stefan e innebuni dupa posete, borsete, ce mai...de portofel, daca il vede si nu i-l dai e scandal mare (tot l-a ros pe alui tat'su)...carduri, curele. Cand vine tat'su de la servici, Stefan se arunca imediat la cureaua de la pantaloni si geanta lui.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
miflore spune:
LA MULT ANI CRISTINA!!!!!!

Mihaela, LA MULTI ANI SI SURORII TALE!!!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
mysweetest spune:
Si eu sunt o baba Dochia la capitolul imbracat ..abia mai merge saracul mai ales cand e frig pe afara.
Miflore Alex are parul foarte des si aspru(cu firul gros)..asa il are de cand l-am tuns prima oara si credeam ca va fi pufos mai multa vreme...are parul meu
.
Alinam si Alex scoate tot de prin mobila si le cara prin casa. In legura cu dormitul nici noi nu suntem exemplul ideal dar rareori plange noaptea ..de trezit se mai trezeste ..deja mi-am luat gandul ca va dormi pana la 2 ani si el o noapte intreaga. Cred ca totusi ar trebui sa intrebi un
..poate are lipsa de ceva: calciu ...nu stiu ..imi dau si eu cu parerea.
La multi ani Cristina
!..(si eu mai am putin si schimb prefixul..sper sa nu ma apuce nici o drepresie )![]()