Piticodromul de sept-oct 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Marlena, asta am vrut si eu sa scriu.

ALINA, si mie dr. mi-a zis ca poate are legatura cu calciu......deci de 10 zile ii dau pe jumate decat doza care mi-a recomandat-o medicul....si DOARMEEEEEEEE. primeste si fier.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

La multi ani Anto si Tonnia!

Ma bucur ca nu sunt singua care imbraca mai gros copilul ! Stiu ca se poate si mai rau decat il imbrac eu (nu i-am dat niciodata plover iarna asta, ci doar body si bluza, caci are o geaca f goasa). Asa ca prefer sa ma gandesc ca sunt pe undeva la mijloc . Eu cred sincer ca unii dintre copii aia aveau picioarele, mainile, urechile inghetate, dar ca asa le-au avut mereu afara si s-au obisnuit sa fie inghetati . Am vazut o fetita de maxim 1 an care avea mainile rosii-vinetii si nu plangea, dar sincer nu cred ca ii era bine (in conditiile in care mie imi inghetasera asa da rau urechile ca ma dureau). Acum fiecare cu ale lui, sanatosi sa fim.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Eu am presupus ca poate Vladut ar avea o lipsa de calciu fiindca pe perioada de iarna si eu patesc la fel...nu pot dormi noaptea daca nu iau calciu cate 10 zile pe luna...stau pur si simplu noaptea cu okii pe pereti.
Cred ca m-a apucat tastarnitza...oricum Alex isi face somnul de pranz..aseara s-a culcat la 12 noaptea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Deci chestia cu calciul si somnul m-a aruncat intr-o adanca uimire din care nu imi pot reveni. Pe bune? E o legatura intre lipsa de calciu si nedormit?
Eu oricum ma duceam maine cu copilul la analize, dar acum chiar mi-a crescut si mai mult interesul :)

Mifloricico, booboo e un loc de joaca langa PS1, adicatalea Primaria sectorului 1. Nu e cine stie ce, comparabil cu ce e in plazza. Nici eu nu il duc nicaieri la joaca in timpul saptamanii, doar in parc, dar in w/e mai scapam la mobexpert pipera. E cam departe de militari, dar poate veniti cu noi odata. Alta chestie e ca la booboo e vreo 20 de lei intrarea (asta e citare de la sot, sper ca nu m-a trombonit), iar la mobexpert dai 5 lei.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena inseamna ca si tu ai copil cuminte . Si eu as vrea sa mai stea in carucior, dar daca sunt doar eu cu el nu ma descurc in momentele cand vrea pe jos si risc sa raman fara carut .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ia uite, dom'le cum am uitat! Cristina!

De Sf. Anton nici nu stiam ca a fost, asa ca un La multi ani! intarziat Tonniei si Antoanelei!

Afara ploua, ploua... iar eu m-am programat la cosmetica pentru infrumusetare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ruxi, din cate stiu eu, calciul nu are legatura cu somnul. Basca, daca nu se face o calcemie inainte sa se constate necesitatea lui, poate fi chiar daunator. Asta daca nu s-o fi descoperit vreo noutate intre timp

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Cristina la multi ani! sa fii sanatoasa mamika fericita de baietel si fetitza!

Marlena nu ma gandisem al calciu :(, desi eu sunt cam impotriva calciului luat asa fara analize, da parca si sa ii fak analize pt asta nu as vrea sa il chinui.
Hilde ce calciu si cat luati? jumatate de doza as incerca si eu.

Locca astept sa vedem rezulytatele analizelor vostre si daca se confirma treaba cu calciu, il leg pe fiimiu la un butoi de calciu.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ruxi, intrebai de varilix. E optiunea ta si nu are de ce sa se uite nimeni ciudat la tine. Am vazut cativa copii care au facut varicela, desi erau vaccinati. Imunitatea postvaccin nu tine o vesnicie, ca cea dobandita natural. Depinde cum alegi: sa-l vaccinezi acum si eventual sa faca varicela la 20 ani cand formele sunt f urate sau sa nu-l vaccinezi si sa faca peste 2 ani 10 vezicule, asa cum faceam si noi in copilarie. In plus, nu se cunosc insa efectele pe termen lung ale vaccinarii cu atatea tulpini. Daca ajungem sa vaccinam impotriva tuturor bolilor pentru care exista vaccin, ce rezistenta si ce imunitate vor mai avea?

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Dr.Alina la mine functioneaza chestia cu lipsa de calciu si insomnia dar asta nu inseamna ca orice copil care nu doarme are o lipsa de calciu ..nici eu nu cred ca e bine sa dam calciu copiilor fara analize sau fara sfatul medicului.

Mergi la inceput