Piticodromul de sept-oct 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Fetita din parc, de care spuneam ca a facut varicela, facuse varilix-ul. Si cica a facut o forma destul de uratica, multe bube si peste tot, febra mare etc. Si totusi mama ei a fost foarte mirata cand i-am zis ca nu as vrea sa-i fac vaccinul lui Matei.
Alina lui Vladi, radeam aici de una singura imaginandu-mi scena cu copilul legat la butoiul de calciu.
Hai ca m-am dat azi pe forum cat pt. toata saptamana, am avut un chef nebun de munca. Ma duc sa-mi iau mateiul din parc.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Fetelor, permiteti-mi sa ma laud putin cu Anya care a aparut in galeria de pe prima pagina. Orgoliul meu de mama a fost foarte gadilat. Am trimis poza si m-am tot uitat, dar ei au pus-o acum cand ma asteptam cel mai putin.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

La multi ani Cristina, Antoanela si Tonia!

Ma pun pe citit si revin.
Ma, da ati avut chef de vorba azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Draga mama lui Anya, acum vrei sa te si felicitam? . Nu vezi ca suntem rosii de invidie? E frumoasa pustoaica, musai trebuie sa ne vedem ca poate nu e baiat si ma inspira !

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Scrisesem un mesaj si mi s-a blocat pc-ul .
Reiau: Diana, Ruxandra, Hilde, Codruta, Anirim, Dana Lucia, Cristina, Irina, Ina si Casiana, multumesc pt urari si incurajari.

Sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da, scuze ca m-a chiaunit de tot utrogestanul asta.
Atipisem si m-a trezit un zgomot groaznic, afara e vant foarte puternic si a fost o rafala care a rasturnat masa de plastic de pe terasa, masa mare de 6 persoane acum e cu picioarele in sus.
Plus ca semnalul de satelit se tot intrerupe.
Nu stiu cum o sa-l aduc pe pitic de la cresa pe vantul asta ca acum noi mergem de manuta, cresa fiind f aproape dar acum mi-e ca-l ia vantul pe sus si-l uda ploaia. Sper sa ajunga sosul, dar slabe sperante.

Pup fetele,

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Alina : felicitari pt ANYA, ESTE FFFF FRUMOASA SI DRAGALASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

...si ziceti ca v-ati minunat ce dezbracati sunt copiii in alte tari ? Am avut la inceput faze cand a trebuit sa-mi inchida sotul falca ce-mi cazuse vazand minunatiile alea. Mi-a trecut, il imbrac pe Petrut aproape ca ei, fara caciula iarna. I-am pus caciula numai cand l-am dat in leagan si risca sa-i inghete urechiusele.
A primit cadou un fular de la mama mea si l-am dat mai departe unei fetite rusoaice, iar mama ei a apreciat cadoul
Asa te obisnuiesti cu lucrurile astea, te iei dupa lume. Am intrebat o prietena romanca din Anglia daca s-a obisnuit cu cele 2 tevi de apa calda si rece la chiuvete si ma intreaba "pai nu asa erau si in Romania?!"

La Multi Ani Cristina, Anto si Tonia !

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Olguta zici ca ai ceva visinata? Ca am venit din parc inghetata si tare mi-ar prinde bine un paharel!
BiuMil felicitari pt. noul job!
MaryIlie ma bucur ca Andrei se simte mai bine!
Cge sa-ti traiasca nepotica!Cred ca s-a nascut deja.
Mihaela La multi ani pt. sora ta!
Antoanela ai grija de tine, stai cumintica.Si eu am avut colul scurtat si dr. mi-a zis sa stau in pat.In ultima luna cica pot sa stau si pe fotoliu nu numai in pat.Pana la urma a fost bine.Da eu nu prea am fost cuminte.Tu sa fi!Da?
Norinacand am fost in Danemarca asa m-am minunat caci am vazut un copil de 2 luni fara caciulita si noi tremuram de frig.era in februarie.

Mergi la inceput

Acum am vazut si eu o fetita dragalasa pe prima pagina.
Felicitari dr. Anya!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Alina, dr mi-a zis sa-i dau 10 ml de ca gluconic/zi, 5 dim si 5 ml seara. Eu ii dau numai 6 ml/zi. Deci Calciu gluconic si nu alt calciu (cel la fiole). Deci, treg in seringa 6 ml si ii dau in gurita.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni

Mergi la inceput