Piticodromul de sept-oct 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

diana, casiana, bianca, marinela, multumesc de urari. radu e muuult mai bine. nu mai haraie, respira mult mai usor. ne-am linistit. si am scapat din nou fara antibiotic si fara nimic special.

dar la LO cat costa?

bianca, bravo, ti-a trebuit ceva curaj, dar se pare ca iei hotararea buna!

unde e booboo asta?

la multi ani, cristina! la multi ani celor cu nume derivate de la anton.

antoanela, sa fie bine!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Uitati cum am mers noi la tuns aici

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

azi nu l-am vazut treaz pe fi-miu ca s-a culcat iar la 7 seara...
nu-l putem amana prea mult. daca e obosit maraie si se intinde pe burta pe jos si inchide ochii.

ma duc sa fac o baie.
maine urmeaza o noua zi... poate apuc maine seara sa-l vad la fata de radu treaz.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Buna, Dana!

da, decizii, decizii, decizii....pe la 5, stupoare, m-a sunat iar tipa de la HR (desi ii spusesem clar ca nu vreau postul) sa ma cheme iar la discutii si sa imi spuna ca a depus eforturi deosebite sa imbunatateasca oferta! tot nu am cedat! ce-i maimutareala asta... si cu asta declar subiectul inchis!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cu intarziere, LA MULTI ANI DE SFANTUL ANTON PENTRU TONNIA SI ANTOANELA!
Anto, cu siguranta va fi bine! Stai cumintica.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

La multi ani Cristina!!!!!!.Si felicitari pt nepotica,f fain ca s-a nascut intr-o zi cu tine.Hai spune-ne cum te-au sarbatorit pustii,mai ales Victor,care mie mi-e f drag
La multi ani si celor care poarta numele derivate sau nu de la Sf Antonie.
Anto,las ca va fi bine si in curand o sa scapi
Tonnia,unde esti?
Bianca,dar chiar nu te-a tentat noua oferta?Eu as vrea sa-mi propuna cineva ceva mai bun decat ci sau scoala, as merge la servici,ca deja Iaris e mare si nu vreau sa ajunga un singuratic, trebuie sa iasa intre copii ,sa invete sa colaboreze cu ei, sa-si rezolve micile conflicte singurel
Anca,ce cuminte e Monica la tuns,Isris nu suporta sa-i atingem pleata,si cand il puieptanam o facem cu grija si in catevA RUNDE.
Am vazut-o si pe ANYA,o frumusete de fetita.
IAris nu doarme mai mult de 10-11 ore noapea si o ra,maxim 1 si jumatate, ziua,nu stiu daca e bine,dar are atata enrgie ca ne epuizeaza.Acum nu si-a baut laptele,dar se mai trezeste si i-l dau atunci.
Hei nanadana,atat?Ce faceti?

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Anca ce cumintica a fost ! doar a pus botic... bravo ei
si tunsoarea finala cum arata ?
Bianca cere-le mult chiar daca nu te duci la ei, sa stie data viitoare sa valoreze un om cand il vad de prima data. Si la firma mea tot asa se angajau il ultimul timp, cu 6 interviuri si dura vreo 4-5 luni

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Marinela, chiar nu m-a tentat...is capoasa, cand zic nu e nu...m-as fi simtit de tot kk-ul sa ma intorc pt niste bani in plus. ca urma urmei cu cat puteau sa creasca. plus ca nu asta a fost baiul, ci cum au pus problema....mai imi cerea si explicatii!

edit ca sa adaug ca va multumesc pt suport si sper ca nu am stresat pe nimeni cu povestea asta...votez pt dreptul la libera exprimare, ca Ioana!

Tonia?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Bianca astia copie modele din strainezia, are hartii de completat ca acusi vine evaluarea si la ea si sa poata da explicatii sefului ce a fost, oricum se va scoate nevinovata -ea a facut tot ce era omeneste posibil, problema e in alta parte.
Am lucrat la o firma mare in tara, capital strain si evaluarile de sfarsit de an erau capodopere de arta : program sofisticat, intrebari cu substrat, te puneau sa zici unde te vezi peste 1 an si daca ziceai adevarul ca la Production nu concorda cu raspunsul la intrebarea ce-ti propui sa inveti ca sa-ti maresti eficienta pe actualul post.

Plec din tara in toamna, vin aici, in 3 luni vine evaluarea sotului si soseste acasa cu hartiile pe care ti le inmaneaza la sfarsit de interviu seful. Sa cad pe jos nu alta, erau aceleasi intrebari, aceleasi formulari si bineinteles aceleasi raspunsuri ca sa dai frumos, nu?

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput