Piticodromul de sept-oct 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

atata am putut sa scriu ca ma chema la apel

la multi ani antonela,tonnia si fiumeu ca si el este antoine ia uite ca nici nu am stiut ca azi este(a fost) sf anton ,o sa il pupicesc maine pe puta,ca acuma face nani cu tati

cristinala multi ani cu multe bucuri,fericire si tot binele din lume

irinace spui tu ca copii francezi sint cuminti?! ,stai sa-l vezi pe hirosima de Antoine nu zic ca toti sint ca antoine dar al meu este sigur asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Kid, si fi-mea miroase tot inainte de-a baga in gura si cotrobaie zilnic in poseta. Se pot lua elegant de mana.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Le-am admirat pe Anya si pe Sara a Norinei! Frumoase de nu se mai poate! .
Am tot incercat eu sa pun la album si niste poze de-ale Andreei, dar nu se poate dom'le si gata! Trebuie sa ii dau eu de capat, daca nu aleg alte poze...

Anca, Andreea (6 ani) si Monica (9 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Ruxandra, ! Cand cumparam niste mobila impreuna?
Am programat-o pe Ana pentru vaccin sambata asta. Ma gandesc cu groaza cum va rasuna calea Plevnei cat timp vom fi in zona!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Nanadana, iertare!!! Parca sunt !
Ia s-o dreg nitel acum: LA MULTI ANI PENTRU ANTOINE, SA FIE SANATOS SI CUMINTE!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Buna, fetelor.
Am prins o pauza(Galushca se uita la telenovela pe PRO TV International cu bunica), si ca de obicei sint in urma cu TOATE stirile, urarile, sarbatoritii si sarbatoritele. Tot la coada raman mereu. Uofff..scuzele de rigoare, si numai ganduri bune si urari de bine pt toata lumea.
Cat despre visinata, am vreo 15 GALOANE( fiecare galon are peste 3 litri....) in beci, deci ar putea sa se infrupte tot Piticodromul, si ne-ar mai ramane de-o nunta si vreo 3-4 botezuri(sau boteze..cum e corect? ca pe asta CHIAR ca am uitat-o).
Tre sa va spun ca n-am mai rezistat, si mi-am pus un paharel(chiar mititel el) pe la ora 2. Daca o tin tot asa..o sa ajung rau, dar m-a fugarit don'shoara azi CA PE HOTII DE CAI. Sint D.O.A. DEAD ON ARRIVAL. Nu mai am vlaga, putere, nu mai am nici glas. Azi a reusit in sfarsit(dupa vreo 2 zile de incercari)sa se urce pe scaun, ca apoi sa escaladeze si masa. Statea tzantzosha in virful mesei, intre platoul cu chiftele si cel cu salata de pui(chicken salad), de zici ca escaladase Everestul, si eu mai sa fac atac de cord. A mancat si sapun...ce mai...o zi mai faina decat alta.
MARE mirare daca nu auziti ca m-au bagat astia la glumeti
O ultima intrebare- inainte de-a ma duce sa mai imi torn un paharel( ca sa nu zic paharoi) de "pishinata" gustoasa..unde e nene panoul piticilor? Cel cu pozele? Ca tare as vrea sa ii vad pe toti. Astept un link, un mesaj, o injuratura...ORICE...numai sa vaz ca mai exista si alte "suferinde" acolo, in lumea mare, si sa nu mai simt ca si cum innebunesc de una singura pe aici. Mai bine sa o iei pe aratura in decat de una singura, cu damigeana legata de gat.
Sarutari tuturor, de la MICI la MARI
Mozol cat incape

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Repede, repede...
Sa va zic cum e la noi...La calc mereu: atti- sotul, ba lucra, ba se documenteaza...Acu am prins un moment la calc cand pot sa si scriu...i-am zis ca e bine sa se odihneasca ca e si putin racit... caci altfel abia prind un moment cand sa va citesc (cand ii da atti de mancare cu rugaminti fierbinti )
Ce sa va zic, ne-am acomodat oarecum in Bv....mie personal mi-e f dor de cluj, de oameni... azi am fost la medic caci abia ne-am facut mutatia: avem 12 kg si 80 cm, eu oricum is stresata ca nu papa suficiente lactate...lapte de la titi si max 100 g in diverse combinatii si forme. De 2 sapt nu mai papa iaurt deloc!!! nici branza...
of, oare cre-am vrut sa va zic... ca doar tot citesc si tot comentez

sincer is asa de obosita ca nu stiu!
Vreau sa povestesc de mayanna, ioi, ioi, sa pun poze,ooo, sa urez una alta...Toniei...nastere usoara!Tin pumnii!!!hai ca ne mai auzim ca ma striga datoria( a se citi sotu din dotare)

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

deci gata am terminat de citit

Mary prin ce ai trecut,ma bucur ca acuma sinteti bine si tu si Andu(imi place la nebunie cum ii spui Andu )
jadi baiat mare 88 cm ,ai grija de tine
mihaela ma bucur ca si dennis este bine,la multi ani sorei tale
maddy al meu este o bomba, toata ziua este activ ziua doarme 1 ora si nopatea cred ca se trezeste de vreo 4-5 ori ,cred ca ma convins Ioana ma duc sa ii fac dosarul de inscris la cresa,oricum in septembrie o sa fie loc(m_am interesat deja )
karmenutzasanatate lui Catalina
anya o dulceata de fata,dulce,dulce este anya
antonela pt incurajari
mifloremersi ,mersi facem mare pupicel lui Ana de la Antoine
ancadam v-am admirat draguta monica
norina am amirat-o pe Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nanadana, mii de scuze ca nu l-am felicitat pe Antoine, desi ma gandisem la asta mai devreme, cand am scris pur si simplu am uitat. La multi ani si sa-ti traiasca odorul buclat.

Pup fetele, somn usor,

Anto 15 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput