Piticodromul de sept-oct 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Norina, am vazut si eu pozele, e o frumusete! Si nu pare grasa, nu-ti mai face probleme! E un copilas adorabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Noua piciorul ne-a crescut cu 2 numere. 23 acum e bun. La marimi purtam 86/90... Dintr-o data te trezesti ca nu-i mai bun nimik (asa am patin prin noiembrie).
Anto, stai cuminte in pat, culcata si o sa vezi ca se lungeste la loc (serios)
Jadi asa si Petra, e tare incantata cand o pun sa repete ce stie in fata altora.
La multi ani Cristina

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ieri, la ortodoxi a fost Antonie cel Mare (cu cruce neagra), ca si la greco-catolici.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Antoanela23: la multi ani pt ieri si o din partea noastra,multumim de aprecieri si iti urez ca totul sa fie bine,ai incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Vreti sa vedeti diferenta intre EI si NOI? CA tot m-am pus pe rascolit poze, din cele 600 pe care le-am facut in concediu am selectat 2, ca sa va aduc dovada clara a diferentelor de percepere a temperaturii (ca sa zic mai pe ocolite )Voila de vedeti, o fetita de-a lor http://pg.photos.yahoo.com/ph/narcy76/detail?.dir=/9c87scd&.dnm=7f66scd.jpg&.src=phsi in aceeasi seara si acelasi loc 3 romani "verzi", care si asa erau tot bocna ( io-s cu geaca alba)http://pg.photos.yahoo.com/ph/narcy76/detail?.dir=/9c87scd&.dnm=ffddscd.jpg&.src=phObservatie: vedeti ca toti aveam ceva pe cap Concluzie: daca nu avem scaun la cap, macar caciula Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna tuturor! Dorim si noi sa va salutam pe ziua de azi.
Felicitam pentru ieri pe Tonnia si Antoanela, La multi ani!

Antoanela , eu zic ca e bine sa stai acasa si sa te odihnesti, sa gindesti pozitiv, cred ca asta ajuta mult, o sa fie bine ai sa vezi, tinem si noi pumnii!

Cristina, si pe aceasta cale, "La multi ani!" la implinirea unei virste atit de frumoase, 30 de ani!

Am vazut ca ati scris de marimi la copilasi. Am vrut sa luam lui Alberto acum o saptamina o geaca din H&M (nu foarte groasa) si ma fixasem pe marimea 92 insa.... surpriza, marimea buna a fost 98.....creste baiatul asta ca din apa! Greutatea si lungimea nazdravanului nu le mai scriu ca deja cu aproximatie le stiti!

Sanatate celor cu probleme de acest gen si toate cele bune de la noi!
Cu drag,
Dana Lucia si Alberto

Edit: Am admirat pozici cu copilasi care mai de care mai frumosi. Am restanta la poze dar dupa ce imi revin complet trimit eu in adresa comuna ceva poze.

Nu observa nimeni nimic????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

La multi ani Cristina , Antoanela si Tonnia !

Pentru ca vorbeati de greutate , eu sunt multumita de cea a lui Tudu,are 11.5 kg,in schimb Mihnea care are 3 ani are doar 13,5 kg

Eu am ramas ieri socata de ce am vazut la gradi unde merge Mihnea.Una dintre fetitele din grupa lui urla,nu plingea, voia sa se dea cu capul de dulapuri ,sa se izbeasca pe jos, sa se traga de par si educatoarea nu reusea in nici un chip sa o linisteasca .Cica a inceput sa devina mai violenta si cu educatoarele si copiii .Pe una dintre ele a tras-o de par ,iar pe celalata o imbrinceste .Am intrebat daca si acasa se comporta la fel si nu stiu nimic , parintii nu au spus niciodata nimic .Ele i-au atentionat pe acestia despre comportamentul fiicei lor , dar mi-au spus ca nu cred ca isi pot inchipui acestia cam cum reactioneaza odrasla lor in colectivitate .Eu am mai vazut-o de vreo citeva ori , dar nu asa ca ieri .Si ceea ce m-a frapat mai mult e schimbarea totala care intervine in momentul in care apare tatal ei .E atit de mieroasa si de dragastoasa I-am dat ieri ideea educatoarei sa o filmeze intr-o zi cind se mai comporta asa si sa le arate si parintilor .Nu de alta , dar cred ca un asemenea comportament poate avea influenta si asupra celorlalti copii .

GABI21+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Anto,Kid, Locca multam Daca ziceti voi ca nu e grasuta...eu ma bucur, dar am pus si eu poze in care nu-i iese burta si nu i se vad caltabosii aia de picioruse Chiar o intrebasem si pe dr, care m-a mai linistit zicandu-mi ca ei acum sunt scurti si cand se lungesc vor fi mai slabuti.,,Nu stiu ce sa zic Kid, te cred cu hainele, intr-adevar e o mare problema la astia care nu sunt pe tiparul standard, cum e si cazul nostru. Si cand ma gandesc ca o parte din rochite i le luasem pt la vara..Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ca veni vorba de masuri, Vlad desi bate 88 de cm are doar 11 kile imbracat. Ca atare chiar daca prind un pic mai greu body-urile intre picioare (cele de 9-12 luni) in rest la corp ii sunt perfecte. Cele de 12-18 luni atarna pe el de zici ca e saracul de capatat si i se largesc la gat de parca poarta bluze fara umeri. Si lucrurile de obicei nu le mai poate purta nu pentru ca nu il mai incap (nici gand) si pentru ca ii sunt foarte scurte si asa de greu e sa gasesc ceva pe inaltimea lui si care sa ii vina si mai bine pe corp.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anirim spune:

Ma alatur si eu voua,NORINA SI IRINA, si eu imi imbrac copilul de saracu' nici nu mai poate sa umble; si tare am fost socata cum isi purtau imbracati copii,mamicile din Norvegia...atat de sumar, de ex eu pe feribot eram asa de infofolita ,iar o fetita de nici 2 ani era fara caciulita , dar pe cuvant daca am vazut pe cineva racit pe acolo, iar eu aveam o tuse magareasca.

Mergi la inceput