Piticodromul de sept-oct 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 20
Antoanela23 spune:
La multi ani Cristina! Sa fii sanatoasa si iubita si sa te rasfete sefii casei.
Petrecere frumoasa si multe cadouri.
Bafta la nastere cumnatei, eu ma emotionez mereu cand aud de mamici care sunt la spital.
Anirim, esti mumoasa rau iar baietelul tau e dulce foc, mai ales acolo un de doarme cu jucaria.
Eu de cate ori ma duc si ma uit la Victor cum doarme, mi-e un drag de el de nu mai pot, are niste pozitii mortale si o mutrita nevinovata, nu ai zice ca el e cel care scoate untul din noi in timpul zilei.
La multi ani Antonia pt ieri, nastere usoara si tot ce-ti doresti!
Multa lume nu stie ca ieri a fost Sf Anton, eu stiu pt ca sunt direct interesata cand e rost de cadouri
.
Pup fetele,
Anto
15 si
Victor (8 octombrie 2005)
anirim spune:
Cristina :La multi ani,sa fii sanatoasasi sa ai parte numai de bucurii...si sa-ti traisca nepotica
.
Oluta12 :
,iti multumesc ca ai scris.
kid2003 : multumesc pt raspun...chiar costa cam multisor,oricum o sa caut pe net,multumesc pt pont.
Salutam toate mamicile si toti bebeii
Antoanela23 spune:
Insa de data asta cadoul meu a fost ceva mai special, ca sa zic asa.
Noaptea de alaltaieri m-am simtit cam rau, am avut dureri, la fel si in timpul zilei.
Asa ca ieri am sunat la dr si seara m-am dus la consultatie.
Vestile nu tocmai bune: col scurtat la 2cm din cauza contractiilor, repaus la pat si 6 utrogestan pe zi. Mi-a dat concediu medical, nu mai pot lucra.
Am mai trecut o data prin asta, stiu ca se poate sa fie totul bine pana la urma, dar atunci nu aveam deja un bebe mic acasa si colul nu era deja solicitat de o sarcina anterioara.
Sunt un pic deprimata si speriata, dar nu am ce face decat sa sper ca totul va fi bine.(am facut copy/paste partial din mesajul de la Odisee, scuze pt fetele care l-au citit si acolo dar acum nu eram capabila sa caut alte formulari).
Pup fetele si apreciez orice gand bun,
Anto
15 si
norina spune:
Buna fetili,Am luat si eu o pauza de net, ca de azi dimineata ma lupt cu stransul bradului pe care in final l-am lasat in mijlocul casei despodobit
. Dupa ce m-am luptat cu el in toate felurile, am cedat, lasandu-l sotului sa faca bors cu el ca pe mine m-au taiat toate apele incercand sa-l scot din suport.Asa ca, pe ziua de azi am muncit destul
, restul..maine.Diana 30, Anirim, Alexuta, Marinela79, Alinam
va multumim pentru laude
Mai fetelor, din cate vaz eu p-aci aveti copii teroristi nu gluma, mai ales cuscra Alina, saraca, nu stiu cum mai face fatza
Pai mie inseamna ca mi-a pus Dumnezeu mana-n cap cu nopti fara treziri, Teo doarme de la 10 pana la 8,30-9,30, functie de stare.Cat despre kg, eu nici nu indraznesc sa o mai cantaresc de frica , ca e cam umflatica si zic eu ca e trecuta lejer de 12 kilute.Asa ca , stati linistite cele cu copii slabuti ca si cele posesoare de grasuti sunt tot stresate, ca de ex. moi, care deja ma crizez cand o vad mereu cu cate ceva in mana
. Toalele de 18 luni pocnesc pe ea, arata ca o tipa din aia de-si cumpara haine mici , poate o parea mai slaba. I-am adus din Elvetia niste rochite superbe pt 18 luni pe care abia le inchid la fermoar
b irina c, am fost si eu socata prin tari straine de cum sunt tratati copii. In primul rand, nu am vazut pe nimeni cu copchilul in brate, acolo parintii ii poarta in carut pana la 3 ani , daca e nevoie, pt ca e comod si ei au muuulte alte treburi... De ex, intr-un magazin urla o fetita in carut de ti se facea parul maciuca , iar ma-sa nu dadea 2 bani si se proba in continuare cu fel de fel..Pe urma, desi era destul de frig afara( eu aveam si gluga in cap), copii erau subtire imbarcati, cu niste caciuli de forma , cu urechile pe afara si ce m-a uimit pe mine..fara dresuri
Mi-a placut , ce sa zic, dar recunosc ca eu nu as putea sa fac asa ceva si ma declar o baba Dochia veritabila in raport cu ei
Deci, Irina, suntem cel putin doo
Teodora Sara (norina)poze
norina spune:
Anto, stai linistita, odihneste-te cat poti si nu te mai stresa. Bebe va fi bine, cu siguranta vei trece si peste asta.Uite un
de la noiTeodora Sara (norina)poze
Diana30 spune:
Chiar daca cu intarziere,LA MULTI ANI!pentru Tonnia si Antoanela.
Anto,o sa fie bine.Te pup si-ti doresc putere sa faci fata si acestei incercari.Faptul ca deja ai un bb langa tine face ca totul sa fie mai mult usor decat greu(tare incurcata exprimarea,daca n-ai inteles,nu-i bai).
Antoanela23 spune:
Norina, mersi.
Tocmai ce am vazut pozele cu printesa ta, e scumpica foc.
Anto
15+ si
kid2003 spune:
Hi hi, Norina, ai dreptate cu grijile! Tu nu ii poti da haine de 18 luni, noi avem o garderoba superbe cu hainute de toamna-iarna marimea 12 sau 12-18 luni si nici chip sa ii vina. La lungime i-ar fi bune, dar pantalonasii ii cad de pe ea, doar cei care au banda elastica adaptabila (d-aia cu nasturi) sunt cat de cat ok (desi ii strang bine in talie si pe fund si la picioare inoata in ei. Cred ca la vara ii vin!!! 
La fel si body-urile, sunt f f largi si ii atarna ciudat pe fund, ba chiar au si gaura de la cap larga, astfel incat e tot timpul cu un umar dezgolit. Am hainutele de la 9 luni- in care arata de bogdaproste ca ii sunt scurte si astea in care arata ca venita de pe garla, toate ii stau largi, uffff, sunt dezamagita, ar trebui mai multa varietate la hainute...aceeasi lungime, dar diferite latimi sa vina bine si pe burtosei si pe slabanogi.
locca spune:
Anto, la multi ani pentru ieri! La multi ani si Tonniei!
Naspa ca iar sunt probleme cu colul. Tu ai si contractii, inteleg. Nu ti-a zis sa iei si no-spa? Ai grija si stai cat mai mult in pat (zise eu, de parca nu as sti cum e cu argintul viu pe langa tine).
O sa fie bine, o sa vezi. 
Am vazut-o si eu pe Teo. Foarte frumusica, sa-ti traiasca mandra, Norina! Nu mi se pare umflatica, lasa fata in pace!
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Hildegard spune:
In calendarul romano-catolic scrie ca ieri in 17 a fost Sf. Anton, zi onomastica.
LA MULTI ANI TONNIEI SI ANTONELEI!
A, la catolici ziua de marti la biserica e dedicata Sf. Anton.
de-ale gurii