Piticodromul de sept-oct 2005 (162)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Alina, nici eu nu prea vreau sa-i fac varilix-ul, dar toata lumea se uita un pic ciudat la mine. Oricum mi s-a luat de toate vaccinurile dupa ultimul.
Mary, nici lui Matei nu i-a placut ceaiul de menta indulcit, in schimb l-a baut cu placere neindulcit. Si mie mi se pare mai bun asa, poate seamana cu mine . Sanatate multa!

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

bre' nu ca n-as avea destula treaba, dar ma framanta: noi pagina aia comuna de poze n-o mai refresham un picutz? Daca are careva idei de web designer sa le spuna incoa'...

ca am avut oaresce tentative de a actualiza informatia pe acolo si mi se pare asa stufoasa ca ma descurajeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, se pare ca drept cadou de 30 ani primesc o nepotica : cumnata-mea e in spital, cu dilatatie 6/7.
E clar ca naste azi.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

LA MULTI ANI cge
si sora mea implineste azi 30 de ani.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Aha cristina, deci azi e ziua ta ! La multi ani si sa te bucuri de toti sefii casei.

Am vazut ca ati discutat cu avant de gradi, desi eram convinsa ca dau copilul la gradi din toamna, acum stau si ma mai gandesc, poate voi sta cu bb 2 pana prin decembrie acasa si sa ma mai chinui cu amandoi pana prin martie 2008 sa faca 2 ani si jumatate si atunci poate sa mearga la gradi. Pana atunci trebuie sa treaca si de faza pampers dar cum toate planurile trebuiesc facute pe termen scurt, om trai si om vedea. De altfel, am parerile la 2 pediatre ca daca se poate, e bine sa aman intrarea in colectivitate a copilului. Tot la indemnul lor, ar trebui sa evitam orice alt vaccin suplimentar (doar cele obligatorii) dar tot asa, vom vedea! Sa fiu eu sanatoasa si o sa le dovedesc pe toate.

Vlad ma uimeste din ce in ce mai mult, zice cucu in loc de cucurigu, buitz in loc de guitz, imita leul si maimuta si de fiecare data cand il punem sa repete este asa de fericit incat da pe gura tot. Se pare ca se va vrea artist cu reprezentatii. In plus seara la culcare, repeta cuvintele noi de peste zi. In plus aseara se dadea lovit de somn asa ca nu am mai mancat nimic sa il culc pe el si am adormit amandoi dupa lungi framantari si am sarit si masa de seara.

Alea Alea,

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Cristina, la multi ani, sa fii fericita si sa ai tot ce iti doresti! Am retinut ca pe 18 e ziua ta, dar azi m-am innecat ca tiganul la mal, ca uitasem ce data este

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Jadi, Alina, Mihaela, multumesc frumos de urari.

Mama Anyei, stai linistita, ca stiu cum e cand ai o groaza de chestii de tinut minte.

Mihaela, "La Multi Ani" si numai bucurii sorei tale.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Cristina La multi ani!

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Sa curga sampania,sa cante lautarii!LA MULTI ANI,Cristina!Frumos cadou o sa primesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cristina, la multi ani!
Oare de ce retinusem eu ca a fost deja ziua ta?

Bai, am un chef de munca lipsa ...
Antonia, pe unde esti cu AMR-ul?

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput