Piticodromul de sept-oct 2005 (162)
Raspunsuri - Pagina 18
alinam spune:
neata!
Marlena somnul pentru noi e ceva mult prea indepartat pentru nervii mei, nu mai pot, dimineata la 6 ma impingea cu picioarele. daca i-am dat ignore a inceput sa imi bage degetele in oki, gura si sa vorbeasca, asta dupa ce la 12 noaptea urla ca ii punea tasu ser in nas, la 2 i-am servit o tzitzi, la 4 l-a plimbat tati si tot asa.
Kristinutza telul hehehehe era de decor, vladi scoate din sertare din bucatarie si distribuie toata casa si cum la ore inaintate nu le strange nimeni ......
Norina frumoasa nora mai am :)
Olguta imi si inkipui beciul tau hehehehehe, ici un rastel de borcane, mai la stanga damigeana cu visinata hihihihihi.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
Makaroana spune:
Circul sa mutat in casa Domnishoarei Pishcot
, sincer .. are cu cine semana
si nici nu m-as putea mira de ce face atatea nazbatii prin casa
. Cat despre dansatul si tastatul pe web sa descurcat excelent
. Peste putin timp o dau de ea pe forum sau chat .. sa imi povesteasca ea cu lux de amanunte ![]()
. Foarte frumoasa povestea Olguta , tine-o tot asa si apropo ... n-ar fi rau sa te apuci de scris ... sti la ce anume ma refer . O seara cat mai placuta
ciao ciao !
locca spune:
Buna dimineata
Alina, mami de Anya si Radu, multumesc tare mult. Deci se pare ca n-a fost varicela. Macar sa stiu daca sa-i fac vaccin
. Chiar, tu ziceai ca nu ii faci Anyei varilix-ul, nu?
Bianca, s-a deschis booboo de la PS1, dar din ce am vazut pe geam nu ma inspira deloc. Doar 1/3 din spatiu, ca sa nu zic 1/4, e dedicat copiilor, in rest sunt mese pt parinti. E ceva in genul a ce e si la plazza, daca stii. Clar mi se pare mai misto la mobexpert.
Alina lui Vlad, sincer, cand aud cum e Vladi al vostru mi se pare ca eu ma plang aiurea de matei. Desi azi noapte am avut 3 treziri cu el. Dar se pare ca functioneaza metoda comenzii ferme "culca-te". Uneori ma gandesc ca parca fac dresaj de catei, dar imi trece repede gandul asta 
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
BiuMil spune:
Locca, vb de mobexpert "nord"? sau meletauri?La Plazza nu mi se pare prea potrivit pentru copii asa mici? voi ati incercat acolo? Milan nu s-ar duce nici mort printre atatia copii zbantuiti macar pana la bilele alea....
ha...noutati de front! am sunat la compania mare colectoare de scalvi sa ii refuz....mirare maaare, chiar nu se asteptau, tipa de la HR a ramas cu gura fooooarte cascata, a incercat o mica negociere cu mine...dar nu i-a mers! am tinut-o pe a mea! acuma sper sa nu imi smulg parul din cap cand mi-o trece euforia!
intre timp au iesit altii la rampa, cu o propunere muult mai decenta, "materializabila" din martie (la fix pt gradi
) ... si cu un program mai flexibil: 1-0 pentru ei! stiam eu ca "everything happens for a reason"!
ufff, baietii mei dorm iar eu ma lupt cu dinozaurii de dimineata....tre sa trezesc pe careva pt suport moral macar!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
Dr. Alina, inainte sa imi fac mii de nervi la Medicover, sa le explic ca "secretiile" copilului sunt o problema de viata si de moarte....poate imi poti da o parere: azi dimineata i-am scos cu pompa niste muci cam galbeni...pana acum erau albi transparenti. si parca si tuseste, nu imi dau seama insa daca se ineaca sau e chiar ceva la gat. Un pic de rosu avea de luni...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Bianca, mobexpert nord. In meletauri nu cred ca au si loc de joaca. Super cu job huntingul! 
Nici mie nu mi se pare potrivit pt. copii de varsta alor nostri, numai ca la booboo asta sunt mult mai putini copii decat in plazza intr-o zi de weekend.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
country girl spune:
Buna dimineata!
Bianca felicitari pentru refuz!![]()
Mi-e si mie somn de dorm pe mine la birou. Si-asa m-am trezit aproape la 9 iar pe Ilinca am lasat-o dormind cand am plecat de acasa
Ne-o fi muskat musca tzetze pe totzi ai casei?
Noi nu ne laudam cu kg. In sfarsit a ajuns si Budinca spre 10 kg dar avem 82 de cm. Si are par destul, niste bucle asa mai inegale si mai razvratite dar nici n-am de gand sa o coafez curand. Dinti avem destui, nu i-am numarat...
Ieri, mama denaturata, am fost sa-mi iau fata de la cresa (de obicei asta intra in atributiile lui tat-su) si am stat de vorba cu educatoarele. Cica totul e ok pana spre ora de plecare, cand apar primii parinti sa-si ia copiii si incepe un vaiet colectiv al celor ramasi care se simt parasiti si frustrati ca dupa ei inca n-au venit parintii
Boon, sper sa-i treaca.
In rest, am ratat si eu evenimentul secolului nasterea in direct de la B1 tv. Macar au aratat poporului cum trebuie sa fie o nastere normala (minus, desigur, carele de transmisie tv si machiajul protagonistilor, interviuri si alte mondenitati), nu cum nasc in conditiile obisnuite toate femeile. (avea Alice Nastase un articol la un moment dat, intr-una din revistele alea cu pretentii, despre ce inseamna sa nasti intr-un spital romanesc).
In rest, constat ca ne viziteaza zilnic americancele cu copii frumosi si talente de povestitoare (Anca si Olguta)
V-am pupat, ma intorc la galera
mary ilie spune:
Buna dimineataaaa!
vad ca sunt in urma...am de recuperat....
fetelor multumesc pentru gandurile bune
, mi-au mai trecut si nervii-merci Hilde
, Andrei e bine, a avut 3 scaune diareice aseara, dar vad ca n-a mai facut de aseara de la 8 deloc
, i-am facut ceai de menta indulcit cu glucoza, da nu ii place, a baut doar cateva gurite, a rontait vreo 4 biscuiti din aia buni la burtica, o banana amestecata cu paine prajita faramitata, in laptele de seara i-am pus praf din ala de orez, azi are in meniu pilaf, si sper sa fie bine, fara diaree.....
eu sunt tot asa, ii dau cu apa si antibiotic.....
Mary si
Andrei(29.09.2005)
Anya20 spune:
A, Ioana, inseamna ca am inteles eu gresit ca vroiai sa revii la serviciu dupa 3 luni.
Ruxi, eu nu-i fac varilixul si nici un alt vaccin facultativ. Nu i-am facut nici ROR-ul, ci doar antirujeolicul simplu. Dar stii ca eu am niste pareri mai...diferite ![]()
Bianca, n-am inteles exact care este situatia. Adica ce i-ai dat pana acum, de cand e bolnav, daca a avut febra. Mie imi pare o viroza ajunsa catre partea de final, cu muci galbui si cu tuse. Dar trebuie sa-mi dai mai multe amanunte despre starea lui.Trimite-mi un pm sau suna-ma.
Alina
Radu Teodor si Anya Ioana
kid2003 spune:
Helau la amiaz!
Anirim, costa destul de mult in statiune, in Austria. Ce sa iti mai zic, in jur de 35 de euroi pentru 3 ore numai (ca atat o lasam pe alex, 3 sau 3 jumate). Poate in Germania e mai ieftin, daca e statiune sigur exista ceva de gen, daca e un oras obisnuit, nu prea cred. Daca stii numele localitatii, cauta pe Net, eu asa am gasit si gradinita si tot.
Anca! Cum sa nu bagam in seama vestile tale despre printesa. Ma linistesc si eu cand vad ca suntem mai multe mamici cu pui asa slabuti. Nici eu nu stiu unde ajunge mancarea pe care o papa cu pofta (nu pot sa ma plang).
Biumil, am vazut si eu info despre Wonderland, intr-adevar preturile mari. De ce cer atat? Stii ceva? Au mai multe facilitati pentru copii, sunt mai putini in grupa etc? Ca nu imi dau seama, din poze nu reiese ca ar fi ceva atat de tare...