Bucurii de sept - oct 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 21
simoky spune:
Buna seara fetelor!
Noi am cam stat toata ziulica afara in parc, adica am iesit pe la 11:45 si am intrat in casa pe la 15:30. A fost asa de frumos si cald…ma uitam la stiri si ziceau ca pana la sfarsitul lui Ianuarie va mai fi frumos si ca incepand cu Februarie va veni iarna…daca ar fi dupa mine as vrea sa fie vara tot timpul!
Lexi hai ca am plans din nou….mai ai o bomboana de fetita si cred ca e si dulce foc! Pupici multi de la David.
Sephora imi pare rau ca aveti probleme, dar cu ajutorul lui DD o sa treaca, ai sa vezi…ai incredere!Multa sanatate puiului tau drag!
Adriana si eu sunt interesata de agentia pt. bone si preturi.Te rog imi poti trimite si mie prin PM detalii?
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
_Ralu_ spune:
lili, stiu ca-i vb de scoala parintilor. eu ma uit mereu. si nu-i vb de mama si fiica negrese.
si eu cred ca-i in exclusivitate vina mamei. normal ca n-are copilu' nicio vina ca vrea lapte! plangea si urla : mamaaaaa, vreau lapte! asa a fost invatat! deja mi se pare patologica treba! fetitza era prea mare pt a mai suge si mama avea o problema deja daca inca ii mai dadea fetitei san!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
MamiLili spune:
Gety, 5,400.
Daca va e dor de Hormonica, e acum pe B1. Nu, nu naste, face doar ecografii.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
lilina spune:
Dori, felicitari pt.Raducu - are dimensiuni memorabile ![]()
noi azi am stat 3 ore afara
bebe a dormit tot timpul si eu ma stat la taclale cu prietenele
pupa mama de baiat cuminte,
tot azi am papat prima supa pasata
ieri am invatat sa zbor

Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
Adriana mica spune:
Buna seara,
Multumim de aprecieri la adresa lui Dudu. Am vizionat si eu pozicile anuntate: super bebei! Monique, eu pis filmuletzele pe dropshots.com, dar nu imi place cum merge (sau poate nu m-am prins eu inca cum functioneaza).
Sephora, dar ce simptome a avut bebe de ati facut analize? Dudu nu prea ia bine in greutate in ultima perioada, si pediatra zicea ca il mai monitorizam un timp si, daca stagneaza, ii vom face cev analize, incepand cu un sumar de urina.
Stiu ca Vania zice ca se poate merge la piscina de la 2 luni, dar cand eram gravidutza si mergeam la cursurile de aqua gym, am vazut un tata venit cu bebe asa mic, si ii era cam greu sa il manevreze in apa.
A, si inca ceva: va invidiez sincer pe cele care puteti sta cu cei mici macar pana la 1 an. In cazul meu, angajatorul nu imi poate pastra job-ul atat de mult timp fara sa ma inlocuiasca (am o echipa in subordine - culmea ironiei este ca am fost promovata cu cateva zile inainte sa aflu ca sunt insarcinata, iar atributiile mele au fost preluate temporar de sefa mea, asa ca este o situatie mai mult decat delicata). Sper sa am noroc de o bona care sa faca cat de cat fata cerintelor pe care i le voi impune.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor
www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... si www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">filmuletze haioase
MamiLili spune:
Aha, Ralucutza, deci e vorba de alt cuplu mama-fiica decat cel pe care-l vazusem eu. Daca tot urmaresti emisiunea, ce-ar fi sa ne anunti si pe noi cand se difuzeaza, sa n-o ratam. Eu una, pana saptamana viitoare uit sigur.
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
_Ralu_ spune:
gata, martea va trimit memo!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
lilina spune:
a, am uitat sa va multumesc pt.pont
ne-am luat si noi revista mami cu calendar

cat despre statul cu bebe acasa
initial, si eu ziceam ca doar un an voi sta, dar cred ca voi sta 2 ![]()
vreau sa ma bucur de fiecare secunda alaturi de bebe, nu vreau sa pierd cei mai frumosi ani
unde mai pui, ca nici nu am unde ma intoarce
firma la care lucram se "duce la vale rau" ![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
MamiLili spune:
Offf nesuferita Monica asta...cum poate fi asa de slaba si insarcinata in acelasi timp??? Si cica nu s-a ingrasat deloc. Are niste bete de picioare!!! Mie mi-e ciuda tare pe femeile ce nu se ingrasa in timpul sarcinii.
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
gripo spune:
MAMILI, 
, esti simpatica rau! sotul tau ce mai face?
GETY, ce greutate are fata?
LILINA, saru'mana, kiar memorabile![]()
Fetele care au votat ca fi-miu seamana cu mine, multumesc mult, dar pe zi ce trece vad din ca in ce mai clar ca nu e asa, asta e, tot fff frumos ramane![]()