Bucurii de sept - oct 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 22
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by gripo
MAMILI,, esti simpatica rau! sotul tau ce mai face?

Trebuie sa-si faca analize saptamana asta. La sfarsitul lui decembrie era mai bine.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
gripo spune:
Asta stiu, ca se simtea mai bine, Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bine, pana cand dispare de tot problema.
MamiLili spune:
Multumesc mult, Dori! Tot timpul esti atenta si draguta!
Lilina, ce haioasa-i poza cu prima supa pasata...deci asta ma asteapta si pe mine peste cateva saptamani. Eu in naivitatea mea am impresia ca ccc copilul meu n-o sa se murdareasca pe la botic si nici pe haine...deh vrabia malai viseaza.
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
gripo spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Lilina, ce haioasa-i poza cu prima supa pasata...deci asta ma asteapta si pe mine peste cateva saptamani. Eu in naivitatea mea am impresia ca ccc copilul meu n-o sa se murdareasca pe la botic si nici pe haine...deh vrabia malai viseaza.
Lili, mami fericita a luiMathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Da da si eu sper la fel, si exact la fel am gandit si eu cand am vazut poza.
lakioana spune:
Fetelor...ati auzit de laptele praf BEBA de la Nestle?
Va rog...daca stiti spuneti-mi...pt. ca nu am gasit nicaieri Nan in Alba Iulia...si am vazut ca e tot de la Nestle...
Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)
Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal
itzy-bitzy spune:
Mamilili si eu am carusel de la chicco cel cu jucarii de plus, cu o casuta, telecomanda, si se declanseaza si la plansul copilului...dar nu il pun decat periodic pt ca am patut pliant si nu am cum sa il montez...e pt patut de lemn, inca nu am gasit o solutie...si sa stii ca pare interesat de el....are sunetul greierilor, al apei, o melodie clasica...
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
_Ralu_ spune:
lakioana, am auzit. am dat un search pe google (da si tu( si am vazut o gramada de mamici care ziceau ca au dat la bb acest tip de lapte. eu zic ccc ca daca-i de la nestle si e pt cat de varsta coresp, e bun. n-are cum sa fie un produs prost de la nestle!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
lilina spune:
mamilili, gripo, dupa faza aia...dupa ce i-am dat de 4-5 ori cu lingurita si s-a strambat tot i-am diluat-o cu putina zeama de supa
si am bagat in functiune biberonul cu tetina cu gaurile mai mari
altfel stateam 5 ore
oricum, i-a placut, in final
bine, l-am si infometat un pic inainte ![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
alexxia spune:
Gata am scapat
.
Am scapat de rautaciosii de polipi ( pe ziua de azi am ocupat si locul intai la dimensiunea vegetatiilor ).
Multumim pentru toate incurajarile si vorbele bune
.
Putem spune ca interventia a fost foarte usoara ( cu o singura problemuta: Ruty s-a trezit putin cam greu din anestezie ) si ca Ruty s-a comportat admirabil( a fost neasteptat de cuminte ).
Acum topaie ca un iedut pe langa mine ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Ma apuc sa citesc din urma si revin
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi 
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
itzy-bitzy spune:
POZE CALDEEE NEAMULEEE ![]()
![]()
![]()
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA