Bucurii de sept - oct 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 23
MamiLili spune:
Lakioana, Nan gasesti in Alba Iulia la Sensiblu pe Bd. Revolutiei.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
Itzy, carusel din ala vroiam si eu sa iau. Dar n-am patut de lemn...zici ca nu se poate monta? Offf si mi se parea super ca avea atatea functii.
Edit: ce finuta-i papusca voastra! Mulajele ptr manute si picioruse le-ai comandat de pe net? Ma batea gandul si pe mine sa iau.
Alexxia, bine c-a trecut si acest hop. Multa sanatate lui Ruty!
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
itzy-bitzy spune:
mamilili
noi l-am primit ...si imi pare tare rau ca nu il pot pune permanent la patut...poate gasim o solutie...ca el e super
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
MamiLili spune:
Itzy, asa-i www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=3&produs_id=558" target="_blank">caruselul vostru?
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
itzy-bitzy spune:
Mamilili
Si inca ceva de carusel se poate fol apoi ca jucarie...ai vazut? cu casuta si cu jucariile de plus...
Mulajele le-am primit de craciun de la nasici. le-a comandat pe net...noi am vrea sa ii luam sa ii facem si la 6 luni si la 1 an![]()
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
itzy-bitzy spune:
Ala este![]()
EDIT: faza e ca este cam grea casuta aia si cam mare si de aia nu sta pe patutul pliant...poate gasim o solutie...de adaptare
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
MamiLili spune:
Itzy...cred ca monopolizam discutiile. Mulajele erau moi si apoi s-au intarit? Descrie-le un pic, te rog. Eu mi-as da comanda din 3 in 3 luni.
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
itzy-bitzy spune:
![]()
![]()
. Si noi la fel. Este un pachet vidat cu o pasta ...zici ca e plastelina..alba si fff usoara...ai acolo un fel de facalet mic cu care intinzi pasta...un cerc de lemn ca sa o decupezi asa...cum faci gogosile cu paharul daca ma intelegi...panglica pt agatat in pom...si un bat cu care dai gaura sus...Eu am scris numele ei si data cu un cui![]()
..Dar e chinu' naibii sa iasa perfect...ca asta mica nu apasa calumea...am ras de ne-am stricat pana ne-a reusit...ziceai ca facem coca de paine...apoi atingeam cu unghia si se strica ...o luam de la capat....mai mult am ras decat am facut...
Se usuca in 24 ore si este fff usoara zici ca e expandat din ala ...ca greutate ...
Itzy-Bitzy
cu
POZE CU PAPUSICA
RO ANA spune:
Raportam si noi : la 5 luni, 7.1 kg si 66 cm. Cam micut ca in ultima luna a luat doar 400g.
Am fost la ortoped si ne-a dat atele sa i le punem noaptea.
Mamica de bebe Andrei
MamiLili spune:
Merci mult, Itzy!
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias