Bucurii de sept - oct 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 20
MamiLili spune:
Ignatica,biata de tine, cred ca ti-ar trebui o luuunga vacanta. Lasa c-o sa treaca toate relele. Il pupam pe David cel neastamparat. Fiindca ai povestit ca David a cazut, vroiam sa zic ca zilele trecute am vazut la mall in Iasi casca anti-soc ptr copii facuta dintr-un material similar cu buretele. O fi buna? Poate mamicile care au deja un copilas ma pot sfatui.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
uitai-va pe tvr 2 sa vedeti unde duce alaptatul coplului la nesfarsit
Nah publicitate

Zi-ne tu unde duce.
Mathias(17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
_Ralu_ spune:
s-a terminat! e maine in reluare daca aveti timp! scoala parintilor!
a nu se intelege ca are leg cu "discutiile" noastre. e un alt sub. pe care vroiam sa-l vedeti si voi. nu e cazul vreuneia dintre noi. e...pur si simplu de vazut!
era vb despre o fetita care avea o varsta destul de mare si mamica ei nu putea s-o intarce iar fetita era violenta, o lovea si o agresa fizic si verbal pe mama sa-i dea sa suga!
brrrrrr
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
GETY spune:
Si eu am dat pe TVR2, dar canta U2 si e un nene Covey chel.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Eu plec sa pregatesc fata de baie. Sa-mi tineti pumnii sa fi luat in greutate, ca-i zi de cantar azi. Pariuri, ceva? Pe 10 ian. avea 5,2 kg.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
MamiLili spune:
Ralucutza si mamicile interesate, emisiunea de care spuneai tu se numeste "Scoala parintilor" si se da maine in reluare la 12:25 pe TVR2.
Edit: vad ca mi-ai luat-o inainte si le-ai zis fetelor detalii. Fetita de care vorbeai si mama ei sunt negrese? Daca da, inseamna c-am mai vazut o data.
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
GETY spune:
OK, MamiLili, o sa incerc sa ma uit, sper sa nu fiu plecata in oras sa rezolv niste treburi.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
pufymic spune:
Ralu eu zic (,) ca daca fata facea asa e numai vina mamei ei.Eu nu concep sa imi spuna copilul meu ce sa fac, si nu pentru ca "eu l-am facut...eu ii comand"(e adaptata "zicala") ci pentru ca am mai mult discernamant decat are un copil de 2-3 ani....
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...![]()
MamiLili spune:
Gety, pai tu stai pe forum sau cantaresti copila?
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by GETY
Eu plec sa pregatesc fata de baie. Sa-mi tineti pumnii sa fi luat in greutate, ca-i zi de cantar azi. Pariuri, ceva? Pe 10 ian. avea 5,2 kg.
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
5.350kg