Bucurii de sept - oct 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Vazut bebei de MamiLili, Eloise, Marina, Dorina, Pufy, Mexxa frumosi toti unul si unul. Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Fi-miu a dormit aproape toata ziua, oare ce noapte ma asteapta... poate naste "moni a lu iri" in seara asta si am la ce ma uita... chiar, nu a nascut inca?

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

,

mama da in ce viteza se umplu paginile pe topicul bucuriilor...
Sephora, Alexxia - sanatate puilor, iar voi sa scapati cat mai repede de griji!

Adriana_ Mica, vazut filmulete si poze cu Dudu, un scumpel activ tare!
Pls da-mi si mie PM cu detaliile agentiei la care ai apelat pt bona si daca poti si preturile.

Inni, Simona m-ati distrat cu "hotiile" voastre. Eu facusem pasiune pentru radiere si pt ca-mi era teama de reactia mamei le ascundeam in casa prin diverse locuri, uneori uitam si eu unde le-am pus. Si ca sa fie tacamul complet frate-meu mi le fura mie

Chiar ma intreb ce "pasiuni" ascunse o sa aiba puiul meu la varsta gradinitei.
Cat despre educatie - grea tema! Cel mai mult imi doresc sa-l invatam pe Matei sa distinga singur intre bine si rau, sa nu fie tiranic cu cei din jur si sa-si iubeasca fratele sau surioara. Pt ca oricat de mare e hazardul, noi vom incerca peste doi ani sa mai facem un bebe, iar daca se lasa asteptat vom infia un copil. In planurile noastre erau trei copilasi, dar cum timpul a trecut in defavoarea noastra ne vom multumi cu doi. Sau poate cine stie, o sa avem trei

La serviciu ma voi intoarce cand Matei face un an si deja ma gandesc cu groaza la zilele acelea. Am devenit mama dupa cinci ani de asteptari, incercari si un mare esec. Acum tot ce-mi doresc este sa fim sanatosi ca sa pot savura fiecare zi alaturi de puiul nostru. Mie deja mi se pare ca timpul trece foarte repede si bebe creste intr-o luna cat altii in...

m-am cam intins la vorba, nu?

bucuriile si mamicile lor.

Larisa si micul Matei (26 septembrie 2006)

sa-l ajutam pe Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirabela cred ca n-a nascut....ca nu m-a apelat Ralu

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Si David scuipa, mai ales cand vede ceva care-l intereseaza incepe sa vorbeasca in legea lui si scuipa de mama focului... avem o lenjerie cu pokemon (a noastra nu a lui) si de fiecare data cand o vede se incordeaza si scuipa mai ca o pisica... si la pinochio de pe perete face asa... pe mine ma bucura ca deja a inceput sa aiba preferinte.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Sephora imi pare rau ca aveti probleme. Prima infectie urinara a lui David a fost cu Klebsiella. Baietelul cumnatei mele a avut in schimb in cacutza. L-au tratat cu antibiotic. Multa sanatate la pui si multa putere tie.

Eu intru in categoria mamicilor care stau un an acasa. In al doilea an de viata al lui bebe planuiesc sa am program part-time. Ne vom lua o bona cam cu 2-3 luni inainte de a pleca eu la serviciu.

Astazi David a picat din pat cu rostogolul lui. Am iesit din camera pentru cateva secunde si nu l-am pus in patutul lui pentru ca " parea" cuminte si se zgaia la o jucarie pe care o tinea in mana. Nu pot sa va explic cum am tremurat ca varga cand l-am auzit tipand si l-am gasit jos. Restul zilei s-a comportat normal, dar acum sunt paranoica, mi-e teama sa nu se fi lovit la cap si sa nu ramana cu sechele. Sunt o mama denaturata si singura acasa care face numai prostii.
Aaaa, si in timpul zilei uneori, cand nu mai rezist stresului si oboselii arunc pe pereti cu jucariile lui - am spart vreo 3. Mai pateste cineva asa? Sunt franta de oboseala.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Pufy si David vorbeste cu scuipici si mai nou cu limba afara.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Inni, zi-mi te rog cum arata caruselul tau...are jucarii de plastic sau plus, cate melodii canta, are telecomanda??? Si mai presus de orice, e interesata Ami de el?

In alta ordine de idei...Monica ccc Columbeanu are DPN 17 ianuarie.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Offf, IGNATICA, te inteleg ca e greu, si daca asa te descarci tu, da-i inainte, lasa, cumperi tu altele. si nu-ti face griji, si nepoata-mea a picat la fel si n-are nimik.

PUFY, si al meu face balutze si bruuu, si kiar vroiam sa-ti spun, imi place cum l-ai educat pe ALESSIO, felicitari, mai ales pentru rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Pufy, asa face si Robert: toata ziua baloseste. Si intr-adevar, tot ce prinde baga in guritza, se agita, rade, da din maini, din picoare, ma prinde de par, de nas. Toata ziua vorbeste cu noi sau cu jucariile din tarc. E haios foc.
Cred ca balele sunt de la dinti, nu-i asa?

Adriana te rog trimite-mi si mie prin PM detalii despre agentia pt. bone + preturi.

Pupicii pt. toti bebelusii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

uitai-va pe tvr 2 sa vedeti unde duce alaptatul coplului la nesfarsit

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput