Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Pufy ai doua minunatii de baietei! Sa-ti traiasca, sunt frumosi foc!!!

Alexxia, Mexxa, Cata vazut filmuletele voastre si credeti-ma ca mi-au dat lacrimile…sunt niste comori copii astia! Sa va traiasca papusicile!
Lexi, Ralukutza vazut 2 Marii foarte frumusele..pupici la fetite de la David!

Alessia, David a primit la botez de la matusica lui un sac de dormit fff frumos, cu manecute detasabile, o s-o intreb de unde l-a luat si cat a dat pe el si-ti spun, dar cred ca din Unirii parca asa intelesesem eu.

Am vazut ca discutati despre BB2. Noi ne dorim foarte mult inca un bebe, mai ales ca amandoi am fost cate doi la parinti. Si cred ca I-as putea iubi pe amandoi la fel, nu vad de ce as face diferente, exact cum a spus Pufy, dragsotea se inmulteste nu se imparte! Eu imi doresc tare mult o fetita, dar Radu vrea tot baietel..acum cum o vrea bunul Dumnezeu…cat despre cand o sa-l fac eu sper ca atunci cand David va avea 2 anisori sa-l nasc si pe-al doilea…deci fff curand! Oricum am avut parte de un BB cuminte foc si de-aia cred ca sunt asa de nerabdatoare cu BB2!!!! In legatura cu nasterea tot natural as vrea sa nasc, dar sper din tot sufletul sa nu depaseasca 4,300 kg cat a avut David!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

quote:
Originally posted by GETY

Eu podoaba capilara i-o admir mereu. Lakioana, falcutze vad ca are. Zici tu ca ar fi slabutza? Dr. ce zice? Ca si eu il intreb azi pe al meu daca e destul ca s-a ingrasat doar 2 kg. in 3 luni.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

In ultima luna nu a luat decat 250 grame...si astea, in primele 2 sapt....de atunci nimic. Acum are 5,900 Kg. Si pediatra a spus ca e cam putin...dar daca creste e bine. Ne-a spus sa facem proba suptului. A spus ca daca suge sub 7-800 e de rau. Ei n-a supt decat 450 gr. Multumesc frumos pt. complimente...si Reby mic va multumeste....si va pupa

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

sa va spun ce poezie mi-a zis o fetita de clasa a 4-a

" ....Mos Craciun, ce ai in sac?
o seringa si un ac ?
Daca-ti spun o poezie, mi le bagi in vena mie ? "

can you believe it ???

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by lilina

sa va spun ce poezie mi-a zis o fetita de clasa a 4-a

" ....Mos Craciun, ce ai in sac?
o seringa si un ac ?
Daca-ti spun o poezie, mi le bagi in vena mie ? "

can you believe it ???

ce poezie memorabila....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

aoleo..ce odiosenie...mi-a inspirat un singur cuvant : DROG

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

alta fetitza la 10 ani (m-am gandit mult daca sa-i spun fetitza)
a intrebat-o pe mama ei

" Mama, daca sug p...a raman insarcinata ? "

cred ca in secunda 2

scuze pt.indrazneala, da nu m-am putut abtine sa nu povestesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna ziua mamici de "bucurii",

Azi am fost la interviu cu 2 dintre cele 4 candidate la postul de bona; sambata mai am 2 intalniri si gata: sper sa putem lua o decizie. Cand am iesit de la agentie, ce credeti ca am gasit: reprezentanta la firma "Bucuria" (pe lateral la Inter, pana in Ambasada SUA). Fetelor, aveau acolo toate sortimentele; eu am luat Ciobanasul si din cele cu lapte de pasare. Bunicele! Iesencelor, va rog o recomandare, ca sambata vreau sa dau iama!

Lexi, si Dudu a inceput sa devina mofturos la mancare dupa ce a implinit 3 luni: initial, a trebuit sa ii maresc concentratia laptelui pana la nivelui de pe cutie (il faceam mai diluat pana atunci din cauza constipatiei). O perioada a fost ok, dar de cand i-am introdus suculetul de mar + morcov, show-ul a reinceput: pare un pic balonat, ragaie des, ce mai, se vede ca are un disconfort la burtica! Ce ziceti fetelor, sa continui in aceste conditii, sau sa ii dau ceva ceai (de care?) ca sa ii calmeze durerea?

Inni, mi-ai ridicat mingea la fileu. Numai ca eu nu sunt preocupata exclusiv de modul in care il voi educa pe Dudu, ci si de timpul pe care il voi avea disponibil pt asta (din pacate, un job bun se tine cu munca peste limite; parintii si socrii sunt in varsta, au probleme de sanatate si locuiesc in provincie asa incat nu ne putem baza pe ajutor din partea lor). Pentru mine asta este un motiv foarte serios de ingrijorare, asa incat sunt extrem de reticenta ca as avea curajul sa il facem pe bb2. Cel putin deocamdata.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici ... www.dropshots.com/apreutu" target="_blank">si filmuletze haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ralu, mi-am ales produsele. Pot sa dau comanda? Am comandat pt. tine un Patrick rosu la 225.000. E bine sau vrei alta culoare?

Da, si eu imi pun problema educatiei Mariei. Eu tot sper sa ne facem o firma ca sa putem lucra de acasa si sa petrecem cat mai mult timp cu Maria, asta apropo de ce spunea Adriana_mica.
Adriana, eu nu i-am diluat laptele, am pus exact cat scrie pe cutie, efectiv nu stiu ce sa mai cred...Speram ca poate vreuna din voi s-a confruntat cu asa ceva si a gasit si solutia salvatoare Nu mai am rabdare pana miercuri cand mergem la vaccin si oricum n-am incredere in doctorita asta. Offf.

Fetele care v-ati facut filmulet pe onetruemedia, cum se poate trage pe un CD/DVD, aveti idee?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

e bine patrick rosu la 225.000! merci muuuuuuuult de tot! iti raman datoare vanduta!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Adriana, te gandesti sa-l lasi cu bona? Sunt tinere? Cam care sunt preturile?
Eu am zis ca pana la un an o sa stau, chiar daca e greu financiar. Servicul meu e ok, dar am si gasit intelegere, deci nu e necesar sa ma intorc mai devreme de un an. Asa greu este sa iau o decizie...daca sa incep de la un an sau nu.
O sa fie o decizie tare, tare grea.

Mergi la inceput