Bucurii de sept - oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 24
Alina1976 spune:
Am o bebelina de 3 luni si o sapt...nascuta pe 9 octombrie 2006.
La controlul de la 3 luni avea 5.230g si 61 cm!
S-a nascut cu 3.400 si 49cm. Se pare ca nu a luat suficient in greutate! Dr nu era prea incantata...
Papa san o data pe zi (putin ca si cant) si 4 mese de lapte praf de 130-150ml! Nu stiu ce sa fac...daca insist plange si nu mai vrea..
Va rog spuneti-mi ce ati facut voi in situatii din astea..
Alina
mexxa spune:
Cate probleme...la noi rezolvam problema..ii dau pc si imi iau laptopu'....
Fetele oare are ceva daca ii dau banana cu cereale??
Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...

inni spune:
Io stiti ce boala aveam cand am ajuns la gradinita ?
Furam batistele copiilor si le aduceam acasa ![]()
Mama era terifiata.. ca abia asteptam sa ii arat ce batista am eu. Ma atrageau desenele, floricelele de pe ele. Si bineinteles ca aveam si eu acasa, dar alea mi se pareau mai frumoase. Asta ca asta..dar nu ma interesa nici daca erau curate nici daca aveau muci pe ele. ![]()
![]()
![]()
Le furam oricum.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

mexxa spune:
quote:
Originally posted by inni
Io stiti ce boala aveam cand am ajuns la gradinita ?
Furam batistele copiilor si le aduceam acasa
Mama era terifiata.. ca abia asteptam sa ii arat ce batista am eu. Ma atrageau desenele, floricelele de pe ele. Si bineinteles ca aveam si eu acasa, dar alea mi se pareau mai frumoase. Asta ca asta..dar nu ma interesa nici daca erau curate nici daca aveau muci pe ele.
Le furam oricum.
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei

lilina spune:
cum sa nu devina dependenti de calculator
uitati-va la noi...ne putem despinde o zi de forumul asta ?
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
mexxa spune:
quote:
Originally posted by lilina
cum sa nu devina dependenti de calculator
uitati-va la noi...ne putem despinde o zi de forumul asta ?Lilina si
Mare dreptate ai...eu ma cert cu sotu dimineata in caz ca se trezeste inaintea mea...
Cata_adr spune:
Mamaaa ce amintiri mi-ati trezit...ce ma mai jucam elasticul, sotronul, faceam programe artistice, ma jucam de-a scoala, tarile...etc.
In ziua de azi nu vezi copii jucandu-se asa. De fapt, calculatorul e marea problema si televizorul. Sunt multi parinti, care din comoditate isi pun copiii in fata Tv-ului la desene. Si desenele de azi sunt niste porcarii. Sotul meu a facut rost de niste desene romanesti, basme. Au o grafica mai slaba, dar sunt in limba romana si sunt pt. copilasi mai micuti.
Din pacate, asta este perioada in care traiam si oricat am incerca sa nu-i lasam sa faca anumite lucruri ei le vor face. Nu pot uita cate jocuri jucam cand eram mica: Piticot, Pacalici, Nu te supara Frate..bunicul meu se juca cu mine.
La capitoul jucarii..nici noi nu vrem sa aiba maldare si sa nu se uite la ele. Mi-ar placea ca Robert sa-si doreasca anumite jucarii, asa cum imi doream si eu...nu sa aiba impresia ca orice vrea i se cuvine. Cunosc copii care in momentul in care li s-a spus..."daca nu strangi jucariile le arunc", el a raspuns: "si ce daca, oricum m-am plictisit de ele si trebuie sa-mi iei altele". Eu nu-mi aduc aminte de asa ceva in copilaria mea.
lilina spune:
pe mine ma suna sotul si imi spune
"iar stai pe forumul ala ? toata ziua stai pe forum ... in loc sa ai grija de bebe" - ultima remarca e in gluma...
sper ![]()
Lilina si
eloise spune:
quote:
Originally posted by cri19
Buna fetelor!
Am si eu o problema,poate ma ajutati si pe mine:
Andrei a slabit 200g in 6 zile;renuntase la mesele de noapte de la 3 luni.Acum ma trezeste din nou sa pape de 3 ori pe noapte.N-o mai fi lapticul meu suficient de consistent? Trebuie sa-i introduc supliment? Daca da cu ce fel de lapte praf ar trebui sa incep? Sunt necajita,pediatra are telefonul inchis, nu stiu ce sa fac...
Cri stai calma, nu te panica asa repede. L-ai cantarit de mai multe ori in decursul acestor 6 zile? Sau l-ai cantarit dupa 6 zile si ti-a iesit la socoteala ca are cu 200gr in minus? Oricum, scaderea nu e asa mare. Parca tu spuneai ca Andrei e grasut, ca are aproape 8kg, nu? Atunci nu e deloc cazul sa te alarmezi ca slabeste copilul devreme ce el e excelent incadrat in grafic, ba si mai dezvoltat decat majoritatea copiilor de varsta lui. Mai curand uita-te la alte semne care iti indica daca BB e ok sau nu. E deshidratat? Daca ii ciupesti usor pielicica de pe burtica isi revine mai greu, ramane cuta vizibila? Fontanela se simte ca o depresiune (nu stiu cum sa zic altfel....) Face pipi cum facea inainte, nu e mai galben, nu miroase mai intens? Kk face la fel de des? Pare multumit? Nu plange intre mese (in decursul celor 3 ore de pauza). Daca raspunzi cu NU la toate intrebarile eu zic ca nu e cazul sa te panichezi asa repede si sa recurgi la formula. Bebeii au si ei etapele si toanele lor, mai scad un pic in greutate din cand in cand. Daca el are in jur de 8kg 200gr chiar nu pun nici o problema. Vorbeste si cu pediatra.
Noi azi nu mai mergem la doctor...e aglomerata si abia miercuri ne-a programat
Andra si
Vladut (14.10.2006)Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
mexxa spune:
Eu mi-am dorit multe jucarii cat am fost mica..insa o mare parte nu le-am avut...
Sincer va spun mie imi este frica pentru k, copilul nostru va fi un alintat...eu oferindu-i toata dragostea de care nu am avut parte...iar sotul la fel...insa pana atunci mai este si tre sa ne bucuram de prezent