Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lexi, pretul l-am aflat! e intre 225.000 si 280.000. l-am gasit cu ajutorul fetelor, dar daca-l comand pe net trb sa comand de cel putin 500.000 si acum chiar n-am ce sa-i mai iau, ca i-am tot luat jucarii in ultima vreme....si sa arunc restul de 250.000 aiurea...plus banii de transport! nu vrea nimeni sa ne combinam la o comanda pe net? poate aveti nevoie de ceva!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eu ma abtin de la a cumpara acum multe jucarii..ca oricum nu prea da 2 bani si vreau sa i le iau cand e in stare sa inteleaga ceva daca se uita la ele. Si imi mai e si teama sa nu se adune jucarii cu sacii si ea tot plictisita sa fie...Asa ca am sa ma limitez la un nr cat mai mic.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by inni

'Neata !
Cum aveti de gand sa va educati copilul ?..sau cele care au deja copii de 2-3 ani..cum i-ati educat?..
Sa fie bun cu ceilalti, indiferent de caracterul celor cu care intra in contact, sa fie afurisit, sa imparta/ nu jucariile, chiar daca celalalt vrea/nu sa faca schimb cu ele, sa se bata daca e nevoie, daca celalalt il agaseaza sau sa fie impaciuitor si sa ignore rautatile celor din jur (la rautatile copiilor ma refer)....

noi (mami si tati) ne-am gandit asa
-sa fie un copil respectuos cu toata lumea si sa ne asculte...sa nu ne faca diverse scene de copil razgaiat cand iesim in lume
-sa fie generos si bun cu ceilalti copii,
-sa NU fie egoist si sa-si imparta jucariile
-sa invete bine...sa-i insuflam pasiunea pt.citit si pt.invatat (daca vom reusi)
dar cel mai important ....ce ne dorim cel mai si cel mai mult este
SA FIE SANATOS

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

lexi, pretul l-am aflat! e intre 225.000 si 280.000. l-am gasit cu ajutorul fetelor, dar daca-l comand pe net trb sa comand de cel putin 500.000 si acum chiar n-am ce sa-i mai iau, ca i-am tot luat jucarii in ultima vreme....si sa arunc restul de 250.000 aiurea...plus banii de transport! nu vrea nimeni sa ne combinam la o comanda pe net? poate aveti nevoie de ceva!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Ralu, pai de la ce site cumperi ca poate ne combinam noi 2, ce zici? Triomite-mi site-ul pe PM sa nu se considere reclama!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Lilina de cand ma tin sa-ti spun ...numele puiutzului tau = baietii mei la un loc

Mergi la inceput

Asta cu insuflatul pasiunii pt. citit e o mare problema la care m-am gandit si eu. E era calculatoarelor..vor sta zgaiti in monitoare..ceea ce pe mine ma calca pe nervi. Copiii din ziua de azi sunt copiii celor 15-17 tzoli. Nu mai citesc nimic. Nu mai ies la joaca. Copilaria lor inseamna calculator. Pai ce "castel" si frunza" si "ratele si vanatorii" trageam eu cand eram mica....n-am mai vz asemenea jocuri la copiii de azi de multi, multi ani.

Mergi la inceput

...iar "Povesti nemuritoare" erau pentru mine si masa si casa. Cand ma apucam trebuia musai sa termin cartea cat mai repede.

Mergi la inceput

fetelor, apropo' de jucarii, si eu ma abtin sa cumpar tot felul de jucarii
oricum, nasii lui sunt super disperati si ii cumpara numai jucarii misto (banuiesc si scumpe...dupa cum arata)

eu i-am comandat de la Quelle un premergator - 59 lei -o jucarie multifunctionala
de fapt nu e clasicul premergator, este un aparat de care se sprijina si se ridica in picioruse, si invata sa mearga cu el
si are si un panou cu diverse jucarele pe el
e mai bun decat un premergator
niste prietene cu bebici mai mari mi l-au recomandat
sper sa fie ok

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicolstoy

Lilina de cand ma tin sa-ti spun ...numele puiutzului tau = baietii mei la un loc

Nicol - Vladut (1 aprilie 2003) si Alex (21 August 2006)

POZE ALEXUTZU si VLADUTZ
www.totsites.com/tot/alexandruandrei" target="_blank"> PAGINA Alexutzu

da, chiar....ce dragut...........

Mergi la inceput

da, calculatorul o sa fie o mare belea pt.noi
nici nu stiu cum vom reusi sa-l "dresam" sa nu exagereze
o sa fie dificil stiu

stiu cazuri de copii care numai asta fac
parintii sunt pur si simplu disperati