Bucurii de sept - oct 2006 (28)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nicol...aoleo..10 min l-ai cautat?....Mama ce mult...Cred ca ai facut 13-14...

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ramo...pai am vrut sa-ti spun si de suc de morcov...cred ca iese bun si asa, n-are de ce sa fie prost la gust.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR NASCUTI INTR-O ZI DE 15

In legatura cu educatia copilului, eu si sotul meu ne-am propus asa: sa evitam sa devina un copil isteric (uram chestia asta); sa nu fie egosit, sa fie darnic, sa nu fie numai dupa "fundul" nostru, mai bine zis sa fie sociabil, sa nu fie un fricos (cum am fost eu), sa fie energic si jucaus. Nu stiu in ce masura vom reusi, dar noi incercam. A si inca ceva foarte important: rasfatul mai vine de undeva...atunci cand unul dintre parinti spune ceva si celalat parinte, face altfel sau ii ia apararea copilului. Noi o sa facem eforturi sa ne abtinem daca unul dintre noi il cearta pe Robert sau il pedepseste intr-un fel. Chiar daca nu o sa fiu de acord, o sa ii spun separat lui ta-su, fara sa ne auda cel mic. Deci, teoria e buna...va zic eu cum stam si cu practica.
Si eu vreau sa fie fericit Robert si sa-i ofer totul, insa o sa evit sa devina un rasfatat..de aici pana la a fi egoist mai e un pas. Si multi copii daca sunt prea rasfatati, au mult de pierdut in viata pt. ca ei considera ca li se cuvine totul.
Va fi rasfatat in limitele normalului. Sper sa reusesc ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by lakioana

quote:
Originally posted by lilina

lakioana, super frumoasa e printesa ta
vad ca i se vad venele de deasupra nasucului, dintrte ochisori
asa are si vlad

Nici Vladut nu e mai prejos...are niste buze de fata...e un baietzel minunat...pe bune!!!

Referitor la vene ....oare se duc cu timpul???

eu cred ca da
asa este si sotul meu....i se vad un pic venele prin piele

multumim

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Am facut si noi un filmulet...da' sa stiti ca n-am furat ideea de la mexxa (ma refer la pozele de la nunta si la textul cu "va urma"!) A fost gand la gand cu bucurie
Spuneti-mi si mie cum se prepara cerealele? Adica ii fac laptele in mod obisnuit (Bebelac, in cazul nostru) si dupa ce e gata adaug masurile de cereale? Sau cum? Si cum se dau astea, adica in care parte a zilei, dimineata, seara, la masa de 12?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lexi, cerealele se dau seara! de azi incepem si noi. a luat marius acush orez de la nestle. voi ce-i dati? si da, asa se prepara. faci laptele normal si pui si cereale.

ai vazut ca m-ai starnit cu patrick al vostru, da? banuiesc ccc ca l=ati luat de la diverta, nu? cat ati dat pe el?

apropos, multumesc fetelor, alexxia, inni, itzy pt informatiile despre pretiosul patrick!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

fetele cu bebeii care nu se satura cu lapticul (de la san) si se trezesc peste noapte
v-ati gandit ca poate nu este lapticul suficient de gras/consistent ca sa le tina de foame ????
incercati sa va mulgeti si sa vedeti cat papa bebeii si lasati un pic de lapte in biberon ca sa vedeti daca se aduna grasimea
veti vedea cand goliti biberonul ca ramane pe fundul lui grasime
sau NU !!!!

pediatrii ce spun de asta ?
nu v-au oferit diverse solutii ?

si noi incepem cerealele saptamana viitoare, cand face bebe 4 luni
tot atunci incep sa-i dau si supa pasata

incepand de azi incerc sa-i schimb laptele NAN cu Milumil
din cauza ca la Nestle nu exista decat un singur tip de cereale pt.bebei de 4 luni
ca sa nu mai zic ca nu-mi place deloc cum miroase NAN-ul

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

NICOL, ti-ai mai revenit dupa sperietura? eu cred ca 3 zile as fi tremurat.brrr

LEXI, da, se face laptele normal, si se adauga si cerealele, nu se modifica nimik. Nu stiu cand sa-ti zic sa le dai, ca eu ii dau la toate mesele.

RALU, tot vreau sa te intreb si uit, de ce scrii tu "ccc", ce inseamna?

Eu ii dau acum orez cu roscove de la nestle.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

lexi, cerealele se dau seara! de azi incepem si noi. a luat marius acush orez de la nestle. voi ce-i dati? si da, asa se prepara. faci laptele normal si pui si cereale.

ai vazut ca m-ai starnit cu patrick al vostru, da? banuiesc ccc ca l=ati luat de la diverta, nu? cat ati dat pe el?

apropos, multumesc fetelor, alexxia, inni, itzy pt informatiile despre pretiosul patrick!

raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...

Pai nu l-am cumparat noi, l-a primit Maria cadou de botez impreuna cu alte lucrusoare si era intr-o punguta pe care scria Miniblu, deci de acolo a fost luat. Asa ca nici cu pretul nu te pot ajuta.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by gripo
RALU, tot vreau sa te intreb si uit, de ce scrii tu "ccc", ce inseamna?

scriu "ccc" atunci cand fac o cacofonie si mi-e lene sa gasesc alta exprimare sa evit asta! ca sa nu zica lumea ca-s idioata si nu-mi dau seama!

o intamplare fericita...

Mergi la inceput