Bucurii de sept - oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 21
anangel_lexi spune:
Dori, pai crede-ma ca daca ar fi dupa noi nu i-am mai da noaptea sa pape si am dormi si noi 6-7 ore legate. Dar cere ea: incepe sa se foiasca si atunci stim ca trebuie sa-i facem laptele. Si in timp ce Cristi ii face laptele la bucatarie fii-mea trece de la faza de foit la cea de plans. Dupa ce vine Cristi cu laptele adoarme mancand. Si noaptea mananca putiiiin de tot, azi noapte a mancat vreo 60 ml.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
gripo spune:
LEXI, e clar atunci, nu e ca la fi-miu, cel mai bine vorbiti cu un medic, ca nu e bine asa, cu greva asta a foamei prelungita.
inni spune:
Mexxa...eu am incercat de cativa ani cerealele...astea de la Humana mi-au scapat ca nu existau pe atunci la noi.
. Imi luam din farmacie. Imi amintesc mai demult ca mai ramasese o singura cutie de nu stiu ce cereale de la Nestle. Nu stiam ca e criza (inca nu se zvonise)....si pt. ca tot zacea cutia aia de cateva saptamani bune pe raft...intr-o zi m-a pocnit o foame de zile mari. Ce sa mananc? Ce sa mananc ? Nu aveam nimic la mine. Afara era frig de crapau pietrele...nu-mi venea sa ies din farmacie sa ma duc sa-mi cumpar ceva. Si mi-au picat ochii pe cerealele alea. Am desfacut punga si am halit vreo 2 cani
Bune rau.
La o ora dupa, intra unu in farmacie "aveti cereale..cutare?". Erau tocmai alea pe care le desfacusem si le mancasem eu. Ala cand a auzit ca "tocmai le-am dat"
..ca asa i-am raspuns
..a facut o fatza saracu' si a zis "Oooof..daca stiam ca mai aveti veneam mai devreme..dar m-am oprit sa mananc ceva la un fast-food
...Caut in tot Bucurestiul si nu gasesc deloc"..
Asa in gat mi-au stat dupa aia cerealele..!!! Mi-a parut tare rau ca am intrat in ele..da' io de unde sa stiu...
Alea cu fructe nu prea sunt bune..in rest...exceptionale toate ![]()
Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

mexxa spune:
quote:
Originally posted by inni
Mexxa...eu am incercat de cativa ani cerealele...astea de la Humana mi-au scapat ca nu existau pe atunci la noi.. Imi luam din farmacie. Imi amintesc mai demult ca mai ramasese o singura cutie de nu stiu ce cereale de la Nestle. Nu stiam ca e criza (inca nu se zvonise)....si pt. ca tot zacea cutia aia de cateva saptamani bune pe raft...intr-o zi m-a pocnit o foame de zile mari. Ce sa mananc? Ce sa mananc ? Nu aveam nimic la mine. Afara era frig de crapau pietrele...nu-mi venea sa ies din farmacie sa ma duc sa-mi cumpar ceva. Si mi-au picat ochii pe cerealele alea. Am desfacut punga si am halit vreo 2 cani
Bune rau.
La o ora dupa, intra unu in farmacie "aveti cereale..cutare?". Erau tocmai alea pe care le desfacusem si le mancasem eu. Ala cand a auzit ca "tocmai le-am dat"..ca asa i-am raspuns
..a facut o fatza saracu' si a zis "Oooof..daca stiam ca mai aveti veneam mai devreme..dar m-am oprit sa mananc ceva la un fast-food
...Caut in tot Bucurestiul si nu gasesc deloc"..
Asa in gat mi-au stat dupa aia cerealele..!!! Mi-a parut tare rau ca am intrat in ele..da' io de unde sa stiu...
Alea cu fructe nu prea sunt bune..in rest...exceptionale toate
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Amalia si paginutza ei
Ce faza tare...

Adevarul ca sunt bune rau...
Insa oare are ceva daca ii dau lapte de la Nestle si cereale Nutriben...sau alta firma??????

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
nicolstoy spune:
1. Mexxa - eu i-am dat cereale Nutriben lui Vladut si am fost multumita de ele,au si un gramaj mai mare.
2. Si eu inainte sa-l nasc pe Alex aveam aceeasi problema ca Pufy: nu stiam daca voi putea sa-l iubesc la fel ca pe Vladut.Ei bine da ,ii iubesc enorm pe amandoi,cu aceeasi intensitate,nu am nici o clipa senzatia ca il nederaptatesc pe unul dintre ei.Cand vad cat de mult il iubeste Vladut pe Alex (ii spune zilnic:" fratiorul meu te iubesc,tare,tare",il pupa),iar pe Alex il vad cum i se lumineaza fata intr-un zambet cand il vede pe Vladut... sunt pur si simplu clipe ce nu pot fi exprimate in cuvinte,ma simt un om implinit cu adevarat.
3.Referitor la problema ridicata de Inni...Vladut mai are putin si face 4 anisori si incercam sa-i dam o educatie buna(zic eu) in sensul ca incercam sa-l invatam sa nu fie egoist,sa vorbeasca si sa se poarte frumos cu lumea din jur,atat cat pricepe el lucrurile la varsta asta.Dar sa va mai spun ceva,inainte sa am copii se intampla sa mai vad pe strada cate un copil tipand,sau facand scandal din diverse motive si-mi spuneam :"copilului meu nu o sa-i permit niciodata asa ceva",GRESIT sunt lucruri ce tin uneori de conjunctura de moment si da mi s-a intamplat si mie sa fiu intr-un loc public si sa-l apuce pe Vladut vreo nebunie din nu stiu ce motiv si sa se uite lumea la mine ca la urs (cat urasc cand stau si se chiombesc la tine de parca cine stie ce ar fi...si ii mai apuca pe unii sa-ti mai dea si sfaturi,iti vine sa te infigi in ei nu alta).
Una peste alta azi mi-a facut-o Vladut...l-am pierdut din ochi o secunda,ramasese sa se uite in vitrina unui magazin la jucarii si nu l-am mai vazut apoi...In prima faza nu m-am panicat caci ma gandeam ca o fi intrat in magazin,dar nu,nu-l gaseam nicaieri si am simtit cum mi se inmoaie picioarele.L-am gasit dupa 10 minute de cautari,chipurile nu ma mai gasea
...i-am explicat ce a facut si acum e pedepsit,in sensul ca e in camera lui si ma intreaba din 5 in 5 minute daca poate iesi.acum cred ca s-a resemnat e liniste.
inni spune:
N-are nimic. Numai sa manance.
Amalia si paginutza ei 

ramomar spune:
inni draga ajuta-ma si pe mine: am luat ieri o cutie de cereale de la Humana cu banane. Vroiam cu mar dar acelea erau fara lapte.
Oare o sa o constipe pe asta mica?
Mai am de la nestle : orez cu 3 fructe (tot fara lapte), grau cu portocala, banana si lapte (acestea au lapte, dar nu e orez, ci grau)
de la milupa am orez simplu fara fructe(tot fara lapte)
care sa-i dau din toate astea? am optat pt cele care au deja lapte in continut pt ca se prepara cu apa.
cu cele fara lapte habar nu am cum sa procedez ca eu sigur nu ma mulg acum cu pompa, am renunatat de mult si am oroare de pompa![]()
Oare pot sa le fac si pe cele care nu contin lapte cu apa?
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
mexxa spune:
am mai lucrat putin la filmulet...cine vrea sa vada un reload(sper ca am scris bine
) poftiti www.onetruemedia.com/share_view_player?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">AICI

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...
inni spune:
Ramo...eu i-am dat ieri cereale Nestle (care se faceau tot cu lapte)..dar i le-am amestecat cu suc de mar. Si am gustat si eu
....f bune. Ami a mancat pe nerasuflate. A supt
3 lingurite ca popa. Io zic ca merg facute si cu apa.
Adica raspunsul meu e ca dupa parerea mea merg.
Amalia si paginutza ei 

ramomar spune:
mercic de raspuns inni
. M-am gandit si eu ca o sa le amenstec mai incolo pe cele care nu contin lapte cu suculetul de mar si apoi cu pireul, dar deocamdata abia azi am inceput cu morcovul![]()
asa se intampl daca iti faci stoc acasa si habar nu ai ce cumperi![]()
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet