Bucurii de sept - oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 20
gripo spune:
CRI, nu stiu cum sa te ajut, eu cu alaptatul mai putin, stii tu...dar sun la tine intr-una si nu raspunde nimeni, asta de azi de dimineata.![]()
Legat de cum sa-mi cresc copilul...am vazut o data o faza pe strada, care m-a rascolit rau, mai ales ca eram deja gravida: o mamica la plimbare cu copilul ei, pe strada, in fata blocului. Sus, la etaj, un alt copil, de aceeasi varsta cu micutzul de jos, statea pe geam, mey, si dintr-o data a inceput sa urle," esti un bou, prost, etc" si o tinea intr-una asa, fara ca cel de jos sa-i fi adresat macar o privire, pur si simplu asa i se pusese lui pata atunci Asta de jos suferea vizibil, a incercat el sa spuna ceva, dar se vedea ca e bine crescut, mama lui a incercat sa-l indeparteze de acolo, se vedea ca sufera si ea. Ei, tare l-as mai fi casapit p-ala de la etaj. Asa ca nu stiu ce sa zic...cum e mai bine sa-ti cresti copilul.
GETY spune:
quote:
Originally posted by DiaB
Lakioana, are fetita ta niste ochi de imi vine sa-i mananc... draguta foc.
Dianade Maia (18.10.06)
POZE MAIA
Eu podoaba capilara i-o admir mereu. Lakioana, falcutze vad ca are. Zici tu ca ar fi slabutza? Dr. ce zice? Ca si eu il intreb azi pe al meu daca e destul ca s-a ingrasat doar 2 kg. in 3 luni.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
anangel_lexi spune:
Buna.
La multi ani bebicilor care implinesc azi un numar de lunisoare!

Fetelor, noi de vreo 2 saptamani ne confruntam cu o problema ciudata...nu mai stiu ce sa mai fac. La aproape fiecare masa a Mariei avem circ! Adica plange de foame, unul din noi ii face laptele, venim cu bibe si i-l bagam in gurita...Si incepe nenica sa urleeeee, se ineaca cu lapticul de la plans, il scuipa afara, pana la urma trebuie s-o luam, sa ne plimbam cu ea prin camera, dupa vreo 5-10 minute incercam iarasi, povestea se repeta si pana la urma ii bagam biberonul de ceai in gura. Se repede la el si suge si suge si noi suntem pe faza: o pandim cu biberonul de lapte. Cand ni se pare noua ca e momentul prielnic ii smulgem repede biberonul cu ceai din gurita si i-l dam pe cel cu lapte. Toate astea intr-o fractiune de secunda, ca altfel se prinde de miscare si e jale. E, si dupa asta nu mai da drumul biberonului cu lapte pana nu-l goleste. Aseara ne-am chinuit in felul asta vreo juma de ora si pana nu i-am dat ceai n-am reusit s-o convingem sa pape. Asta in conditiile in care mai rasese 2 biberoane cu ceai cu vreo juma de ora inainte. Nu stiu ce sa mai cred cu Maria, nu stiu ce sa mai fac, nu pot sa-mi explic de ce face asa. Noaptea, din fericire nu face circ, dar ziua ne dispera. In plus in ultimele zile a fost extrem de maraita si nu ne dam seama de ce. M-am tot uitat eu prin gurita ei dupa ceva semne de iesit dintisori, dar nu vad nimic. Cred ca pana la urma o sa-i bag un deget in gurita sa pipai gingia, sa vedem daca e de la asta.
Vad ca vorbiti de hormonica. Pai stiu ca initial vroia sa nasca in strainatate dar s-a razgandit: o sa nasca natural cu epi, la st. Lukas, in Bucuresti. Am citit de curand ca au si montat aparatura de transmisie acolo, in apartamentul VIP din spital. Si cica naste intre 15-18 ianuarie. Deci zilele astea.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
GETY spune:
MamiLili si eu am fost afara cu Maria. A batut putin vanticelul...
Mie mi-a mers rau azi. N-am gasit in dosar hartia cu extrasul de la banca, sa-mi vireze in cont banii, desi era acolo, l-am vazut. Merge sotul sa ia altul. Si cand am mers la dr. de familie, isi schimbase programul: azi are program la cabinet dupa 13,oo. Trebuie sa mai merg o data.
Eu am terminat pe 19 dec. cele 126 zile platite de la servici, dar abia maine depun dosarul.
O sa primesc cele 8 mil. pe la mijlocul lui martie, adica peste vreo 2 luni? Asa dureaza?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Mexxa, s-a mai linistit Sebi? Ii creste dintisor pana la urma?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
ramomar spune:
quote:
Originally posted by GETY
MamiLili si eu am fost afara cu Maria. A batut putin vanticelul...
Eu am terminat pe 19 dec. cele 126 zile platite de la servici, dar abia maine depun dosarul.
O sa primesc cele 8 mil. pe la mijlocul lui martie, adica peste vreo 2 luni? Asa dureaza?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
da asa mult dureaza, eu am depus dosarul in 6 noiembrie si inca nu am primit banii.
`````````````````````
mami fericita de
PATRICIA MARIA (06.09.2006) strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
gripo spune:
LEXI, am patit si eu la fel, dar am gasit unde greseam, insistam cu mancare ade nopate, cum nu i-am mai dat, cum a mancat fff bine ziua. de fapt, baiatul meu schimbase programul de macare: cel de zi il facuse noaptea si invers. Asa ca l-am lasat sa doarma linistit noaptea si cate 8 ore de pauza sau 10 daca doarme, si cand se trezeste ii e foame bine. La noi, cel putin, asa a mers, asta greseam.
MARIUCA, si sper sa mearga si la voi. Dar voi de ce ii dati noaptea? cere? plange? ca al meu nu, dar ii dadeam eu ca nebuna, de fericta ca manaca macar atunci.
GETY spune:
Ramomar, si ai mai mult de 2 luni. Mama mia! Noi o sa incercam sa ne descurcam cu ai sotului. Mai iau maine tot vreo 8 de la servici... Sper sa ne descurcam ....
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Ralukutza si daca bebelina ta va vrea o surioara sau un "flatziol"?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
mexxa spune:
quote:
Originally posted by GETY
Mexxa, s-a mai linistit Sebi? Ii creste dintisor pana la urma?
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Sincer nu stiu ce sa zic..gingia e la fel..morfturos e cand si cand...
Multumim ca ai intrebat de noi..

Fetele ce bune sunt cerealele...

Sebastian-Mihai 10.09.2006www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
Noi avem ...