Bucurii de sept - oct 2006 (28)
Raspunsuri - Pagina 26
gripo spune:
LEXI, vreau si eu un PATRICK, ca m-a innebunit RALU, tot rosu, si vad eu cum ne intalnim sa mi-l iau. Merci mult.
LILINA, da' de unde i-ai cules p-astia mey? pe unde umbla copiii astia ca sa ocolesc zona
.
LAKIOANA, slabutza sau nu e frumoasa foc fetitza ta.
pufymic spune:
quote:
Originally posted by lilina
alta fetitza la 10 ani (m-am gandit mult daca sa-i spun fetitza)
a intrebat-o pe mama ei
" Mama, daca sug p...a raman insarcinata ? "
cred ca in secunda 2
scuze pt.indrazneala, da nu m-am putut abtine sa nu povestescLilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

....shocant dar efectiv nu m-am putut abtine sa rad!!!Lakioana si eu ti-am admirat floricica mica...si ca Deea , superbica lui Putzuruca are niste ochisori minunati!

In legatura cu problema ridicata azi de Inni, cum ne educam copii....pai hai sa va zic eu concret ca deja am unul mare(
Alesio la 2 ani: vorbeste frumos, spune multumesc, iarta-ma(prea des chiar....ca Ovi ii zice [,] ca se gandeste serios sa il trimita prezentator la emisiunea cu pricina
Eu personal nu incurajez violenta!Cu toate astea a mai vazut pe unde a mers persoane care se loveau reciproc, si venind acasa a facut si el la fel....i-am spus ca e un lucru f urat sa lovesti, ca noi nu dam niciodata unul in celalalt si ca dc el contu\inua sa loveasca ii fac bagajul si-l trimit la persoanele pe care le-a vazut el ca fac asa, sa stea acolo cu ele si sa se bata cat vor.....s-a oprit
Cam atat pe scurt.....ca urla bb!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...
MamiLili spune:
Inni, si eu mancam din farmacie...fie nuga ptr diabetici, ciocolata fara zahar, lapte praf Lactovit si alte minuni.
Adriana mica, iti recomand Folclor. Fetele ziceau ca Moulin Rouge sunt bune. Ehhh lasa ca intre Eloise pe forum si ma tem ca te convinge sa iei din toate.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
anangel_lexi spune:
Ralu, nu-mi multumi inca, stai asa sa pot finaliza comanda ca vad ca imi da eroare, nu stiu de ce
Dori, iti comand si tie. Nah ca am gasit si motiv ca sa veniti sa ne vizitati cu ginere-meu![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed9dc09af787d238db6f1&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulet Maria
pufymic spune:
Adriana mie mi-au placut ffff mult Clepsidra!Bestiale....dar si restul sunt super!
(datorita lui Eloise am ajuns sa-mi spun si eu parerea....![]()
)
Inni si eu ma gandeam zilele trecute la MamiFlori(stiu ca si aveau problemute cu bb) si la Lullabay....sper ca sunt bine.....
Nu mai stiu cine intreba de cerealele Nutriben(Mexxa oare?)...eu si acum ii dau lui Alesio si i-am dat si cand a fost mai micut.Sunt f bune, si complexe, si au si gramaj mare, pret bun...si fiindca sunt atat de bune uite ca nici la 2 ani nu pot sa-l conving sa renuntam la ele in favoarea cerealelor pentru copii mai mari....(pe care le mananca dar nu cu lapte cum le papa pe cele de la Nutriben, ci le rontaie asa uscate
).
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...![]()
itzy-bitzy spune:
Eloise m-am tot tinut sa iti spun ca interbasei de cantecele....Eu am descoperit cand avea asta mik 2 saptamani postul de radio Itsy-Bitsy![]()
pe 99.3 FM. Daca reusesti s ail prinzi ....dau cantecele frumoase, au emisiuni educative si pt parinti...Deja eu stiu la cantece...si in plus am si niste CD-uri tot pt copii.
Adriana-mica si la tine m-am tot gandit sa iti spun ca te-am vazut...sau cred ca tu erai venei din parc si te indreptai spre complex...nu te-am abordat pt ca nu eram sigura ca esti tu ...Ai cumva un carucior grena cu bej?
Inni erai mortala cu furatul batistelor
. Pe mine ma atageau bilele acelea de prins parul...alea cu elastic si cate 2 bile in capete...sau elasticele acelea pufoase de prins parul ..doar aparusera si erau viu colorate...
Eu pe toata perioada sarcinii mi-am dorit sa am un copil linistit si impacat cu sine de felul lui asa...sper sa nu o rasfatam decat in masura rezonabila...am vb cu sotul meu ca atunci cand o vom certa sau pedepsi celalalt sa nu intervina...sper ca o voi educa asa incat sa aiba personalitate sa nu fie o bleaga timida pt ca are de pierdut in ziua de azi, dar in acelasi timp sa fie cu bun simt....nu obraznica...sa citeasca...deja ii arat carticele cu poze si ii spun eu una alta...chiar daca nu intelege vad ca se uita ff atenta la ce este acolo...sunt multe....dar mai depinde si de caracterul copiluli...sunt lucruri pe care le vom descoperi pe masura ce cresc, iar noi vom incerca sa modelam copii ...pe cat posibil pt ca nu ii putem face exact cum vrem noi asta e clar...
Gety si eu pateam asa...ma trezeam speriata crezand ca mi-a cazut din brate si de asta plange...uitam ca o pusesem in patut si dormisem amandoua 2 ore si era ora mesei...eram zooooombi ce sa mai...![]()
Putzuruca
botoseii sunt galben pai si sunt de la un port-bebe mai pufos asa...care are si o sepcuta...le vezi in albumul de la botez
pupici
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Adriana mie mi-au placut ffff mult Clepsidra!Bestiale....dar si restul sunt super!(datorita lui Eloise am ajuns sa-mi spun si eu parerea....
)
daaaa, clepsidra rulzzzzz!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
Gigi25 spune:
Dupa cezariana si eu m-am refacut repede. La o ora dupa operatie citeam "Catavencu", si nu mai aveam stare, vroiam sa mi-l aduca pe bb. A fost nashpa prima ridicare din pat- credeam ca o sa ma ridic cu o macara toata viata. Dupa o saptamana nu mai aveam firele, se suturase totul, eram ca noua, ce mai...
Deja ma gandeam ca mai vreau o data...
Gety, ce fel de reteta pt lapte praf iti da dr de familie?
Mexxa, o prietena ii da copilului Nutriben si este foarte multumita de ele. Nu cumpara decat Nutriben - cu fructe. O sa le incerc si eu, dar peste vreo luna.
Lexi, noi de vreo 3 saptamani ne chinuim cu urletele la masa. Il pacalim cu suzeta. I-am pus in lapte 3/4 masura de orez, si asa a acceptat sa manace. Eu cred ca sunt durerile de burtik de vina, cel putin la noi.
Gigi25 spune:
Dupa cezariana si eu m-am refacut repede. La o ora dupa operatie citeam "Catavencu", si nu mai aveam stare, vroiam sa mi-l aduca pe bb. A fost nashpa prima ridicare din pat- credeam ca o sa ma ridic cu o macara toata viata. Dupa o saptamana nu mai aveam firele, se suturase totul, eram ca noua, ce mai...
Deja ma gandeam ca mai vreau o data...
Gety, ce fel de reteta pt lapte praf iti da dr de familie?
Mexxa, o prietena ii da copilului Nutriben si este foarte multumita de ele. Nu cumpara decat Nutriben - cu fructe. O sa le incerc si eu, dar peste vreo luna.
Lexi, noi de vreo 3 saptamani ne chinuim cu urletele la masa. Il pacalim cu suzeta. I-am pus in lapte 3/4 masura de orez, si asa a acceptat sa manace. Eu cred ca sunt durerile de burtik de vina, cel putin la noi.