Copiluti de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Cornelia, imi dau seama cat de rau te simtzi dupa o asemenea experientza! Nu doresc nimanui.. si poate ar trebui sa luam exemplu si sa ne facem copii la poze sa nu trecem prin ce treci tu acum!
Revin la afirmatia ca era mai bine cand nu avem acces la atata tehnologie si ne limitam la clasicele poze pe hartie, plus ca aveam intotdeauna back up filmele!
Vezi ca exista o optiune la unele aparate foto de a recupera de pe card chiar si pozele pe care le-ai sters! Sper din tot sufetul sa reusesti cumva sa recuperezi macar o parte din paguba, poate chiar sa descoperiti nenorocitul care intra intr-o casa cu copii mici sa fure!

Am scris povestea nasterii, daca se afla printre voi doritoare cu ceva timp de lectura.. uitati aici !

Danelutza, felicitari pentru progresele de "parlare" ale Isabellei!

Beatrice, si tu vorbesti despre zapada?! Sa-i faci poze pifosului sa-l vedem si noi in toata incantarea!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tina, si cum a ramas cu al doilea nume al lui Patrick?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Astazi mi-am propus sa monopolizez forumul!

Vroiam sa va spun si voua despre o problema care ne preocupa de cateva luni incoace!

Noi avem nasi diferiti de casatorie si de botez ai Mayei. Si asta pentru ca cei care au botezat-o pe Maya nu erau cununati religios la momentul respectiv si dat fiind ca nashul Mayei se trage din familie de preoti a fost sfatuit sa nu ne cunune ca ar fi pacat. Atunci au propus sa gasim o familie de tineri care sa ne fie nashi la cununie urmand sa suporte ei toate cheltuielile si sa ramana ca shi nasii nostri pe viitor.
Numai ca nashii de cununie pe care i-am gasit ne-au cununat din placere, fara sa accepte ca altcineva sa suporte din cheltuieli. Si pot spune ca au facut asta cu tot sufletul shi chiar ii apreciez si tin la ei pentru asta.
Nashii Mayei sunt din Brasov, nishte oameni deosebiti de asemeni, nici lor nu am sa le reprosez nimic, ne-au sarit in ajutor ori de cate ori am avut nevoie, shi in momentul cand au aflat de bebe doi au presupus ca ei vor fi si nasii lui. S-au aratat chiar entuziasmati si li s-a parut ceva firesc sa se intample asha.
Acum problema e ca nashii de cununie sunt foarte suparati din cauza ca nu i-am refuzat pe nashii din Brasov si pentru ca li se pare normal ca ei sa ne boteze copilul dat fiind ca ne-au si cununat.
Eu tin la amandoua perechile de nashi la fel de mult si nu stiu cum sa procedez. Am incercat sa-i spun nashei de la Bv despre nemultumirea nashilor de cununie si nu a dat nici un semn ca ar renuntza in favoarea lor, chiar ne-a spus ca pe ea nu o deranjeaza sa fie doua perechi de nasi.
Am incercat sa-i propun nashei de cununie lucrul acesta dar nici nu vrea sa auda, ei sunt mai mandrii de felul lor - nashul nostru chiar a afirmat ca nici nu vine la botez sa nu creada lumea ca nu ne-a botezat ca n-a avut bani sau ca n-a vrut!
E tare greu sa iau o decizie, ieri am fost la nasha noastra si cand am vazut cat il iubeste Patrick m-am simtit asha de rau stiind cat isi doreste sa-i fie nasha iar cand vb cu nashii de la Bv si ii vad cat sunt de sinceri si de saritori ma simt tare prost si nu as putea sa le refuz placerea de a-l boteza pe Patrick.
Nashii din Brasov s-au oferit chiar sa dea ei masa de dupa botez (au o casa cu o curte imensa in Harman).

Am tot amanat sa luam o hotarare, intotdeauna am zis "sa vedem ca se nashte copilul sanatos si vorbim apoi!" Acum nu mai avem dupa ce scuza sa ne ascundem!

Nu stiu cum sa fac sa ies din situatia asta! Voi ce ati face in locul nostru?

Gabitza - cu al doilea nume a ramas ca il cheama si Nayel, lucru care pe mine nu ma prea incanta.. mai ales ca al meu sotz a considerat ca daca nu am spus nimic in momentul ala inseamna ca sunt de acord! Apoi mi-a spus ca i-a placut cum suna numele in combinatie cu Patrick si ca s-a gandit ca daca Maya are doua nume asha trebuie sa aiba si Patrick!
Cand m-am trezit eu din amorteala de dupa nashtere si mi-am dat seama ca el s-a dus sa declare copilul am pus ca arsa mana pe telefon si l-am sunat! Mie imi era teama sa nu-i fi pus copilului numele Victor care se mostenete pe partea masculina la ei in familie, fapt despre care am discutat de nenumarate ori cand era vorba de alegerea numelui. Cand am aflat cum l-a declarat m-am bucurat ca cel putin nu-i poarta numele lui socra-miu ci al celui datorita careia a venit pe lume!
Nu stiu daca va mai amintiti ca dr. meu imi prescrisese anticonceptionalele pe care nu le gaseam pe nicaieri, cautam ca disperata si pe net si in farmacii... pana cand nu a mai fost nevoie sa caut. Bineinteles ca dupa ce am nascut Dan a tinut sa-i spuna doctorului in gluma ca in mare parte Patrick e si responsabilitatea lui pentru ca nu am gasit microlut nicaieri! Iar doctorul a raspuns "cum nu, in America se gaseste!"

Si pentru ca v-am auzit pe voi ca se poate da si un nume de botez altul decat cel de pe certificatul de nastere in biserica, eu ma gandeam sa-i punem lui Patrick si numele Stefan, asha il cheama pe baiatul nashilor nostri de cununie iar Sf. Stefan se sarbatoreste a doua zi dupa ce s-a nascut el.

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tina, dar eu am auzit si cazuri cu doua perechi de nasi. Nu accepta nici unii solutia aceasta? Ar avea parte Patrick de dragoste dubla din partea nasilor, ca sa nu zic de cadouri

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetelor!
In primul rand sa va spun si voua ce am patzit cu pitika sa luati aminte...incuiatzi intotdeauna usa de la intrare!
noi avem usa blindata care pe dinafara nu are clanta si se deschide doar cu cheia, din acest motiv nu incuiem nici inauntru si nici cand plecam de acasa, inchidem si gata...pana acum toate bune si frumoase doar ca Alyssa a invatat sa deschida! azi se uita frumos la tv asezata in fotoliul ei iar eu am iesit 5 secunde pe terasa sa iau ceva, cand ma intorc gasesc usa la intrare deschisa si pitika lipsa...am crezut ca innebunesc instant, am luat-o la goana in jos pe scari (stam la etajul 1) si n-o vedeam nicaieri...apoi aud soneria si pe maimutza razand, era langa usa si-mi suna la sonerie dar eu in disperare trecusem pe langa ea fara s-o vad! imi vine sa plang si ma gandesc daca pica cumva pe scari isi rupea toate cele (stie sa urce fara ajutor si fara sa se tina dar de coborat habar n-are), sau daca reusea sa coboare si iesea in strada super circulata de masini?

Album Alyssa

Mergi la inceput

ia uitatipozitie de somn, la cate prostii a facut azi a cazut lata!

Album Alyssa

Mergi la inceput

...uite ca monopolizez si eu formul!
Florentina, am citit si eu povestea nasterii fulgusorului si problema cu nasii. cam delicata treaba, eu in locul tau as face asa: i-as invita la mine sa discutam despre botez pe toti odata, eventual fara sa le spun unora ca vor veni si ceilalti, cand se vor vedea in fatza faptului implinit n-ar mai trebui sa faca figuri. daca e nevoie le povestesti ca va sunt dragi si importanti toti si nu vreti sa nedreptatiti pe nicicare dintre ei, plus ca e frumos sa fie la fel ca la Maya toti...
Cornelia, imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat! cum au reusit sa intre iar? nu puteti sa luati masuri de siguranta? - alarma, caini, gratii? politia ce naiba pazeste de nu i-au prins inca...sunt sigura ca-s tot aia si au venit la sigur.
Nelia, mi-e jena sa-ti spun dar habar n-am cum se prepara canneloni aia, n-am facut niciodata, poate are Loreen retzeta ca ea a facut. Cat despre Agata, am ras cu lacrimi, e teribila pustioaica!
Fran, Alyssa e fan ficatzei, eu ii fac asa: fripti cateva minute in ulei cu putina ceapa taiata marunt, cand au prins culoare torn deasupra sos de rosii (bulion mai gros) si condimentez cu usturoi, sare, piper, verdeata si las sa fiarba innabusit pana scade putin.
Danelutza, multumesc pentru mimoza...ce frumoasa eeeeee! imi plac si mie tare mult, mai ales parfumul...da' de ce zisasi ca anu' asta nu pup? stii ceva ce io nu stiu?
Ioana, am ras cu lacrimi de patania lui tati vostru cu Mogaldea curios!
Asta apropo de dezbracatul in fatza copilului, noi ne comportam normal, nu ne ferim de ea dar nici nu ne dezbracam intentionat in fatza ei...vad ca nu prea face caz...pe mine cand ma vede fara sutien rade si ma arata cu degetul, vrea sa puna mana si capul pe piept cum facea cand era bb, uneori mai imi ridica bluza ca sa apese pe "butoane" ca o distreaza teribil! in rest la baie nu scapam fara control, vine, se uita, bombane ceva si pleaca mai departe. Sotzer a patzit odata o faza mortala...l-a strans kilotu' pe picior-inghinal si il ustura asa ca m-am oferit cu inspectia okiometrica si cu crema antiiritatii, bineinteles ca n-am scapat de pitik sub nici o forma si asista si ea curioasa, la un moment dat o vedem ca se uita surprinso-contrariata la "individul" din pantaloni si cu o viteza uimitoare il inhatza cu mana si o ia la fuga! ioi, am crezut ca pleznesc de ras, tati s-a blocat, s-a inrosit ca racul si nu mai stia ce sa faca iar pitika s-a suparat ca radem de ea si aopi a ramas oricum cu mana goala!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

TDi, nu sunt sigura, dar cred ca Danelutza s-a referit la patzania cu zambilica Gustei de anul trecut de 8 martie. Adik te-a confundat cu ea la capitolul asta. Gresesc?

Te cred ca te-ai speriat cu pitica dar pe mine m-a umflat rasul cand mi-am imaginat-o sunand la usa si prapadindu-se de ras pe seama ta

M-am saturat de invatat Sunt necajita ca la cea mai grea materie nush cum dreq s-a potrivit ca am si cel mai al naibii prof dintre toti, si dupa ce ca e asa exigent si rigid nu stie nici matematica asa ca sunt in pericol sa ma pagubeasca de niste sutimi care mi-ar putea fi de mare folos, adik ar putea face diferenta intre un examen luat si unul picat. Vreau sa merg si sa vorbesc cu el si nu stiu cum sa fac: sa ma duc pusa pe scandal sau cu vorba buna, respectiv cu milogeala si burta la inaintare? Partea naspa e ca m-as simti mai confortabil si mai sigura pe mine sa merg cu scandal
Cu mintea cea de pe urma cred ca merg mai intai cu vorba buna si pe urma daca e nesimtit ma cert cu el dar de milogit tot nu ma milogesc! Poa' sa ma pice si mama lui...

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ma speriasem ca o sa am de citit un capitol intreg...
Azi am avut neuronii blonzi si am uitat cablu de alimentare de la laptop acasa si nu am putut folosi tehnica personala...

Tdi am vrut sa zic asta cu usa dar mi-ai luat-o inainte...si Delia iese pe scara si incepe sa latre sau sa miaune...asta daca nu umbla la usile vecinilor si trage de clanta...ce-or gandi aia chiar nu stiu...io oricum ferec usa si mai pun si alarma macar sa fiu sigura ca aud cand iese plodu...

Flori io nu-s cea mai buna sa-ti dau sfaturi cu nasii...fetele mele au nasi diferiti si culmea prostiei umane pana sa boteze eram cei mai buni prieteni...dupa botez aleluia frate...cel putin pe Delia nu au vazuta de cand a facut un an...adica chiar nu inteleg de ce au acceptat...
Daca pentru voi este ok sa fiti de sarbatori in 2 locuri,daca credeti ca nu se va strica nimic in relatia cu fiecare pereche nu vad care-i impedimentul...

Gabitza io-s gabor si m-am autoeducat sa nu fac gafe din astea sa ma punteze astia...ca nu mai pup eu a doua oara carnet fara examen cum l-am luat pe primu...cu centura am eu un ghimpe...Oricum Costi mai are pana la pietonaj...eventual o neacordare de prioritate la pieton si o lipsa de pozitii pe drum european si gata ...se rezolva

Andra azi te-ai mai certat la wc cu buda?!

Elisor ce-i mama draga cu voi...cam lunga absenta?!

Io am facut canneloni...mi s-au parut mai buni decat lasagna...

Bai astea ale mele fac un tambalau mosntru ...cred ca le interzic sa se mai vada...cel putin Bianca are un talent mosntru sa o scoata din minti pe Delia...n-am vazut asa ceva...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara! Dupa varsatul de dimineata, azi am avut spor la treaba, am facut o supa crema de legume, ordine la D in dulap, curat la papagal, etc. Pe seara am fost la Tutu unde am intrat inaintea tuturor pe motiv ca ne-a vazut ca suntem cu copilul...dragut din partea lui, bb e bine, dadea din craci, vorba lui Tutu seamana cu un extraterestru momentan dar se face el/ea gigea! Dupa aia am spart Sherriff's-ul si am bagat o shaworma...mi-era pofta...ce daca am luat deja 3-4 kg? Si se vad de nu se poate? Cum driqoue le-oi fi luat nu stiu cand vomit atat...Bine ca momentan e bine, e tot cu 4 zile mai mare decat varsta dupa UM si iar o veste buna ca opresc Pregnylul. Acum am uitat sa intreb daca opresc numai pregnylul, sau si Utrogestanul, acidul folic si magneziul

Andra11+, Dragos Alexandru - 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput