Copiluti de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ioana multzumesc, parola se spune in italiana
Pupam curioasa, care l-a facut pe tati sa roseasca. Pe-al meu barbat il controleaza de cite ori se duce la baie sau e sub dush, asha ca nu trece la actiune, ca l-a vazut mereu dezbracat, nu mult, doar cit sa se imbrace saracul, dar suficient
Laura ai dreptate, dar stii cum se spune "banii vorbesc", iar cei care nu au pling si se roaga pentru sanatate.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Danelutza bravo micutei italience! Cred ca tati a fost super topit.

Andra sa treci cu bine peste raul asta. Lasa sa vezi ca in trimestrul 2 va fi mai usor.

Monu multa sanatate si sa te intorci acasa cat mai repede.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Laura, si eu m-am tot gindit la nevoia asta a poporului roman de a-si face si de a crede in idoli. Nu asta ar fi problema, orice popor, societate, individ, domeniu au modele in care cred si pe care le urmeaza... problema este ca rid si curcele de noi si de modelele alese in Romania de astazi. Imi aduc aminte ca, prin vara, cind columbenii (pe care eu nu i-am prins, nu erau cine sint acum cind am plecat eu, dar pe care ii cunosc ingretosator de bine din presa) erau la plaja, mi-a povestit cineva, care se afla acolo, cum a fost calcata in picioare la propriu de o turma de oameni respectabili chiar (zicea ea si o cred) care se grabeau sa-i vada pe respectivii si sa dea mina cu ei, sa-i intrebe de sanatate. Faptul ca unii oameni sint mai pupulari decit altii, ii scapa de filtrul bunului simt si le deschide drum liber sa se cocoate cu nerusinare pe locul unde ar fi trebuit da stea modelele adevarate si demne de urmat. Si sint sigura ca in tara exista nu unul, ci mii de oameni care ar merita sa fie ascultati, sa fie numiti mentorii generatiei lor. Mi se pune un nod in git cind ma gindesc la oamenii politici ai Romaniei, din 89 incoace, la oamenii publici care apar zilnic la TV si indoctrineaza cu viata lor imbicsita oamenii obositi si storsi de efortul pe care il depun zilnic sa traiasca in tara de care primii isi bat joc pe fata, fara masca si fara manusi... si, mai grav, fara resentimente.

Unii acuza poporul, cei batrini pe cei tineri, cei tineri pe cei batrini... eu nu o fac sau nu o mai fac, pentru ca o stiu pe mama mea, ma stiu pe mine... care am trait unde am trait pina in 89, imi stiu prietenii si copiii prietenilor care traiesc unde traiesc acum. Dar pe cei despre care vorbim, i-as judeca aspru intr-un tribunal al bunului simt si al triumfului adevarului asupra miciunii, al curateniei asupra mizeriei sufletesti in care traiesc asa-zisele modele ale Romaniei de astazi!!! Si le-as da pedeapsa maxima: sa traiasca in adevar pina la sfirsitul vietii lor si al copiilor lor. Si nici nu ma mai pot consola ca ii va judeca timpul sau istoria, ca acum stiu ca asta nu se intimpla in realitate, ci numai in filme si carti. Nu mai cred nici macar in legea compensatiei care guverneaza lumea, pentru ca acesti indivizi, nu numai din tara noastra, ci de peste tot din lume, supravietuiesc oricaror legi, fie ele scrise sau nescrise. Chiar si celor fizice!!!

Na, ca m-ai stirnit, Laura! De cind asteptam eu un moment sa ma iau un pic de aia din tara, ca tot citesc presa romaneasca si nu-mi vine sa cred pina unde li s-a ingrosat obrazul si asa de porc (saracul animal, e sfint pe linga cei care i-au imprumutat numele).

Gata, ma duc la bucatareala mea, sint bagata in oale pina in git si promit sa sa ma razbun acolo, pe ele, pentru toate nenorocirile lumii, ca as fi vazut un film acum, nu as fi stat in bucatarie.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A fript barbata-miu doua puncte pe carnet si o amenda de 78Ron. Ca-l maninca pe undeva si niciodata n-are stare la semafor, a depasit coloana si la semafor a dat nas cu politistul. Cred ca l-o fi spaguit pe ala, de a scapat doar cu doua puncte si amenda.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

OlgaT, la multi ani cu sanatate si multe bucurii!

Ma gandesc si eu la Monu si ii urez multa, multa sanatate!

Cred ca ati aflat ca eu sunt suparata ca mi s-au furat pozele copiilor. Asta simt. Nu imi pare rau de nimic altceva, dar plang dupa poze. Regretele sunt tardive si nu imi vine sa cred ca de doi ani de zile nu am fost in stare sa le salvam pe cd-uri . Nu am nici o poza cu Stefan, nici un filmulet, decat ce pot recupera de pe yahoo.

In rest, ii multumesc lui Dumnezeu ca suntem bine sanatosi, ca nu s-a trezit Stefan in dimineata aia, ca nu am dat nas in nas cu hotii, ca muream de inima.

Am de lucru la serviciu, dar nu am nici un chef, plus ca nu am dormit azi noapte din cauza de foieli, tusea copiilor (se pare ca o luam de la capat cu racelile) si frica de hoti .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Stiti cumva daca pozele din Yahoo le pot salva si altfel decat una cate una? Adica, pot salva un album intreg, de ex., sau trebuie sa dau click pe fiecare poza in parte si sa o salvez?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corail spune:

Cornelia, imi pare rau de ce vi s-a intamplat!
Am incercat si eu sa salvez poze de pe yahoo, dar erau de dimensiuni destul mai mici decat atunci cand le-am incarcat pe server la yahoo!
Eu am salvat poze una dupa alta, daca gasesti o modalitate de a salva albumele, sa imi spui si mie, ca si eu sunt interesata!

Multa rabdare la salvat poze!

Mergi la inceput

Cornelia, ti-am trimis pe adresa ta de mail de la yahoo niste poze cu Stefan si Maria, de la o intalnire din parc de la Constanta de asta vara. Daca nu folosesti adresa de la yahoo da-mi un MP si zi-mi sa-ti trimit pe ce adresa vrei tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Danelutza, felicitari pentru puiuta... Cred ca ai fost super incantata!

Olga cred ca n-am apucat sa-ti urez inca!

Monu, te asteptam acasa! Sper sa reusesc sa mai vorbesc cu ea la telefon. Sa vedem!

La noi ninge si suntem in al noualea cer. Alex e in culmea fericirii ca la el este prima zapada vazuta in viata lui. Si testata! in rest suntem bine...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Bea, sa-i faci Pifosului poze in saniuta, poate asa sa ne bucuram si noi ochii de ceva zapada.
Oare nu-i dau azi drumul acasa Monicai? Sa ne zici daca vorbesti cu ea.

Mergi la inceput