Copiluti de mai-iunie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 27
andutzy spune:
BUna!
Flore, multumesc de intrebare, ma simt mai bine de 2-3 zile, nu mai vomit si tonusul este calr imbunatatit. Sunt cam nervoasa ca e Dragos cam marait si ma intreb ce da peste el de este asa...L-o durea gatul, burta...habar nu am!
Monu te asteptam acasa!
Andra
11+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
OlgaTarziu spune:
Tamar, Oana si Flore multumesc.
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
loreen spune:
Buna ziua si de la noi...
M-am trezit cam sifonata ca fii-mea dupa ce s-a vazut acasa la ea a simtit nevoia sa-i arate lui unchius-o tot ce stie ea sa faca...si la 8 de dimineatza eram cum se poate mai chiauna ...
Asa ca m-am suparat pe viata si am dus-o la teatru de papusi...vorba Corneliei pe ea a scos-o sotu la teatru sa fie multumita ca eu nici de asta nu am parte...
Si cum va spuneam am dus copilul la culturalizare...nu stiu ce piesa a fost pentru ca nu credeam ca la anii mei o sa ajung in asemenea ipostze,cert este ca Delia nu a miscat,probabil si din cauza faptului ca era lihnita de somn...Stefan a stat totusi 5 minute dupa care a plecat cu tatal lui sa cunoasca lumea inconjuratoare...Apoi am mai alergat copii,adica ei pe noi vreo ora prin parc... Maria s-a facut o frumoasa fara exagerare...s-a inaltat,s-a subtiat,are o fatzuca atata de frumoasa ca mi-e greu sa cred cand spune Cornelia una alta mai de rau...Stefan a ramas la fel de frumos...io nu stiu cum au reusit sa-i faca atata de frumosi...parca-s din povesti luati...Delia si Stefan au dat sa se apropie mai mult de un metru unul de celalalt dupa care s-au razgandit si au trecut la cules de jeguri pe haine si maini...
Ne-am promis ca ne vom mai oferi asemenea momente de intelectualitate ,poate chiar saptamana viitoare daca o avea cine sa ne ia bilete...
Olgutza de complimente nu duc lipsa...am destui care vorba aia "ce ti-as face de te-as prinde" ,asta daca as sti sa ma impiedic,probabil din cauza faptului ca-s maritata,ca daca-s singel no-i mai prezenta interes...dar sa stii totusi ca viatza de noapte nu ma prinde...in rest imi ofer multe momente de hoinareala singura,sau chiar cu mandra dupa mine...oficial sunt maritata dar cand ma ia doru de duca chiar nu-i duc dorul colaboratorului...
Flori adopt tactica ignoratului pe fatza... si sa vezi spasheala ulterioara...si uite asa ma aleg cu o ora de stat in baie de una singura fara Delia care sa ma spele pe spate cu tampoanele mele sau cu aparatul de ras a lui tac-su...
Chiar m-as mira sa aiba Delia cu cine sa semene grasa...ca nu am avut in neam ... dar era cazul sa mai vaf si eu niste copane ca prea ma saturasem de sticksuri...
Nelia expresiile mele preferate cand sunt la volan...insa doar eu cu mine...fara plozi...si mai am cateva dar chiar nu se pot reproduce...cat priveste receptivitatea si corelatia imagine-imaginatie la copii pot sa-ti spun daca nu cumva ti-ai dat seama ca vei avea atatea surprize incat vei zice ca-i Craciun in fiecare zi...io m-am lecuit cu Bianca...
Tamar ce ma bucur sa aud de frati care se doresc...io inca mai sper sa se intample minunea asta si la mine...
Cuscra cand mi-am dezinstalat scaipeiul ala amu ti-ai tras id acolo...da pentru tine cu placere...
Am senzatia din ce povestesti tu ca ai tai copii frati or fi ca a ale mele surori...una hais si ailalta cea-cea
Iar da-ti cu absenta fetele?!Diaspora?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Prezent ![]()
Monu sanatate multa si te asteptam repejor acasa.
Ca sa ma laud ca azi a spus lu'tatsu primul cuvint in italiana
, va imaginatzi ce fericit era tati
, in continuare vorbeste doar romana. Sper sa inceapa sa-mi infunde urechile cu cuvinte cit mai curind posibil.
Revin mai tirziu 
Edit: Teddy pentru tine special
si aici din gradina mea, ca sigur anul asta de 8 martie n-o sa mai primesti.

Danelutza spune:
Unde-atzi disparut ? 

andutzy spune:
Danelutza, eu am disparut cu capul in wc...mi-e rau de mor, asta ca invatatura de minte sa nu mai zic HOP inainte de a sari...
Andra
11+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
loreen spune:
Ma uit siderata si plina de scarba,asta daca pot exprima indeajuns starea care mi-o provoaca emisiunea aia a lu' Columbeanca... nu pot sa cred ca procentul pupicuristilor materialisti este mai mare decat am presupus...oare medicul asta Vladareanu se comporta la fel de impartial cu toate pacientele care ii trec prin mana?!Pur si simplu inadmisibil ...daca acuma arata nasterea in direct nu vad ce-i impiedica sa arate conceptia viitorului copil in direct...sigur CNA-ul va pune sigla permis "fatului inainte de nastere"...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Andra 

sa-ti treaca, sau mai bine o lamiie ![]()
Laura schimba canalul, uita-te si tu la altceva. Cit despre nasterea in direct, am tot vazut ca s-a facut publicitate. Mama, n-am vazut nici printzishorii sa aiba atita publicitate. Si daca a nascut in direct, ce, eu n-am nascut in direct pentru familia mea
, ca doar nu era reluare ![]()

loreen spune:
Andra vorba babelor atotvisatoare "pana nu misca maica tot asa o sa fie"...ce sa-ti zic...sa-l simti cat mai repede ca sa te linistesti si tu...
Daniela nu-i vorba de schimbat canalul ...ma intriga ideea in sine...mor mame in spital din cauza nesimtirii,uite chiar Monu sta si nu stie cum sa faca sa inteleaga ce se intampla,iar pentru o "doamna" care nu se poate exprima decat prin propozitii simple si alea doar cu subiect stau la ... ei 8 medici tzanspe mii de asistente,juma de spital si trei sferturi de Romanie...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
ioanailincam spune:
Prezent si eu: nu exista un emoticon cu o fata sfarsita de oboseala?
Am avut si azi o zi de mare angajament: am cautat pentru a doua zi capace de buda (ce sa zic, misiune complicata tare, ca nici acum nu l-am cumparat
), in schimb ne-am les cu saltea ca nu aveam pentru noul dormitor, apoi am stat pe la pranz afara cu Mogo (nu prea mult ca strica), apoi m-am chinuit vreo 2 ore sa o adorm (timp in care m-a luat somnul de vreo 3 ori, dar mereu ma trezeam ca mai facea cate o boacana), am facut si mancare (cel mai rau fel de mancare care exista: mancarea de care nu e nevoie. A trimis ieri soacra-mea un pachet imens - s-a intrecut pe sine insasi de data asta - dar eu apucasem sa scot de prin congelator diverse, asa ca azi, vrand nevrand a trebuit sa gatesc. SI e una sa gatesti cand nu ai incotro, ca doar trebuie sa mananci, dar sa gatesti cand nu e cazul e de-a dreptul sadic). Iar acum pe seara ne-am delectat cu o seara in mall sa casc ochii pe la reduceri; pana la urma numai delectare n-a fost ca Mogo alerga cat o tineau picioarele, facea cucu bau cu perdeaua de la cabina de proba, cu mine pe jumate goala
, iar pe tati il dor bratele de cat a trebuit sa o care. Iar tristetea cea mai mare e ca nu am gasit nimic - evident tot ce a fost frumos s-a dat - tocmai cand produsesm si eu niste bani ca se apropie ziua mea.
Asa ca acuma sunt lata dupa asa o zi incarcata, incerc sa ma adun si mi-e groaza ca trebuie sa ma spal pe cap; imi vine sa ma culc fix asa, jegosica! SI Mogaldea asta care nu mai adoarme ca sa pot intra la baie (sau o fi adormit si tac'su si de-aia nu mai iese din dormitor?)
Monu - abia astept sa ajungi acasa si sa ne dai de veste ca esti bine!
Loreen - chiar au aratat cum a nascut? Cu Vladareanu au nascut 2 prietene de-ale mele, se pare ca e foarte comptenent, dar nu foarte apropiat de paciente.
Daniela - felicitari pentru prima palavra in italaiana (asa s-o zice?
).
Monicica - e un scump Rob al tau; am salivat la zapada ca noi se pare ne-am lisn pe bot: a fost atata de cald zilele astea ca imi vine sa inchid centrala.
A, chiar ieri ziceati despre umblatul dezbracat in fata copiilor. Eu mai umblu, nu ostentativ, dar de nevoie (ba uit chilotii in dormitor, ba intra Mogo peste mine cand fac dus), tati nu prea, dar ieri a avut o scapare ca la fel, isi uitase chilotii. Si desi avea un tricou lungut, se itea ceva de sub el si cand colo Mogo ce credeti? L-a pipait
. A sarit bietul tati ca ars, s-a si inrosit saracul, s-a lecuit de umblat despuiat prin casa
. In orice caz ramane problema cu baia: e imposibil sa te inchizi in baie ca ea vine si urla in usa pana trebuie sa-i dai drumul; mai nou am adoptat tactica cu mersul la baie cu lumina stinsa
Fran - pupam iepuretele vorbaret pe ascuns. Dar eu cu Mogo ce sa fac ca zice maxim 5 cuvinte? E, nu-i bai, recupereaza ea din urma...
Florentina - si ieri erau destui copilasi, la un moment dat au venit si la o aniversare, dar erau 3 supraveghetori si in afara de faptul ca a cazut de vreo 2 ori singura si 1 data impinsa de un copilas mare lucru nu s-a intamplat; adevarul ca au si protejat-o ca era singura asa de mica si mereu era cate unul cu ea (la un moment dat ma si enervau ca prea o ajutau sa se catere si ea putea si singura, mititica).
Multa sanatate lui Patrick, sa speram ca nu e nimic grav cu galma. Tu cum stai cu noptile, dormi cum trebuie sau nu prea?
Nelia - Agata este foarte tare, cum repeta unii obsesiv la o emisiune TV. Cred ca ar trebui sa deschizi capitol pe forum la of, imi scapa acuma cum se chema capitolul, ceva cu perlele copiilor, erau la un moment dat capitole intregi cu copilasi deosebiti.
Andutzy - hai ca nu mai e mult si intri in trimestrul 2, poate scapi de greturi...
Androix - spor la invatat si bafta la examene!
Stiu precis ca mai voiam sa spun una alta, dar neuronul obosit nu mai stie. Noapte buna si o saptamana buna va doresc!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...