Copiluti de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

E un ger aici! -25 de grade cu tot cu factorul vint!!! Si bate un vint!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

andutzy, Nelia merci mult. Si voua tot binele din lume.

Loreen eu nu am zis nimic de tinuta sexi....Ci sa fii si tu si sa mai iesi si singura. Sa-l vezi cum o sa incepe el sa se intrebe. Si ca sa faci asta nu tre sa fii o sotie rea sau o mama rea. Pur si simplu esti prea tanara sa stai acasa singura, esti prea superba ca sa-ti irosesti viata asa. Nu stiu cum dar incepe sa traiesti cumva.... Stiu ai fetele si asta iti umple viata pentru o mie de ani dar uneori avem nevoie de un compliment, o vorba buna, o privire calda....

Nelia succes in lupta cu orgoliile micutei pline de personalitate. Nu stiu daca ai observat dar copiii acum sunt mult mai precoce si cand mai iau si atitudinile astea superioare sa mori nu alta. E doar o faza, va trece...E greu sa ai copii nu fata sau baiat, o doamne ca multi nervi o sa ne mai manance de acum incolo.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

LA MULTI ANI, OLGA!!! sa ai un an cum iti doresti, multa sanatate, bucurii de la Tony, sa-ti fie bine la servici si succes cu bb2! Multumesc de aprecieri la adresa Adinei.

Felicitari pentru bebe Iulia, Monu, sper sa te simti bine cit de curind si sa veniti acasa!

Noi sintem OK, va urmaresc din umbra (ca deobicei) dar mai greu cu scrisul (tot ca deobicei). V-am admirat pozele si copilasii, sint asa de dulci cu totii si asa de mari...
Adina este o scumpa, vorbeste multe cuvinte (majoritatea in engleza...) dar nu face propozitii, face o multime de nazdravanii (acum imi curata ceapa ), puzzle-uri inca nu i-am dat dar face din alea "incastrate" la babysitter, imi aduce mereu carti sa i le citesc, dar singura parca nu stie ce sa faca cu ele... Nici pomeneala de invatat alfabetul sau alte chestii din astea, dar e vesela, plina de energie, fooaaarte sociabila si ne face sa zimbim si sa ridem toata ziua . Il iubeste foarte tare pe Davi, si il imita la toate prostiile, sint tare dulci cind sar amindoi pe pat de exemplu, cu pantalonii de la pijama in cap

Cam astea sint noutatile noastre, OlgaM ne e dor de voi, felicitari pentru progresele Mayei si ma bucur ca te-ai mai linistit. Am citit eu bine ca Maya stie tot alfabetul?!

Sanantate multa la toata lumea, distractie placuta cui are zapada (la noi a "nins" 3 fulgi alaltaieri pentru prima data, nici n-au apucat sa se aseze...asa o iarna ciudata...) Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Olguta, LA MULTI ANI!!!
Sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de familia ta si cei dragi tie!

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Cu intarziere, La Multi Ani Olga!
Sa-ti fi inconjurata numai de bucurii, tristetea si deznadejdea sa nu-si mai gaseasca loc niciodata in viata ta, sa gasesti iubire si implinire sufleteasca pretutindeni!

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

pt monu, sper ca am scris ce trebuia. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92592

Mergi la inceput

Mai, eu nu mai apuc sa citesc decat din doi in doi....

Fran - cu tine aveam treaba in primul rand! Se pare ca am mai dat de una mica cu Patrick! Cand i-am facut masaj la baitza am descoperit ca are o galma sub urechea stanga. E mare cat o maslina si pare ca nu-l doare ca l-am tot pipait. Cand eram in State fetitza prietenilor nostri se confruntase fix cu aceeasi problema. Atunci m-am speriat tare pentru ea si m-a ajutat experienta ei acum, ca sa nu-mi pierd firea.. Lor le-a spus ca este din cauza pozitiei in care a stat in burtika mamei si ca se intampla frecvent la copii. Mama spune ca isi aduce aminte ca si noi am avut ceva de genul asta... dar nu mai este sigura ce si cum...
Am fost la pedi si a spus ca ne da o trimitere la chirurgie... tu unde ai fost cu Iepu? Imi recomanzi pe cineva?
Oricum, ma bucur mult ca nu eic! de operat cucuiul... insa asteptarea asta pe mine m-ar dispera...
Cat despre incapatzanarea ei sa nu vorbeasca in prezenta asistentei, iti sugerez altceva - pune-i interfoanele de cand era bebe si ascult-o din camera cealalta, asta ca sa ai satisfactia ca o auzi zilnic

Monicica, scump tare micul tau sportiv. Asha ciuda imi e ca nu am vazut si noi zapada anul asta... pentru Maya mai mult! Daca era Patrick un pic mai mare puteam da si noi o fuga la munte, la Fagaras. Super de voi!

Loreen, i-a placut ciorba de limba sotzului tau? Mai are curaj inca o data?
Ma bucur mult ca ai prins atata incredere in femeia asta noua si mai ales ca fetele o plac asha de mult! Cat despre gramele recastigate de Delia - cand o fi mare si o vrea sa slabeasca sa-i dai sa citeasca aici sa vada cat de mult te chinuiai tu cu ea sa fie dolofana!

Androix, tare shugubatic Filipete al tau! Va pune la respect deci! De surioara ce zice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Florentina-noi am fost la dr. Ioan Fodor la medicover. Consulta in mod normal la Gr.Alexandrescu, la medicover e venit de putin timp si pt. consultatii de ortopedie, ca ei nu au (teoretic) chirurgie. Mie mi l-a recomandat pedi ca il stia mai demult, si ea a lucrat la Grigore Al. Mi-a placut de el, cam 45 de ani, se poarta frumos cu kinderii, a stat o groaza la "discutii" cu Iepu' inainte sa o consulte, ceea ce medicii barbati la care am mai fost noi nu prea au facut...Mi-a placut ca nu s-a aruncat la operatie-desi nici nu a eliminat-o complet. E adevarat ca asteptarea e naspa, dar operatia presupune anestezie generala in cazul ei(in schimb, la copii mari si adulti se face cu locala) si atata vreme cat nu e absolut necesara el ne-a recomandat sa nu ne grabim. Dar ne-a zis sa-l cautam neaparat daca intervin schimbari in starea "cucuiului".
Eu m-am nascut cu o "punga" de lichid la cap, care s-a retras in cateva saptamani, tot din cauza pozitiei s-a presupus la momentul respectiv. E posibil , zic eu, sa fie si la Patrick de la nastere si acum sa o fi observat voi, noi am iesit de la CFR2 fara sa ne zica nimeni ca urechile sunt de dimensiuni diferite, pozitionate diferit etc. Vreau sa zic ca e posibil sa nu fi observat nici neonatologul. Cu clavicula cum mai sunteti?
Cu ascultatul ce sa zic, ca vine mereu dupa noi prin casa, nu sta singura in camera sub nici o forma. Si recunosc ca in ultimul timp nici nu prea am incurajat-o sa stea singura, ca am un pitic si cu autismul (inalt functional, Olga sa nu ma certi). Asa ca incerc sa-i mai zic cate un cuvant pe care banuiesc ca il stie si apoi imi fac de lucru prin camera, pe hol...uf. Azi punea piesele intr-un puzzle de lemn si zicea "Da" dupa fiecare, cum ii zic eu ei, cand a vazut ca o urmaresc-mucles. Ce naiba, toti copii se bucura cand sunt laudati ca fac ceva, nici nu mai stiu ce sa mai cred.
Ralwka, Iulia cam cat timp s-a ferit sa o auziti cand vorbeste?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci pentru cine vrea sa ma contacteze va astept pe skype cu id-ul andyyy25 si pe mail cu adresa androix25@hotmail.com

Off, imi pare rau ca Monu inca sta in stres cu transaminazele alea... Sper sa vina cat mai repede acasa si sa fie bine pana la urma.

Gata, fug sa invat ca luni marti si miercuri am cate un examen si da ati ghicit: n-am invatat inca pentru nici unul

PS: am uitat Flori, ce sa zica Filip de soru-sa? Nimic, atata o capaceste si atatea picioare ii da de mi-e frica sa nu iasa biata copila gata timorata din burta mea de la cata bataie a mancat. Nu prea bese. Am vaga impresie ca confunda burta=bebe cu buricul. Il intreb unde e bebe si-mi baga mana in buric. Si ca sa nu fiu geloasa il altoieste si pe tac-su: cel putin 2-3 lovituri in oua pe zi. Daca tot n-a fost de acord cu vasectomia il aranjeaza fi-su...

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Mersi mult Fran. Cred ca peste doua saptamani o sa-l caut si eu pe doctorul asta. Vad ca s-a mai micsorat galmutza de cand i-am descoperit-o. Ori asha vad eu, nu stiu! Pedi zicea ceva de hemangiom dar din cate am citit eu nu aduce deloc a asha ceva. Daca nu te uiti atent nici nu se observa, mai ales ca el are trei straturi de colacei in loc de gat !

Monu, of, ce rau imi pare ca trebuie sa te confrunti cu problema asta!Cel putin ai satisfactia ca Iulia e bine ca ai fi suferit mai mult daca era ceva in neregula cu ea! Sper sa se regleze transaminazele intr-un fel si sa te intorci cat mai repede sanatoasa acasa!

Androix
, asha facea si Maya, imi baga degetul in burik cand isi aducea aminte de bebe! Cel putzin cand auzea reclama de la izvorul minunilor nu scapam niciodata "negadilata". Acum cand vede reclama, imi ridica bluza, imi pune mana pe burta si spune "bebe nu-i" si apoi striga tare si arata spre el ca si cum i-ar face intrarea pe scena: "Paaatik"

Olga, ce ai pregatit bun pentru ziua ta? Sper ca ai avut o petrecere frumoasa!

Tamar - bine ai revenit... mereu o admir pe Adina in poza de la slideshow! Nu ne-o mai aratzi si noua, cred ca s-a mai schimbat de atunci!?

Ioana, eu nu am avut curaj sa o las pe Maya la locul de joaca de la City Mall, nici macar supravegheata de mine. Adevarul e ca era si aglomerat cand am fost noi, si erau numai copii mai mari!

Nelia, ce ti-e dat sa traiesti zilnic langa fetele tale! Cred ca la replica Agatei as fi reactionat exact la fel, adica nu as fi putut sa-i raspund nimic !

Raluca
, ce fata intuitiva ai! Asa patesti daca nu duci fraza pana la capat!

OlgaM
- ce mai face tiza noastra? V-ati plimbat cu sania astazi? Cum a reactionat Maya? Vreau si eu zapadaaaaa!

Gusta, tu ce mai faci? Nu prea ai semnat condica zilele astea!

Andra, cum te mai simtzi azi? Hai ca era si timpul sa scapi de greturi!

Manutza mayei e vindecata deja. Intr-adevar nu doare dupa ce te arzi pentru ca nu a parut sa o deranjeze vreodata. Dupa ce i-am pus iaurt i-am dat cu un spray de arsuri de doua ori si acum abia se mai vede semnul!

Acum doarme si profit sa il scot un pic pe Patrick la aer, asha ca va pup pe toate si fug sa ma imbrac!

Mergi la inceput