Copiluti de mai-iunie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 25
crissu spune:
Loreen las-o dracu de placinta si du-te si tu.Culca fetele si lasa-le cu fratelo si apari si tu acolo pe nepusa masa.....eu asa zic.Daca presimti ceva nu lasa asa situatia.
La multi ani Olguta cam tarziu dar iti urez din suflet doua lucruri: sanatate si fericire ca restulmai vinesi dela sine.
Crissu, mami de Iulia Nicola. Foto aici
fran spune:
LA MULTI ANI OLGA ! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de toata dragostea celor din jur !
Loreen-hai sa-ti zic eu de trecut nervii-baga un oki la crazy toys . ro (taie spatiile
) ca au jucarii noi
, Inclusiv din gama smartville (magazinul de inghetata, oficiul postal)...cam scumpe, da' la nervi merge si asa...![]()
Are cineva asa ceva www. crazytoys . ro/ product .php?prod_code=QT4190&jucarii=fantacolor-junior (taiati spatiile ca altfel intra ca reclama, ceea ce oricum nu e cazul).Pare interesant.
Ioana-eram "precisa" vorba marmotei ca ai treburi pana peste cap de nu ai mai dat nici un semn de viata...
Elisor-voi ce mai faceti?
Vad ca vorbeati de peste-eu ii dau Iepuretelui de 2 ori pe saptamana -la pranz-cate un file de pangasius facut in folie la cuptor(cam 150gr). Il rade instant. Merge si cod, dar pansasius ii place cel mai mult. Acu' nu stiu daca e mult sau putin, pe pedi nu a interesat-o aspectul asta, cum o intreb ceva de mancare sare ca sa-i dau neaparat ficat la greu si carne de vita. Iepu' se stramba numai cand vede ficatul (facut tot in folie), daca aveti ceva retete va asigurati recunostinta mea vesnica.
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Cloreta spune:
Helau!
Mey, ieri cand am vrut sa scriu si eu un mesaj nu mergea forumul.
Azi am fost la smotru
La multi ani Olga, sa fii sanatoasa si iubita, sa ti se implineasca toate dorintele rostite si nerostite!
Fran si eu stiam la fel de Sf. Anton, i-am zis Laurei, ca este ocrotitorul copiilor - la catolici cel putin. Ai vazut ma ca vb iepuretele?:) Bandita mica, pe furis sa nu stati cu gura pe ea.
Monicica, ce mare s-a facut Rob! Suneti frumosi rau iar peisajul e de vis, piticul e super incantat se vede.
Androix, da si mie id-ul matale nou sa iti zic ceva. Destept si frumos Filipu' ( l-am vazut in poze), avem si noi puzzle d-ala si inca fo doua cu atatea piese dar incepuse sa plimbe bucatelele prin casa si le-am strans pentru cand va fi mai interesata. Am primit si cuburi cu puzzle, cu Hansel si Gretel, am facut eu fo doua si la pachet cu celelalte au ajuns.
Salutari Andreei, ce face la editura aia care bate lumea la cap cu scrisori?:))
Ioana, mai aveti putintel, cum va mutai intr-un week-end? Asa repede mutati tot?
Loreen, mai bine ieseai undeva decat sa stai acasa. Nu comentez de sot
Biata Cornelia, doamne prin ce or fi trecut! Bine ca sunt ei in regula desi nici sa iti goleasca casa nu o fi grozav. E clar ca aia s-au dus la fix, probabil ca s-au intors sa mai ia cate ceva.
Am inceput la mesajul asta de o mie de ani ca nici nu mai stiu ce vreau sa scriu, m-am luat la vorba cu o prietena.
Va pupam, noapte buna!
Pozele mele
ralwka spune:
Seara buna la fete!
Fran, felicitari pt Iepu' si un maaaaaareeeee pupic! E, deci se pare ca nu e Iulia singura care a inceput sa vorbeasca pe furis, mai devreme ce-i drept dar asta nu conteaza deloc ... ti-am mai zis eu s-o pandesti, s-o asculti. La inceput nu-i da atentie, fa-ti de lucru in continuare dar poti sa vorbesti (chiar si singura), repetand ceea ce zice ea, corect, clar... Abia astept sa ne spui ca vorbeste prea mult, cum s-o mai potolesti!
Loreen, fa-l pe al tau fratior babysitter, pune-ti cele mai sexi toale pe tine, pantofii cu cele mai inalte tocuri si fa-i o surpriza sotului, invitandu-l la dans... E, ce zici? Asa uiti si de dumnezeii si sfintii de care pomeneai, veniti frumusel impreuna acasa si va apuca dimineata... mai placut, nu?
Mai fetelor, vreti sa stiti si dezavantajele faptului ca Iulia vorbeste FOARTE mult, destul de corect in ultima perioada? In afara de faptul ca repeta aproape toate cuvintele pe care le aude, le si memoreaza fantastic de usor. Azi o rugam sa plece din picioarele mele in timp ce incercam sa fac ordine prin sifonier... nimic. La un moment dat i-am zis: "mai mami, ai mancarici?" la care e adauga: "cuu", in traducere libera c u r... na, sa mai vorbesti urat cu copilul... si macar daca vorbeam eu... nasa-sa ii mai zice asa. Sa nu mai spun ca tati (ca si mine
) injura la volan (in Bucuresti nu cred ca ai cum sa nu injuri) iar Iulia repeta instantaneu ce aude, ma ingrozesc gandindu-ma ca si memoreaza si ma trezesc cand mi-e lumea mai draga cu cine stie ce surpriza din partea ei.
Gata, fug in pat ca fii-mea are iar mancarici... tot acolo cred ![]()
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai '05)
OlgaTarziu spune:
Ioana, Monicica, Simona, Tdi, Fran, Cloreta si Crissu va multumesc din suflet si voua ca sunteti langa mine....
Cornelia imi pare rau... Cred ca nu ti-e de laptop cat de poze. Si pe mine m-au pradat aici, de abia ne-am mutat si a venit boacana. Am ramas fara bijuteriile mamei si asta m-a durut cel mai tare nu banii naiba sa-i ia.
Loreen hai la o bere sa mai uiti.
De sot no comment! Dar cred ca stii si tu ce si cum, nu. Ia incepe sa-ti faci si tu programe artistice singura, sa vad ce o face el.
Olga
When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche
andutzy spune:
Buna seara!
LA MULTI ANI, OLGA! SANATATE MULTA SI O VIATA PLINA DE BUCURII SI IMPLINIRI!
Laura, puii mei, ce mai cauti acasa? Fratele tau e minor, nu poate sta si singur? In locul tau as aborda o tinuta super sexy si m-as prezenta la party, sotul tre'sa aiba pereche pe masura, nu????
Androix, de mult ma tin sa te intreb de Andreea cea mica! Te rog baga si tu un PM cu noua adresa de mail...
Frumos Filipu, si elastic tare![]()
of, ce vroiam sa mai zic? A, ca de 2 zile am reusit sa nu mai vomit si sa ma mai ridic putinel la viata....da doamne sa nu ma mai intoarca raul...
Andra
11+, Dragos Alexandru
- 31.05.2005 si bb2
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
loreen spune:
Vad ca toate v-ati fi dat la tinute sexi...uitati frate ca am neste kile celulitice care se vad si prin cele mai negre haine...oricum nu mergeam si deja vorbisem treaba asta dar speram in gandul meu ca va sta animalu acasa...iar de banuieli mi se rupe-n doua...faca ce vrea cu bracinarii lui...vai de el dac-oi afla vreodata...
Insa una peste alta eu oricum nu aveam fetele acasa...le dusesem la femeie ca insistase ea mult ...ei bine nu va zic cand stateam cu fratelo la o barfa ( imi spusese ca o testase pe mama psihologul acum o luna si are intelectul Deliei,diferenta dintre ele fiind de vreo 56 de ani),ma suna femeia pe la 23 sa-si ceara scuze dar sa vin sa iau pe Delia acasa ca nu sta sub nici o forma...pai nu-i spusesem ca-mi cunosc marfa?!
Asa ca la m-am rezolvat de-o iesire sub clar de luna sa-mi recuperez ciutanca,ca aia mare binenteles ca nu a vrut sa vina acasa...
Ralwca daca o recepta fii-mea tot jargoul meu soferesc birjareasa o fac...de multe ori ma mir si eu de mine de unde naiba le scot...
Fran pai ce-i mai oribil aia tre sa manance copii...ficat si vita...Delia rar le serveste,iar eu doar ficat ca vita nici vie nu-mi place cu atat mai mult moarta...
Pe crazy m-as uita insa is cam scumpe ale naibii jucariile la ei...doar asa sa-mi fac sange rau...Deliei vad ca-i place ce i-am luat de Craciun si inca nu s-a plictisit...
Crissu da nu-mi bat capu cu banuieli...am mai fost io la niste nunti si botezuri de-ale gaborilor si la un moment dat m-am ridicat si-am plecat ca mi se aplecase de atatea militienisme...astia nu-s atata de prosti sa se cupleze intre ei...nici nu ajung acasa si deja afla toata lumea...imi pare rau ca nu i-am vazut colega de birou care si-a pus silicoane si la plamani si la pupatoare...io in locul ei incercam un implant de neuroni ca n-am vazut in viatza mea o fumeie mai ingramadita ca aia...mai e si ofiter pe deasupra...
Haleu cat e ceasul....apuc ceva somn ca asta mica abia la 12 a adormit chiftuita bine de tot...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
nelia spune:
La multi ani, Olga!
Abia am reusit si eu sa ma asez un pic si sa va citesc. Avem niste zile plineee... cu de toate. Dar cel mai mult timp imi maninca educatia Agatei! Stiti cum fac copiii si adolescentele de prin filmele americane de duzina!?! Ei, asa face fiica-mea! Cind nu-i convine ceva, da ochii peste cap si are o atitudine care ma calca pe nervi si o expresie pe fata care ma face sa-mi doresc sa i-o mut putin. Culmea este ca o prind acele gesturi, probabil pentru ca e vorbitoare de engleza si se uita mai mult la desene si la filme in engleza. Of, cine zicea ca e mai bine sa ai fete!?! In schimb, prin compensatie, face progrese la orice invata, la orice ii arat: litere, cifre, adunare, scadere, desen, univers, ocean, pamint, harti... imi place ca macar e desteapta.
Sa va spun o faza, veti ride... sau veti plinge, ca eu inca nu m-am hotarit ce sa fac: punem un film, o comedie, mai mult pentru copii, decit pentru adulti, ne uitam toti patru. La un moment dat, tati se scoala si se duce la baie, ma striga - nu gaseste pasta de dinti, ma duc si ii dau alta, el ma trage in dormitor, incuiem usa si... lasam fetele la film. Dupa... iesim, mergem la baie, ne vede un pic Agata (eram oarecum imbracati) si ne intreaba ce facem. Eu ii spun ca mi-a facut tati un masaj si acum ma spal de crema (am o crema cu care ma mai da pe spate cind ma doare tare si e foarte mentolata). Tati se culca, eu vin cu ele la film... dupa vreo 10 minute, Agata, cu tonul cel mai firesc din lume: eu cred ca voi ati facut love, nu masaj, ca in filmele alea pentru adulti, la care eu nu am voie sa ma uit! Dar e ok! Am ramas cu gura pina la urechi si barbia in piept... de mirare!
Nici acum nu mi-am revenit, nici nu am raspuns nimic, astept sa se scoale tati sa ticluim un raspun, dar eu cred ca merg pe burta, de ce sa o mint!?! Nu parea o problema pentru ea, nu era curioasa, era sigura in constatarea ei!
Si tot legat de Agata si de cuvintele pe care le memoreaza copiii. Va spun ca eu ca... daca nu tot, multe sigur. Tati are obiceiul de a spune baga-mi-as... de cele mai multe ori piciorul, dar mai scapa si cite o p... Si mai are o expresie favorita, cind ceva s-a stricat: sa dus p.lii de... si adauga obiectul respectiv. Ei, cit a fost Agata mica, pina in doi ani, desi i-am atras atentia de nenumarate ori ca intelege tot ce vorbim si inregistreaza, nu m-a ascultat si nu s-a controlat. Pina intr-o zi, cind Agata avea vreo doi ani si jumatate si abia isi daduse drumul la vorba... avind la noi in vizita niste prieteni romani
, iesim dupa masa la plimbare. In fata blocului, o masina busita. Agata, cu un gest corespunzator: tati, uite, s-a dus p.lii de masina! Va dati seama cum am ramas. Alta data, cind era un pic mai mare, vrem sa trecem o cale ferata in drum spre un magazin si ne grabeam, ca aveam o activitate dupa. Si chiar cind eram aproape de calea ferata respectiva, se pune bariera. Agata, tare: of, baga-mi-as p.la in el de tren! Acum s-a gasit sa vina, sa intirziem noi! Si ar mai fi citeva exemple asemanatoare, dar ma opresc aici...![]()
Cornelia, imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intimplat. Bine ca sinteti sanatosi. Eu intotdeauna am crezut ca atunci cind un hot are curaj sa intre asa in casa, trebuie sa fie cineva cunoscut si o data mi s-a verificat parerea, asa a fost.
Ioana, si eu care credeam ca sinteti deja fericiti in noua casuta! Sanatate lui tati, nu era momentul sa mai aruncati si alti bani, dar bine ca nu a patit el nimic.
Tdi, o reteta de Canelone... mi-a luat tati paste si nu are nici o reteta pe cutie si pe net nu am chef sa caut acum.
Loreen, si eu m-as duce la petrecere! Ca doar fratele tau e destul de mare sa stea cu copiii, nu? Eu as fi profitat de venirea lui sa mai ies si eu in lume.
Sigur am citit mai mult, dar nu mai pot sa scriu, ca ma cheama datoria. Trebuie sa gatesc ceva, ca nu mai stiu ce sa le dau dragilor mei de mincare. O sa fac o supa cu galuste de gris, friptura de vita cu un sos de ciuperci si turta dulce. Voiam si eu sa fac placinta cu mere, dar tati doarme si eu nu am nici un chef sa dau merele prin razatoare si robot nu mi-a cumparat.
Va pup, pe miine!
Edit: Puzzle... Tudora are trei carti cartonate, cu cite o poveste in imagini, iar una dintre pagini este un puzzle din 4 bucati. Formatul cartilor este un A4, de cele mai multe ori doar o rasfoim si ne uitam la imagini si spunem ce vedem (sint 6 pagini in fiecare carte), dar citeodata ea scoate bucatile de puzzle din imagini si apoi le pune la loc singura sau cu mine. La inceput puneam eu doua si o indemnam pe ea sa le puna pe celelalte, dar acum le face singura. Nu e chiar una dintre ocupatiile ei preferate, cum ar fi uitatul pe carti si cititul lor, pe limba ei sau coloratul oriunde si oricind sau cuburile cu care se joace singura in diverse moduri, dar nici pot sa spun ca nu-i place sa le faca. Cartile sint cu animale, preferatele ei.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
nelia spune:
Newmami, imi pare rau pentru prietena ta si pentru tinarul ei baiat. Mai mult nu pot sa-ti spun pentru ca e singura durere peste care nu ma vad capabila sa trec.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA