Copiluti de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

la multi ani Olgutza, sa fii sanatoasa si bafta la job.
la chestia cu vii acasa si nu ai chef, as zice sa o uiti. sa vezi ce chef te apuca!!
eu il astept pe tatic de la cursuri si mergem la Carefour. iar Matei doarme de juma de ora, nu stiu ce l-a apucat ca de obicei doarme de laa 13.00. asa ca mergem si cu el la cumparaturi!!! veselie maxima!!!! si avem multe de cumparat, in frigider e liniste si pace, acum vad ce "spatios"este!

Androixa pupici lui Ericoasa, nu prea stiu povestea din spate dar sa de-a DD sa fie bine.

raluca si noi avem puzzle din ala, avem vre-o 4-5 carticele, dar nu le face, si nici nu-l fortez. si eu ii dau salau de pastrav sau pang. il fac la cuptor cu legume sau la cuptor dar bagat in folie de aluminiu. uneori maninca alteori (de cele mai multe ori) nu!

mai bagati si voi ideii ce le dati la masa de prinz, ca eu innebunec cu legume cu carne, legume cu ou. am incercat spaghete, fara succes, dar ma gindesc ca nu stiu sa le fac pentru el. si daca bagatzi si o reteta ceva va ramin datoare pe vecie.
taiati va rog de pe lista mamaligutza cu brinza si smintina din start am incercat de 5 ori si nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

LA MULTI ANI, OLGUTZA! Dumnezeu sa-ti dea sanatate, bucurii si multe impliniri alaturi de cei dragi tie! Sa ai o viata frumoasa si linistita, sa-ti cresti frumos copilul, sa va bucurati de nepoti... Tot ce iti doresti tu sa se implineasca!

Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria (26 mai '05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Olguta.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Gabitza,Newmami, Olga, Gusta, Raluca, Lucas, Danelutza, Loreen si Androix multumesc mult de urari. Sunteti scumpe si atente ca de obicei.

Cat despre job, ma bucur ca l-am gasit si asa repede dar fiti pe pace ca nu ma pensionez eu de aici. Caut in continuare si cine stie poate gasesc ceva mai bun, sau macar mai aproape de casa. Acum trebuie sa conduc 30 km pe sens minimum ca o sa am zile cu 100 km condusi.

Monicica e dragutz foc Rob al tau. Sa va traiasca si sa va bucurati impreuna. Si eu o sa il pun pe schiuri doar la 3 ani jumate. La fel vom face cu patinele, nu de alta dar aici hocheiul e sport national si dupa cat e de mare si tare poate jucator de hochei ajunge. Ca intelectual nu-l prea vad.

Fran bine ca nu e nici o problema cu "cucuiul".

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Hai ca azi ma dau in barci pe net si promit solemn ca si saptamana viitoare la fel ca mi-am jurat sa nu fac nimic altceva inafara de arhivat hartoage...

Am vorbit cu Monu la telefon...ei nu i-am putut spune dar voua pot sa va zic ca-mi stateau lacrimile in gat si ca sa-mi puna capac a mai trecut si Cruela pe langa mine si tipa "mami... mami... mami" si a auzit-o ...a zis ca luni asteapta internistul sa vada poate o lamureste care-i cauza pentru care cresc nenorocitele alea de transaminaze ...vrea acasa ...ii este dor de voi si de copii nostrii...poate da Domnu si saptamana viitoare vine acasa...Iulia este bine sanatoasa si papa ...

Nu va zic ca vorbesc si cu Cornelia si-mi spune printre altele ca i-au calcat a patra oara hotii asta noapte...i-au furat laptopul si cu el toate pozele lui Stefan...apropo daca aveti careva ceva salvat cu el v-ar fi recunoscatoare ... lipsea si un cutit de pescuit si se gandea cu groaza poate nu se trezea careva si atunci respectivul folosea obiectul...

Raluca io idei am destule...dar la mine inafara de cateii blocului si Delia care inca pare amatoare de talentele mele culinare,in rest sa traiasca ghena de gunoi...io fac azi asa: zeama aita,ciorba de shalate cu jumari de ouaua si afumatura,tocana de cartofi si mazare cu vagi urme de pulpa de porc ca e cazul sa treaca si porcismele prin stomacul Deliei...altceva ca idei sote de pipote, gulas,paprikasuri,musacale,varza la cuptor,fasole verde,ficati la cuptor, pilaf, cus-cus... asta daca mancati sau daca mananca Matei mancare cu sosuri...

Olgutza da cine-a zis sa iesi la pensie de-acolo...?!E foarte bine ca incepi viatza sociala...pentru psihicul tau si chiar pentru relatia ta cu Tony...

Cuscra iti schimbai id-urile mailurile?!Si mie nu-mi zici?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai, Laura inca nu am vrut sa renunt la id andyyy25, ma cert cu aia de la yahoo acum cred ca am ajuns la al 15-lea reply Nu de alta dar nabadaioasa cum sunt ma lipsesc de tot de yahoo daca nu-mi repara contul si ma mut pe skype. Pana una alta daca vreti sa-mi dati ceva pe mail am modificat adresa la care-mi pot trimite membrii DC asa ca apelati cu incredere la iconita de deasupra mesajelor mele, sau cereti adresa pe pm
Am promis ca pozez puzzle-lul. Momentan am pierdut o piesa, dar e bine ca va dati seama cam cat sunt piesele de mari. El cu totul are dimensiunea unui A4 si sunt 12 piese. www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070120&ctime=161342" target="_blank">Iata-l SI cu ocazia asta si cateva poze cu www.dropshots.com/day.php?userid=224586&cdate=20070119&ctime=201641" target="_blank">ciki chan mancand un mar In timp ce tanarul din imagine isi demonstra abilitatile de a face spagatul, parintii lui, deloc subtiri se inghesuiau pe o singura canapea.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna ziua, fete dragi! In primul rand trebuie sa urez si eu din urma:

Monu - felicitari, sa traiasca printesa (e frumoasa foc, am vazut toate pozele si imi pare ca seamana cu Mogo cand s-a nascut) si tie multa sanatate, sa scada mai repede transaminazele alea sa te intorci acasa!

OlgaT - LA MULTI ANI! Sa se indeplineasca tot ce iti doresti, sa fii sanatoasa si fericita! SI felicitari pentru noua slujba, o sa fie bine cu Tony, ai sa vezi (poate nu va trebui sa faci ore suplimentare si atunci ai sanse sa il vezi mai mult ore pe zi).

Eu saptamana asta iar am trait ca in ceata: la birou pana in creierul noptii pana miercuri seara, iar joi, cand am scapat mai devreme, am tulit-o la apartament sa terminam smotrul (nu de alta, dar ca sa se intoarca zugravul cu ultimele finisaje, asa ca azi e praful la loc). Abia vineri seara am dat si noi o fuga pana in Carrefour sa bag si eu un oki la mult trambitatele reduceri si numai bine ca nu erau decat niste uratenii.
Iar astazi, totul a mers ca naiba: zugravul nu a venit desi mai avea de lucru, prietenii nostri de la Bacau care trebuiau sa vina la noi saptamana viitoare nu mai vin (asta pana la urma nu e chiar asa de rau, dat fiind ca dupa cum au mers lucrurile nu reusim sa ne mutam week-end-ul asta, asa ca ramane pe cel viitor, cand ar fi trebuit sa vina ei), pe frumusetea asta de vreme eu in loc sa scot copilul in parc am umblat toata dimineata dupa diverse accesorii, iar apoi am dus-o la locul de joaca din Mall (culmea e ca se pare ca poti sa lasi plodul acolo si sa te duci sa te plimbi, dar eram atat de obosita dupa peregrinari incat nu am mai avut putere, plus ca in City Mall sa mor daca e vreun magazin interesant) si - bomboana de pe coliva - tati a avut un accident, si nu cu masina noastra, unde de bine de rau avem casco, ci cu a nasei Anei, care ne-a dat-o in custodie de ceva vreme ca sa o vindem si care nu are casco. El e bine, s-a lovit un pic la cap, dar masina e destul de sifonata se pare si stau si ma uit ca boul in gol, si ma intreb pe asta cu ce bani o mai reparam, ca deja a intarcat balaia si la imprumuturi (a, nu cred ca am apucat sa va spun ca luni dimineata cand a ajuns la birou fusese spargere la birou si se furasera o gramada de bani - din care mare parte erau in custodia barbatului si de unde mai imprumutam noi in vremuri de restriste). Asa ca aceasta a fost o saptamana in care pur si simplu nu merita sa te dai jos din pat.
Sa nu uit de Mogo, care de cateva zile nu mai bea laptele seara si in schimb se trezeze in toiul noptii ca ii este foame, deci, dupa ce ca ne culcam tarziu, ne-a capiat si cu trezitul (asta nu era nimic, dar dupa ce halea ii lua cam o ora sa adoarma - cu noi in pat, evident - si atata se foia incat ni se ducea si ultima bruma de somn).
AM reusit in schimb sa citesc tot si povesti despre sfinti si povestile numelor, mi-au placut mult toate. Si as mai vrea sa va raspund la fiecare, dar m-a pocnit o oboseala groaznica, asa ca ma duc si eu sa ma indind langa Mogo, care dupa 2 ore la locul de joaca a picat precum palamida sub coasa. Of, ar trebui mai degraba sa fac mancare, mai ales ca tati nu e acasa (la politie mai are 20 de oameni in fata pana ii vine randul, i-am zis sa plece si sa se intoarca mai la noapte, ca nu are nici o sansa mai devreme de 5-6 ore) si n-am baza in el, dar imi este prea somn. Va pup, poate mai intru si mai sub seara.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI OLGA!
SA-TI DEA DOMNUL SANATATE, FERICIRE, NOROC SI SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN IN VIATA.

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

La multi ani Olga, sa iti mearga bine cu noul job si lui Tony ii urez sa ii traiasca mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ioana si chiar aveam de gand sa te intreb cum este la casa noua...mi-ai raspuns...si rau imi pare ca anul asta are un inceput prost asa cum nu ar fi trebuit...Fiarele se repara intr-un final,bine ca barbatu nu are nimic decat o spaima si un cucui...

Cuscra nu pot sa cred ce mare s-a facut Filipu...zau de nu ma doare cand vad cum cresc ...poate sunt nebuna zau asa ,poate intru la menopauza insa as vrea sa stea timpul putin in loc sa ma pot satura si eu de copii mici...

Monica l-am vazut si pe Robert...nu am cuvinte ...

Io-s plina de draci ca asa-i sade bine unei femei tinere intr-o sambata seara...trebuia sa ma duc la un botez si am refuzat pe motiv ca nu am cu cine lasa copii...barbate-miu a zis ca merge numa el ca de e secretara si vai cum sa nu mearga...facatura naibii imi ia fetele femeia si culmea chiar sta Delia la ea peste noapte...cand sa zic stai ca vin si eu ca sa-i dau in bot secretarei ca deja ma scoate din tatani fiinta asta ma suna frate-miu ca vine din Turcia si sa stea la mine noaptea astea...am crezut ca al meu sot va ramane acasa nu de dragul lui cumnata-su,ca i se rupe,dar totusi nu mi se pare normal sa mearga singur mai ales ca individa aia nu-i nici frate cu mama si nici nu am facut armata impreuna,ca sa nu mai zic ca nu are nici o obligatie...dar el s-a gatt pruna si a plecat ...pai sa vezi mancati-as ce dumnezei si sfinti o sa vada el de la mine ...in puii mei de fraiera ce sunt...

Haida ca am batut original campii ...ma duc sa fac o placinta cu mere sa-mi vars amaru pe aia ca sa nu cumva sa pocnesc de nervi...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput