Copiluti de mai-iunie 2005 (21)
Raspunsuri - Pagina 23
Danelutza spune:
Monicica ce flacau frumos ai tu acolo in poze si ce de-a zapada, din aia vreau si eu 
Crissu rezolvat caruciorul roz. ![]()
Fetelor, vad ca vorbitzi de imbracat/dezbracat. Isabella face baitza cu mine, iar pe tati il controleaza de cite ori se baga sub dush. Il vede dezbracat cind trebuie sa-si traga chilotzii pe el. Nu am vazut sa se uite atenta, probabil pentru ca l-a vazut de multe ori. In schimb cind sintem pe wc, nu lipseste niciodata, intra, se uita, apoi da cu minutza pe la nas, cica puteeee, nu spune, dar asha s-a obisnuit, ca-i faceam eu cu minutza cind facea kk.

ralwka spune:
monicica, babygirl, danelutza - multumesc pentru raspuns. Nu cred ca-l conving pe tati sa se arate in toata "splendoarea" lui in fata Iuliei... vedem si la mare cum va reactiona cand sigur va intalni si baietei dezbracati... sper sa nu-i traga de ceva ![]()
monicica, frumoase poze, peisajul minunat iar ingerasul tau e dulce foc si... maricel.
babygirl, asta i-am luat eu de curand Iuliei dar mi se pare greut pentru ei, nu-l face singurica, o ajut eu. A avut niste cuburi din burete pe care le-a distrus jucand fotbal cu ele si mai avem si tablita aceea de lemn pe care, cred ca memoria vizuala o ajuta sa-l faca, a memorat unde e locul fiecaruia. I-am intors tablita invers ca sa vad daca le pune pe fiecare la locul lor dar si-a intors-o ea la loc
. Eu n-am gasit mai usoare sau de 2-4 piese. Mai avem unul cu piese micute patrate din plastic care se aplica pe o tablita ca un fel de scrabble, e o imagine (un animal) care se formeaza din 4 piese dar n-a fost foarte incantata de el. Ii placea sa le puna pe tablita aia fara o logica anume... e bun pentru indemanare macar ![]()
Raluca, mamica de dulcica Iulia-Maria
(26 mai '05)
fran spune:
Buna !
Am avut o gramada de drumuri de facut si nu prea am reusit sa tin pasul cu voi zilele astea, dar la urez si eu LA MULTI ANI la cei trei sarbatoriti, Iulia, Isabella si Tony.
Olga-felicitari pentru job, dar cat de greu o sa va vina si tine si lui Tony la inceput nici nu vreau sa ma gandesc...Se mai scoala noaptea tot asa des?
Apropo de Sf. Anton din Padova, eu am trecut pe acolo cu 2 saptamani inainte de a ramane gravi...dar atunci eram deja oarecum sigura ca cineva mi-a ascultat dorinta pentru ca ma rugasem mai inainte in catedrala din San Marino, si intamplator, dupa ce am aprins lumanarea (de fapt un beculetz
) am ridicat ochii si am vazut o icoana a Fecioarei Maria inconjurata de copii. Acu' daca ma gandesc bine probabil ca erau ingerasi, dar mie mi s-a parut ca e un semn...si probabil chiar a fost, pentru ca asa cum ziceam, peste cateva saptamani eram gravi.
Din cate stiu eu Sf. Anton din Padova e ocrotitorul copiilor.
Am fost cu Iepu' la chirurg pentru "cucuiul" din cap. Mi-a zis ca nu e o urgenta chirurgicala, cel putin deocamdata. Totusi nu ar elimina ipoteza unui ganglion-pentru ca variaza in timp in sensul ca se mareste sau se micsoreaza, a aparut la roseola, odata cu ceilalti ganglioni mariti, a fost mobil...in schimb la eco nu se vede nici o structura interna-cum ar fi normal la un ganglion. Alte ipoteze sunt-hematom (in cazul asta e super ok-nu e nevoie de operatie) sau chist-asta se poate sparge si apoi trebuie oricum operat pt. ca trebuie scoasa si "camasa", ca sa nu se formeze iar...
Oricum, ideea de baza e ca mai asteptam cu operatia. Ma intreb daca e cazul sa ii fac eco si la alta clinica. Aici avem doua facute si ambele elimina ipoteza de ganglion...
In alta ordine de idei, AM PRINS-O PE IEPU' VORBIND
. Incerca sa puna niste jumatati de animal-magneti pe perete. Sau poate doar batea cu ei in perete, ma rog, si eu am trecut cu niste rufe ude spre balcon pe langa ea. I-am zis ceva de genul-" pe perete nu stau". Mi-am vazut de drum apoi dar m-am prins ca mi-au cazut niste sosete
, si m-am intors. Iepu' era cu spatele, batea cu jumatatea de ratza in perete si zicea incet-incet si foarte clar "perete-perete"

AAA, bravo mami, mai zi o data, -mucles, evident. Si mi-a zis tanti aia la psiho sa nu o mai intreb da' nu m-am putut abtine...deci clar vorbeste pe ascuns, cum face si puzzle-uri. Apropo de puzzle-uri, Adina parca intreba, se gaseste la Diverta o carticica cu puzzle-uri "clasice" din carton (cu 6 puzzle-uri)din 4 bucati fiecare-"Disney baby animals"-cu imagini din desene animate. Si mai sunt si la dtoys-incep de la 2 bucati-dar desenele nu sunt asa frumoase. Cele din lemn se numesc la casaretro-"puzzle de incastrare". Am vazut pe site ca au si margele de lemn-cum zicea Olga-da' pana acum a fost sotul la ei de trei ori saptamana asta in jur de 13-14 si era inchis bine-merci desi programul e pana la 17
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
NewMami spune:
OlgaT, "La Multi Ani !" si la cat mai multi ani fericiti. Sa-ti dea Domnul o viata lunga, cu fericire si bucurii alaturi de toti cei dragi tie. 
Monicica, superbeeeeeeeeeee pozele. Iar Robert
, daca aveam fetita ne incuscream sigur.
Nelia, merci de explicatiile cum e la voi la daycare. Azi am vorbit cu directoarea si mi-a promis ca ia in considerare concernurile mele, mi-a dat dreptate, se uita din nou peste policies si in doua saptamani imi da un raspuns. Inteleg sa limiteze la 20 zile/an dar astea sa fie sick + vacanta.
Nu sunt deloc in apele mele, tocmai am primit telefon de la sotul unei prietene de-a mele care locuieste aici si avea un baiat de 30 ani care locuia in tara. A murit azi, Dumnezeu sa-l odihneasca, dupa ce a fost in coma in ultimele 10 zile. Asa dintr-o data, s-a simtit rau, s-a dus la urgenta si a doua zi a intrat in coma. Nu-mi vine sa cred,nu pot sa cred si parca traiesc un vas urat. E crud ceea ce s-a intamplat mai ales pentru mama lui
.
omustata spune:
OLgaT, La multi ani!!!!
Ralwca-eu ii dau foarte rar peste, asa m-a sfatuit pediatra de aici, din cauza pericolului cu mercurul. Insa aici se gaseste file, parca si in Ro mai gasesti, si deci nu are oase. Cat despre cum ne-a vazut Maya, pai in cazul meu, cum zicea si OlgaT, de cand s-a nascut Maya nu porea ma mai duc la toaleta neasistata. Mai nou isi ia o carte si vine si sta langa mine sa citim impreuna, iar la sfarsit rade de cum arata, arata partile intime si se hlizeste iar uneori vrea sa ma stearga ea, cum ii faceu cand este la olita
. Pe tati l-am rugat eu sa inceapa sa se fereasca, mai mult ca sa-i intre in obicei pentru mai tarziu, nu ca acum ar avea vreo importanta. In chiloti umbla in fata ei, dar gol, cum ti-am zis, vrem sa ne creem reflex.
babygirl-noi cand vorbim de puzzle ne referim la cele din lemn in care trebuie sa bage diferite figuri in lacasul lor. Aici le zice tot puzzle-uri. Maya are si unele din 2 piese, adica sunt niste animale fara cozi si cozile sunt separat si trebuie sa vezi care coada se potriveste la care animal si sa le pui impreuna. Maya stie care se potriveste cu care, dar nu-i prea iese sa le puna impreuna si o ajut eu.
Anca-imi pare rau de necazul prietenei tale.
fran-ma bucur mult ca totul este bine cu Iepu si poate nu va fi deloc nevoie de operatie.
OanaC-ma bucur din tot sufletul ca Eva este bine de fapt si Doamne ajuta sa se rezolva totul cu bine.
Mygirl-superbe pozele voastre si voi toti sunteti o familie foarte frumoasa.
Ma duc si eu la culcare. Va doresc un week-end cat mai frumos. La noi se anunta alb, deja a nins.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
Androix spune:
quote:
Originally posted by nelia
De exemplu, mai stie cineva ce face Andreea.a, mami de Eric? Sint bine? Stiu ca avea probleme, cum s-au rezolvat!?! De fapt, mi-ar placea sa aflu ca sint bine amindoi, rezolvarea ca rezolvarea.
Andreea.a, mami de Ericozaur este bine, lucreaza la editura reader's digest. Ultima data cand ne-am vazut undeva dupa revelion ne-am amuzat copios pe seama piticilor, care nu se mai vazusera din septembrie si aveau asa un comportament oarecum paradoxal: pareau ca si-au dus dorul si ca se bucura ca se vad, dar in acelasi timp fiecare arata ce-a invatat intre timp asa ca in putine randuri s-au jucat efectiv impreuna. Eric ne-a facut o demonnstratie de dans pe muzica house, am ras de ne-am cracanat, in schimb fi-miu e manelist, nu stiu daca v-am povestit...
Asteptam niste poze de la ea dar probabil le-a trimis pe contul cu andyyy25 care e mort de cand mi-am schimbat calculatorul. O sa incerc sa iau legatura sa mi le trimita pe hotmail, si le pun sa le vedeti si voi.
In ceea ce priveste rezolvarea, e liniste, poate prea liniste... Sper sa se rezolve cu bine pana la urma.
Ralwka, eu nu prea i-am dat pana acum, dar alaltaieri m-a lovit ca copilul meu nu prea primeste peste asa ca i-am dat in doua zile cat n-a mancat intr-un an intreg: pane din file de merlucius, il iau inghetat de la carrefour, rasol tot de merlucius (fiert cu legume, supa de peste) si pastrav la cuptor, asta a fost proaspat. Cel mai muilt i-a placut rasolul si pane-ul, a mancat o gramada si mi-am propus sa-i cumpar periodic.
De ferit incercam sa ne ferim, dar daca ma grabesc sa plec si el mi se impleticeste printre picioare in timp ce-mi caut sutienul nu ma crizez. Ideea este ca n-o fac deliberat, nu defilez prin fata lui, dar daca se intampla asta e, nu intru in panica sa nu-i ridic semne de intrebare...
Apropo de puzzle: a primit Filip unul cu piese mari pentru copilasi mici de Craciun. Nu stie sa-l faca, dar daca il fac eu si-i mai las doua piese sa le puna stie sa le puna, intotdeauna altele.
Sunt incantata! Gata, nu mai pot sa stau ca e calare pe mine... Incerc sa pozez puzzle-ul pe mai tarziu sa-l vedeti.
Felicitari, Crissu pentru

Felicitari OlgaT, pentru job si

Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
loreen spune:
Buna dimineatza…
Cand m-am suparat si eu pe viatza si am zis ca azi ma ocup numa e prietenele mele nu merge DC….
Scriu in word si apoi oi vedea…
Am incercat sa tin pasul cu voi dar mi-a fost chiar imposibil la un moment dat…
La birou lucrurile au luat-o razna…am avut salarii la 2000 de oameni si apoi premiu anual si toate astea de una singura…lucram acasa pana pe la 2 noaptea si dimineatza la 6,30 eram la birou…Iar ceea ce mi-a pus capac este faptul ca am fost propusa pentru salariu de merit iar seful meu invocand un articol foarte ambiguu dintr-o lege a zis ca nu ar trebui pentru ca nu am avut activitate profesionala tot anul…ce sa mai zic…mi-e sila…mai am 7 ani pana la pensie si apoi plec de-acolo daca nu m-or apuca dracii mai repede…
Vreau sa o felicit pe Olgutza din Canada pentru noul job…chiar daca spui ca dupa 8-9 ore de munca nu vei mai avea puterea pentru Tony ai sa vezi ca de fapt ai chiar mai multa disponibilitatea si ai sa -i multumesti Domnului ca ai un copil sanatos …Cand vii acasa chiar daca esti obosita pana peste ai sa fii atat de fericita ca stai cu copilasul tau incat uiti de orice oboseala…Barfta multa si satisfactii pe masura…
Crissu felicitari si voua pentru fetita…probabil vroiati pereche insa sunt bune doua surori la casa omului…
Multumesc si pentru intrebarile legate de degetul Deliei…ma straduiesc pe cat pot sa-l oblojesc…ma bucur ca am redus mult de timpul cat il baga in gura…abia daca isi mai adduce aminte…daca uita ii aduc eu…in rest a luat 1,200 in greutate cu noua femeie,darn u o indoapa ci mananca atata cat trebuia sa manance si pana acuma….probabil recupereaza si ceea ce-a pierdut cu boala
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
La multi ani, Olgutza !
Sa traiesti intru multi ani, fericita, alaturi de Tonyla si de sotzul tau.

loreen spune:
LA MULTI ANI OLAGUTZA...
Scrisesem la mesajul ala de dimineatza si tot de pomana...ca intre timp au aparut alte pagini...
Ralwca eu ii dau Deliei peste(cand nu uit sa cumpar)congelat ,merluciu sau cod ,am luat si somon si nu-i place,siil fac fie pe gratar fie pane...si il mananca cu cartofi natur ...daca vrea ...la mine face nazuri la femeie haleste...
Iar cu umblatul semi nud in fatza copiilor la mine-i mai dificil ca Bianca are aproape 11 ani si nu merge...cel mai mult m-au vazut in chiloti si sutien...mai fac dus cu Delia cand nu apuc sa fac singura...iar sotu ramane si el la faza de chiloti...
Ma duc la piatza acuma cat ma mai simt in stare sa ma misc...dupa ce ca ma durea spinarea mi-au mai venit si musafirii si este dezastru...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
La multi ani, Olgutza! Mult succes in jobul nou, sanatate multa, un baietel cat mai ascultator si multe bucurii in familia ta, asta iti doresc pentru ziua ta! 

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla