Copiluti de mai-iunie 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Merci Cornelia si Bea. lasa ca-i primit si mai tarziu decat deloc.

Flore naiba stie ce as face, cred ca i-as chema pe amandoi nasi. Adica asta e solutia cea mai buna sa nu-i ranesti pe niciunii. Doar ca asteapta-te si pe viitor la o concurenta usoara intre ei. Sper sa se competitioneze cine-i cumpara mai multe lui Patrick.

Tdi si al meu incearca evadarea din Alcatraz dar ca norocul pana acum am inchis iar acum ca mi-au spus in virtutea faptului ca astia doi is ca gemeni o sa fiu extra atenta.

Loreen faina faza cu latratul Esti mai vesela azi?

Androix spor la invatat. Oricum esti tare ca poti sa mergi la cursuri cu un pitic mic si altul in burta. Si nu te mai necaji ca prioritar acum e bubulinul ala mic din burtica si nu tre sa-i faci rau cu stresurile tale. Lasa ca trec cumva si cursurile si examenele....

Azi am fost si eu prima zi. E greu dar nu ma plang. Bine ca am gasit asa repede. Doar ca e tare greu sa mergi si sa fii cu mintea acolo stiind ca ti-ai lasat copilul plangand. Dar condusul ma termina ca dimineata e o aglomeratie de crapi. Cica 401 adica autostrada de aici e cea mai aglomerata din continentul american. Asta ca sa va faceti idee cum se circula in Toronto...Fac drum de 35 de minute intr-o ora.

Olga

When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you."
- Friedrich Nietzsche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Acidul folic si magneziul nu-l opresti sigur. Mie mi-a zis ca merg cu magneziul si bio marinul pana dupa ce termin de alaptat. Nu stiu de utrogestan inclin sa cred ca pana la 14 saptamani il iei sigur. Nu mai bine il suni, ca iti raspunde sigur.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Androix ntz, ntz, n-ai ghicit cu mimozele, de ce nu pupa Teddy, nici eu
Teddy pai daca infloresc acum, tu crezi ca tzin pina in martie ? Te tzin la curent, ca ma uit in fiecare zi la ele, azi vad ca a plouat si a fost un pic mai urit, daca vine zapada, poate, poate. Nu tzii minte, anul trecut nu se gaseau ca nu erau inca inflorite, anul asta probabil e deja trecuta vremea lor
Beatrice multzumesc. Azi a mai spus un cuvintzel italian . Baga poze cu zapada, ca eu n-am vazut de nici o culoare anul asta.
Florentina frumoasa povestea lui Nael
Cit despre nashi, pune si tu doua perechi ca sa nu fie cu suparare.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen, neuroni blonzi!?! Asta n-am mai auzit-o, dar oricum nici nu putea sa inventeze nimeni in afara de tine. Canneloni, reteta, please!!!

Scurt, ca e jale, pina vineri... astazi inscriere Agata la scolile publice mai bune din cartiere unde nici cafeau nu ne permitem sa bem, darminte sa locuim... apoi curatenie, copii, invatat, miine curs si TEST. Miercuri invatat si curs seara, cu test. Joi invata, tema de facut si curs seara cu test. Si tot pe linga copii... Parca i-am mai pus o data, am zis eu ca-mi par o suta, nu doi!

Sanatate si o saptamina buna!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la Capitolul 22

Mergi la inceput