Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

sralucain primul rand bine ai venit, in al doilea rand NU DA CEAI DE MUSETEL la copil ca-i modifica flora intestinala si nu e bine, mai bine da-i baby calm indulcit putin cu baby drink adica fierbi un plic de baby calm in 150ml apa pui in biberon cam 50ml si peste astia 50ml de baby calm pui o jumatate de pliculet baby drink.
Fata mea nu mai bea cei deloc si stiti cand ma vaietam ca avea perioade cand bea numai ceai acu i-l bag cu forta.
doloressunteti bine?

Problema fetita mea s-a obisnuit sa faca kk numai cu termometru ce sa-i fac?! I-as lua supozitoare cu glicerina poate asa o sa faca si singurica fiindca imi e mila de ea sa o tot bazai cu termometrul la fundulet
Raportez ca pana acum colicii nu au mai reaparut!

Ca sa doarma in patutz trebuie sa insisti asa cum au spus si fetele il pui se trezeste il iei in brate adoarme iara il pui in patut si tot asa pana oboseste si pana la urma doarme si in patut...si clar trecerea trebuie sa fie cat mai insesizabila eu tin mainile pe bebel cateva minute dupa ce il pun in patut si il legan usor ...cu rabdare se obisnuieste a mea deja a avut cateva seri cand a adormit singurica in patut!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Yagmur daca il faci rocker il vreau eu de ginere.
A mea bebelina e constipata, ieri de-abia a iesit cu supozitor. Nu mai stiu ce sa fac, trecem dintr-una intr-alta. Ba diaree, ba constipatie. De aseara a luat si raceala de la tati, tuseste si plange. Maine aduc pediatra acasa s-o consulte sa vedem. Deocamdata ii dau oscilococcinum.

www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Mayaione, ti-l dau cu draga inima... acuma incerc sa-l fac sa doarma iarasi cu niste Maiden.
In ultima vreme, insa a tot ascultat muzica mai soft: folk, Beatles si Buena Vista Social Club... cubano...vreau si eu in Havana.
Tocmai mi-a vomitat pe piept... offfffff....
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am revenit..
Dolores, ce bine imi pare sa te revad pe forum. Pupici la amandoi.
Mayaione, am uitat sa-ti spun ca este o frumoasa bebelina ta.. si are falcutze ca si Luca. Se potrivesc!!!
Iarasi ma striga .. Luca.
Nu apuc niciodata sa postez prea mult..
Pupici la mamici...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Mai fetelor dar aveti spor la scris nu gluma...intra omul dupa doua zile si se sperie cat are de citit din urma...
Lavinia_PDa, ai avut dreptate, celalalt bebe din poza, Eric, a fost la acea emisiune invitat impreuna cu cumnata-mea.
Multumesc inca o data tuturor pentru mesajele primite. A fost o decizie grea, mai ales ca nu este foarte sigur ca noi nu vom putea avea copii naturali...dar cum nu se stie cand..sau daca va fi...am zis ca il putem iubi pe Alin la fel de mult...si sincer va spun ca nu ne-am inselat...este intr-adevar comoara noastra si nu l-asi schimba pt nimic in lume!
Alin este in general cumintel...colici are dar foarte rar..si atunci ii anihilam cu o reteta minune!! adica am primit un saculet cu samburi de cirese, pe care il pun la cuptor 1 minut, se incalzeste si apoi il pun pe burtica lui...si culmea il linisteste!
Avem in schimb o problema cu kk. Face foarte rar, adica o data la 24 de ore si atunci cu ajutorul termometrului sau cu supozitor. Cred ca laptele este foarte gras si de aia este constipat.
De ieri suntem singuri cu el, adica ai mei parinti au plecat acasa pt vreo 10 zile, si noi am ramas pentru prima oara singuri decand e Alin la noi. Asa ca saptaman viitoare, pe rand, ne vom lua zile libere, ca sa acoperim perioada.
Am norocul fantastic ca sotul meu ma ajuta foarte mult. Eu inca nu i-am facut baie la bebe, numai el ii face. Ii da sa manance, il schimba, il imbraca, sterilizeaza biberoane cot la cot cu mine...ce mai...am un sot model!!! si il iubesc asa de mult cand noaptea il mai i-a pe bebe cu el in cealalta camera si pe mine ma lasa sa dorm!!!
Ieri am fost in Ungaria la cumparaturi, ca e foarte aproape de noi Debrecen-ul...ssi spre stupoarea noastra nu am gasit lapte...mai exact nu am gasit HUMANA 1, ca 2 si 3 aveau peste tot. Sunt disperata ca am desfacut ieri ultima cutie de lapte, si pe aici prin zona , mai exact in tot judetul Satu Mare nu gasesc marca HUMANA. Imediat merg si la REAL ca acolo imi este ultima speranta. Daca nu gasesc, am inbulinat-o!! Va trebui sa-mi sun cumnatele la Cluj si sa-mi puna pe seara pe microbuz lapte, ca pe maine nu mai am destul.
Hai ca plec cu tot cu bebe...la cumparaturi.
Va pup.

poze

varsta lui Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Dolores,

Intri pe http://www.lilypie.com/ si inscrii datele bebeului, apoi iti afiseaza linkul pe care trebuie sa-l copiezi la semantura.
Eu m-am chinuit un pic, ca eram terminata de somn... Pupici.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

CARLA2005 meris mult de raspuns. Problema e ca n vreau sa ii mai dau ceiuri anticolici. Si BABY DRINK si BABY CALM au cam aceeasi compozitie.
Si BABY DRINK-ul nu i-a priit ca s-a constipat si abia atunci a inceput sa aiba colici si s-a si constipat. De cand nu i-am mai dat si-a dat drumul de aseara a fost : BIG CHIEF, BIG KAKA, BIG FART. Si nu era tura mea

Doctorita mi-a zis de ceaiul de musetel. Daca nu e bun o sa incerc altceva ca am si anason si fenicul in casa. Problema e : cum il strecor in conditii sterile. Ca ma chinui (nu prea) sa sterilizez biberoanele si ii dau ceai nesterilizat. Sper sa nu devin o mama din aia nebuna cu sterilizarea.
Si cu indulcitul cum ramane pana al urma?
Ca zahar nu i-a da iar mierea e si aia ciudata.

Va pup

sraluca 14 days Mihai Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Sraluca Eu am primit ceva ceai din germania si lactoza ca sa-l indulcesc. Ma gandesc ca se gaseste si aici lactoza, nu?? Cert este ca mie prietenii astia din Germania mi-au zis sa nu-i mai dau Baby Drink ca-i indulcit cu nu stiu ce...care o sa-i strice dintii...deh...ei sunt stomatologi amandoi...
Problema este ca lui Alin ii place Baby drnk..si-l bea.... pe cand alt ceai il bea numai de nevoie..nu de placere...

poze

varsta lui Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Elise

quote:
Originally posted by ziggy

Cum reusiti sa faceti ca bebelusii vostri sa doarma in patut. Eu nu reusesc deloc. Marea majoritate a timpului o petrece in carut. Si noaptea tot in carut doarme. Cum il pun in patut, chiar daca doarme, se trezeste in cateva minute.

Calin (5.12.2006)

cu perseverentza.

o pun in patutz, se trezeste.
O iau in bratze, o adorm, iar o pun in patutz, iar se trezeste.
Si tot asa de vreo 5-6-7 ori...pina oboseste, adoarme bocna si o pacalesc.

Elise

ideea e sa-i puneti in patut inainte de a adormi, cand vedeti ca le e somn... o sa potesteze de cateva ori, dar dupa aia se obisnuiesc sa adoarma in patut ... si trebuie sa vrea sa adoarma in patut inainte de a dormi!

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by danutz

Fetelor, sunt epuizata...e a 3-a zi cu crize de colici ingrozitoare. Si nimik nu ajuta, Sab-simplex, Baby drink, Baby calm, Debridat, luat in brate, feon, legnat pe masina de spalat, etc. Nu mai stiu ce sa fac, bebe nu doarme mai deloc, cred ca cu totul doarme maxim 10 ore/24 ore, e mort de oboseala dar nici nu poate saracutul sa doarma de durere de burtica.
Vreau sa va intreb, cum cu Gripe baby Water? Ati folosit ? Ca nu mai stiu ce sa mai fac...
Va pup
Danutz, o mamica disperata de Rares

Oana a facut diaree si a durut-o mai tare burtica de la Gripe Baby Water ... dar fiecare reactioneaza altfel ... stiu copii la care le-a facut bine ... eu personal am incercat de toate cand avea Oana colici, asa eram de disperata

Dia de Oana (29.11.2006)

varsta Oana

poze OANA
luna 1
luna 2

Mergi la inceput