Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
dolores spune:
eu zic sa nu renunti.asa ii face si burtica lui david si la fel varsa si el.in ceea ce priveste scaunul..cum ai vrea sa fie?normal ca e moale.asa e normal
quote:
Originally posted by dianav
Chris Spuneai ca fetita ta a varsat dupa ce a papat la san.....Eu sunt terminata si nu mai stiu ce sa fac. Fetele de aici si doctorii spun ca nu exista san rau si sa nu renunt. Dar Oana mea varsa ce papa la san si ce papa la biberon nu. In plus cum papa la san face diaree. Stiu ca e de la san ca am intrerupt o zi, i-am dat ceai de menta la indicatia doctorului si cum am pus-o iar imediat si-a modificat scaunul. In plus, stiu ca bebeii au scaun mai moale, dar intamplarea a facut ca dr. a vazut un kk de al ei si chiar el si-a dat cu parerea si a zis ca e moale. Mama si alte persoane imi zic ca poate nu ii prieste sanul si sa renunt de vreme ce ei ii bolboroseste burtica imediat dupa ce papa si apoi varsa....lucru care nu se intmpla cu laptele praf.
Nu mai stiu cum sa fac!!!
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
dolores spune:
asiza ce complicatii ai facut de la operatie?
aelita ne spui povestea nasterii?
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
dolores spune:
chinico,aelita,pup,pup,pup..david al meu e bine.e lungan,i-au trecut colicii de vreo 2 sapt,iar luni mergem sa ii fac analize si ecografie la cap si burtica.in rest multumesc lui D-zeu pt el.am mai pus poze cu david cel rezistent
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores
album David Cristian
Elise spune:
aelita, multumim mult: numai kupii frumosi acolo, in album, cit am avut timp sa ma uit. 
cred ca am reushit sa pun si tickerul cu varsta grasunei...
Elise & BBLisa
dolores spune:
cum se pune ticker?
quote:
Originally posted by Elise
aelita, multumim mult: numai kupii frumosi acolo, in album, cit am avut timp sa ma uit.
cred ca am reushit sa pun si tickerul cu varsta grasunei...
Elise & BBLisa
dolores si
David Cristian -22.11.2006-poze dolores
album David Cristian
danutz spune:
Fetelor, sunt epuizata...e a 3-a zi cu crize de colici ingrozitoare. Si nimik nu ajuta, Sab-simplex, Baby drink, Baby calm, Debridat, luat in brate, feon, legnat pe masina de spalat, etc. Nu mai stiu ce sa fac, bebe nu doarme mai deloc, cred ca cu totul doarme maxim 10 ore/24 ore, e mort de oboseala dar nici nu poate saracutul sa doarma de durere de burtica.
Vreau sa va intreb, cum cu Gripe baby Water? Ati folosit ? Ca nu mai stiu ce sa mai fac...
Va pup
Danutz, o mamica disperata de
Rares
sraluca spune:
Buna
Eu sunt o mamica de jan-febr 2007 care a nascut in decembrie. Ne-am grabit. Asa ca va rog sa ma primit si pe mine la voi.
Pt DANUTZ: a cumparat sotul meu niste picaturi ESPUMISAN L. Nu stiu daca sunt bune ca inca nu le-ma testat si sunt si destul de scumpe. Vezi poate reusesti cu astea.
Am si eu o intrebare: cum se face ceaiul in asa fel incat sa se pastreze steril. Si cu ce il indulcesti. Ca pana acum i-am dat baby drink si ala e la pliculete gata indulcit. Dar parca nu ii facea prea bine si vreau sa ii fac musetel.
Toate cele bune
Raluca
sraluca 14 days
Mihai Alexandru
asiza spune:
Dolores,
...ce ma bucur sa te "aud" din nou pe aici!!!!...Nu se vad pozele de la "Album David"! Celelalte le-am vazut toate si bb tau e un scump si un luptator...Nu te ingrijora de eco la caput ca si eu i-am facut lui Denis...asa de control doar...va fi bine!...Cat despre complicatiile la operatie, am facut SEROM....si merg mereu sa-mi deschida acolo operatia sa se dreneze lichidul ala...ba m mai strange si medicul...si uite-asa nu lasam noi operatia sa se inchida inliniste si pace...marti trebuie sa merg din nou! Sa nu mai stai in umbra ca ne e dor de tine!

Aelita, ti-am citit si eu postarea la celelalte mamici...saracutzii de voi...bine ca sunteti ok acuma...eu nici nu ma simt inca in stare sa va povestesc despre nastere (nu ca m-ar intreba cineva
), dar pentru mine a fost un cosmar...anyway...Sofia e o dulcica! 
Azi merg si eu la cumparaturi cami-e tare doooooor...acuma fug sa-mi spal parul pana doarme bb Denis!
Va doresc o duminica frumoasa!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
Yagmur spune:
Danutz, crede-ma ca stiu cum este. Nici eu nu mai stiu ce sa fac. Eu cu ceaiuri nu am incercat, ptr ca nu bea ceai nici mort.
Espumisan am cumparat si la inceput avea efect. Mai incerc si in seara asta.
Eu sint si singura, deci iti dai seama ca imi pierd puterile. Aseara cred ca a si "simtit" ca sint disperata si desi adormise s-a trezit urland. Iar eu eram cam nervoasa si obosita... si simte... pana la urma l-am calmat dar a dormit cu mine in pat si nu vreau sa-l invat asa.
Mult noroc si sper sa ai parte de nopti cat mai linistite in viitor.Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca