Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
bamboletta spune:
Dianocica-exercitiile sunt in format video si nu stiu daca merg pe e-mail pt.ca sunt cam lungi 
Of si pe mine m-au obosit tare vizitele la inceput
chiar daca ma inchideam in dormitor si vedeau ca am nevoie de intimitate trebuia sa-i dau sa pape sa o schimb ,ba plangea
da nici ca se simteau sa plece
Am noroc ca Antonia adoarme singura in patut asta daca ii este somn daca nu vb cu caruselul ![]()
Azi i-a facut tati o super inregistrare pe camera video cum vb Antonia cu mine
ce mai gangurea si se strofoca ea sa-i iasa sunetele gaga,ccc,aga
cred ca stiti si voi
asa imi e de draga imi vine sa o pap ![]()
Lorym-sa fie intr-un ceas bun botezul si asteptam detalii si poze

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

bamboletta spune:
Fetele din Iasi unde gasesc burete natural pt baie din fibre vegetale? 
A-ti reusit careva sa taiati unghiile de la picioare?
eu nu reusesc sub nici o forma nici cand doarme ma simte si strange din degete
noroc ca nu sunt chiar asa mari si se mai rup ele singure ![]()
Dandusa-cum e cu colicii?
eu nu i-am mai dat debridat deloc de vreo 3-4 zile si a fost bine pana azi cand mi-a cam plans vreo ora acum pe seara 
Bamboletta
de
poze

Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Yagmur spune:
Cine imi va da bataitza de data asta?
Nu sint deprimata, dar am cedat fizic. Spate nu mai am, ma doare mai rau decat atunci cand eram insarcinata. Operatia parca ar fi facuta azi, nu acum 3 saptamani. Pana azi nu m-a durut, dar am primit picioare in ea de la bebe mic cand l-am tinut pe burtik.
Luchitza al meu a avut criza de colici de la 20.00 pana acum 15 minute. Se calmeaza doar tinut in bratze... dar eu nu mai am putere. Daca stau cu el pe burta, trebuie sa ma rostogolesc sa ma dau jos din pat...ca nu ma mai tin salele.
Am sunat o colega sa vina la 22.30 cu mancare si sa-mi faca ea sandwichuri.. ca eu eram tot cu Luca in bratze. Cum il puneam jos.... incepea sa urle.
Oare sa merg acasa? Si in Bucuresti stau singura, dar poate vine mama in timpul zilei, si poate sta si noaptea cu noi.
Nu credeam ca va fi atat de greu singura... daca nu as ceda fizic ce bine ar fi....
Si uite.. cum mi-am varsat eu frustarea aici. Acum ma duc sa incerc sa dorm, dar si somnul mi-a sarit. Plus ca pe la 1 imi da trezirea Luca. Sper sa nu mai faca inca o criza....
Noapte frumoasa...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca
dandusa spune:
quote:
Originally posted by ziggy
Cum reusiti sa faceti ca bebelusii vostri sa doarma in patut. Eu nu reusesc deloc. Marea majoritate a timpului o petrece in carut. Si noaptea tot in carut doarme. Cum il pun in patut, chiar daca doarme, se trezeste in cateva minute.
Calin (5.12.2006)
PERSEVERNTA!
Asta este leacul impotriva patutului.Eu in fiecare seara o pun de cel putin doua ori...,se trezeste,o adorm la loc...si tot acolo o pun...,pina la urma reusesc sa o adorm bine si toata noaptea acolo doarme...!Incearca sa faci trecerea de la bratele tale calde...,la patutul cel rece...,foarte incet si leganat.Eu o las in patut si un minut imi tin miinile sub ea...,apoi incet ,incet ,imi scot miinile si gata...

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
Poze Crinuta
luna 1,luna 2,luna 3Poze Dandusa
bamboletta spune:
Am fugit si eu la somnic
pupici
noapte buna fara colici si plansete 
Bamboletta
de
poze

Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

dandusa spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
Fetele din Iasi unde gasesc burete natural pt baie din fibre vegetale?
A-ti reusit careva sa taiati unghiile de la picioare?eu nu reusesc sub nici o forma nici cand doarme ma simte si strange din degete
noroc ca nu sunt chiar asa mari si se mai rup ele singure
Dandusa-cum e cu colicii?eu nu i-am mai dat debridat deloc de vreo 3-4 zile si a fost bine pana azi cand mi-a cam plans vreo ora acum pe seara
Bamboletta
de
![]()
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina![]()
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia
Super!!!Am uitat sa mai numar zilele ...,parca este a 6-a zi fara colicii!!!De cind nu i-am mai dat Debridat...,nu mai are crize mari...Asa o ora,pe seara ,cum spui si tu am mai avut...,sau chiar mai putin de o ora,dar suportabil,daca bag feonul ,tace imediat..,deci pot spune cu mina pe inima ca sintem pe drumul cel bun.Ii mai dau Baby Drink,daca mai miriie ..., sau Sab Simplex,dar foarte rar!

Poze Crinuta
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Cine imi va da bataitza de data asta?
Nu sint deprimata, dar am cedat fizic. Spate nu mai am, ma doare mai rau decat atunci cand eram insarcinata. Operatia parca ar fi facuta azi, nu acum 3 saptamani. Pana azi nu m-a durut, dar am primit picioare in ea de la bebe mic cand l-am tinut pe burtik.
Luchitza al meu a avut criza de colici de la 20.00 pana acum 15 minute. Se calmeaza doar tinut in bratze... dar eu nu mai am putere. Daca stau cu el pe burta, trebuie sa ma rostogolesc sa ma dau jos din pat...ca nu ma mai tin salele.
Am sunat o colega sa vina la 22.30 cu mancare si sa-mi faca ea sandwichuri.. ca eu eram tot cu Luca in bratze. Cum il puneam jos.... incepea sa urle.
Oare sa merg acasa? Si in Bucuresti stau singura, dar poate vine mama in timpul zilei, si poate sta si noaptea cu noi.
Nu credeam ca va fi atat de greu singura... daca nu as ceda fizic ce bine ar fi....
Si uite.. cum mi-am varsat eu frustarea aici. Acum ma duc sa incerc sa dorm, dar si somnul mi-a sarit. Plus ca pe la 1 imi da trezirea Luca. Sper sa nu mai faca inca o criza....
Noapte frumoasa...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
varsta Luca
De data asta te pooop tare si-ti trimit si-o imbratisare!!!

Asta ,ca sa-ti dea putere sa mergi mai departe!!!Tu iei vitamine?De ce nu-ti faci aprovizionarea pentru o perioada mai lunga?Vecinii nu te pot ajuta la nevoie?Sa-ti cumpere ceva de papa,sau farmacie...,pina vin colegii tai?Ma gindesc la o urgenta,ceva...foamne fereste ,ai nevoie in toiul noptii,nu?

Poze Crinuta
aelita spune:
kokorina,pozele de la studio sunt BESTIALE! tu esti FRUIMOASAAAAAAAA si toti patru sunteti frumosi ,SUPER SUPER !!
DOLORES,cum mai e Davidutu?
Catalina eu ii dau cat vrea sa pape.De la san,cat poate ,foarte putin,5-10 minute si adoarme.O ridic la scos aerul, o schimb eventual,si se mai trezeste un pic,si ii bag biberonul.Si mananca dupa chef: 20, 30, 40...rareori 80 ,90 .De obicei merge pe 40.Can d nu mai vrea,nu o mai fortez,scoatem aerul si dormim.Nu ma agit,a luat in greutate,si oricum nu o pot obliga sa manance .Mananca atat cat poate ea.
Ai incredere in copilul tau, nu te mai panica,important e ca mananca,nu pot fi toti stas,nu exista o regula,urmareste.ti copilul sivezi cat vrea si cum vrea,fara sa il fortezi sa faca sau sa fie ca altii.
mama,bamboletto,ce frumoasa esti !!! te vad iar,si esti SI MAI FRUMOASA! Si Antonia e superba,dar cand a crescut,frate,asa mare???defapt are doua luni..Ce dungute are la picioruse,de grasimeee !!!
Si ce gogoshica aree
Gataaaaaa,a daramat cantarul !!!Ce ochi are !!
elise,am intrat la albumul BEBELISA si am vazut o grasunicaaaa frumoasa foc !! superba !! sa-ti traiasca!
yagmur,nu ai prieteni care sa te ajute cu iesitul?? trebuie neaparat sa iesi zilnic,indiferent ca e frig sau cald.
iti doresc sa ai multa multa putere ,sa treci peste tot !!!!
m-am gandit mult la tine,cand imi era greu..imi spuneam ca nu e drept sa ma plang,pt ca sunt mamici care o duc mai greu..Ai grija de tine !!!! doar asa vei putea avea grija de bebe,ca nimeni nu poate avea daca tu nu ai sa poti.Nu te lasa dusa de depresie!!
Mirona,imi pare rau ca o sa ramai singurica...Ai grija ca la inceput bebe e posibil sa planga,sa simta .Asa s-a intamplat la mine in prima zi de munca a sotului. De cum a sunta ceasul,fata s-a pus pe plans,el o lua in brate,io impaca,op punea jos,plangea,si am ramas cu ea maraita toata ziua. A doua zi s-a obisnuit.Incearca sa nu ii transmiti plecarea,si nici el .Ca SIMTE!
teutz,daca ai pus pozele tot acolo unde le aveai ,si le-ai pus pe PUBLIC,se vor vedea si la scurtatura fara sa le mai faci tu nimic.eu ti le vad acum c sunt logata,nu am incercat si la linkul "poze",dar poti incerca tu si sa vezi daca le ai si acolo.
e superba Alexia Iarina,si numele minunat!
catalina,e ok cu buricul,nu e o regula.
la mine a cazut in 4 zile,dar nu inseamna ca in 12 nu e ok,nu sunt robotzei,nu au o zi fixa.
sa va zic cu buricul.va dati seama ca in a 4-a zi nu se asteapta nimeni sa cada,mai ales ca i-am facuit baie din prima zi de viata,in fiecare seara.si se spune ca ii cade mai greu asa.de unde!!! o schimba sotul meu,buricul cu pansamentul la locul lui.se apleaca sa ia un pampers,si cand se uita iar la fata,buricul cu pansamentul cazuse(el era cazut deja,dar statea acolo asa la fenta initial) si il aud: unde e buricul?????? I S-A RUPT BURICUL !!!!!! Si eu calma: cum sa i se rupa? I-A CAZUT ! nu are cum sa se rupa. s-a uscat si a cazut.pai asa devreme? uite ca da!
si s-a calmat si el.
Somleac,misto faza cu Matia kkt la cofetarie !!
adinazot,imi apre rau ca si tu esti atat de mult itmpo singura...Sunteti niste mamici curajoase!
mormelvio,bine ai venit,si FELICITARI ! Asa e,sunteti niste norocosi cu Alin !! pt ca e un scump !!! sa va traiasca !! si sa faceti actele ,sa nu aveti probleme.scumpetea de el,cum sta la mami pe piept !!!
povesteste-ne cum ai reusit,cum a fost?Felicitari !
mayaione,lasa-i incolo de nashi!! mai bine cu prietenii tai !! si ce daca nu vor_?? cu forta nu se poate,si nu merge.
da-i incolo,bine ca ai scapat de ei!! sa chefuiti bine cu noii nasi!!
eu oricum nu am ales inca,si cand voi alege,cheltuiala toata va fi pe seama mea,nu am de gand sa imi fac obligatii la nimeni,si nici sa tin de traditie de dragul ei.
nasii sa fie acolo,pt ca nu se poate fara ei,si sa fie cineva care vine de placere,si eu pe care sa ii vizitez apoi de placere.nu plocoane si alte tampenii si nici sa cheltuiasaca ei ceva.
am sa cumpar eu totul,nu tin de traditie nici macar la lucrurile alea care chipurile trebuie sale cumperer nasha.
elise ia lasa-i sas zica ei ce-or vrea,cu tarziul lor cu tot,ca toti sunt innebuniti sa botezi dupa cum zice popa,si mai stiu eu cine,pana in 2 luni sau cat e...Eu nu am de gand sa ma iau dupa asa ceva. O sa o botez atunci cand vreau eu,daca ma hotarasc dupa Paste,daca nu la vara,la 8 lunni...e alegerea mea,si nu am sa las babele si nici traditia si nici legile alea bisericesti sa se bage.
cate luni o sa aiba bebelisa in aprilie ?
tu boteaza fata atunci cand vrei tu !!!!!auzi?
Mirona,se intampla si la case mai mari...treaba din spitalul meu.Poate ca in Romania era si mai rau.
Bine ca a trecut.
ziggy a mea de la inceput a dosmrit in coshul ei.langa patul nostru.la spital la fel statea,in cutia aia a ei, langa patul de spital,dar intr-o noaptwe am luat-o cu mine in apt ca plangea rau,ma gandeam ca gata,nu am sa o mai scot din pat,dar nu a fost asa.doarme f bine in locul ei,dupa ce mananca.nu stiu cum sa iti zic sa o inveti...trebuie sa ii prinzi tuun truc cumva.
yagmur,mi-a facut si a mea criza de colici,dupa o saptamana de cumintenie.si am luat un ceai de la farmacie,special,i-am dat si a adormit.sper sa functioneze in continuare.vezi ec dau fetele,da si tu.
Ai grija de tine!!!
Azi am iesit la cumparaturi,fata a dormit buba in carut ,iar eu mi-am cumparat doua perechi de blugi,un pulover si un fular, si apoi nu mai puteam,ma durea...stiti voi,toate cele dupa nastere,de atata mers,asa ca am capitulat inaintea copilului.care copchil a inceput sa urle un pic in masina,am ajuns acasa,i-am dat sa pape si somn.apoi s-a trezit,baia de seara,papa iar si somn.
o sa caut ce am scris la mamici de ian-feb sa va pun si voua aici.
S.
aelita spune:
sa va mai povestesc una alta..
Fetitei i-a cazut buricul la 4 zile.
I-am facut baie din prima zi de viata,in fiecare seara .
In spital,primele ei ore de viata :a supt un pic imediat,putin de tot,si plangea mult pe pieptul meu.Apoi ,toata ziua a domrit,nu sugea,decat apuca un pic si adormea.Ii chemam ,le spuneam ca trec orele si nu mananca(imi spusesera sa nu o las mai mult de 3 ore) si veneau,se chinuiau sa o trezeasca,ii dadeau cu apa pe fatza, o gadilau,o bateau pe spate,ea oracaia,o puneau la san si pleacau inainte sa vada ca ea iar adoarme inainte sa traga ceva.si tot asa,pana la urma am luat de aripa o asistenta,ca trecusera ZECE ORE !! fara sa manance si ei nu faceau nimic. a dat ea un pic ochii pe spate,ca nu fac eu bine,ca nu ii dau cum trebuie,ca nu o trezesc...ia tu si fa,sa te vad!-i-am zis.si s-a chinuit ea o ora sa mi-o puna la san,sa o faca sa suga,si NIMIC.atunci au zis ca o inteapa sa ii vada glicemia,si daca e joasa,trebuie sa o oblige.au intepat-o,si au vorbit intre ei ca are gliecmia f f f jos,si i-am vazut cum se agita,aduc o seringa cu lapte si ii baga in gura.copilul scuipa tot laptele,nu inghitea nici asa. eu deja am cedat ,ma tinusem tare pana atunci,cu toate durerile dupa nastere,cu durerile de san ca de cate ori o puneam ea doar musca..si am inceput sa plang .Mi-au luat copilul,si cand au venit au zis ca i-au facut spalatura de stomac,ca la nastere inghitise lichid amniotic si sange si de aceea nu manca.dupa atatea ore ,cu glicemia jos,era molesita molesita,nu s mai putea trezi.apoi i-au dat o serigna de 20 ml de lapte,si abia abia a inghitit-o.
apoi m-au chinuit cu sanii, imi daduse sangele,imi facuse rani de nu ma mai puteam atinge si copilul tot nu sugea ca lumea,ele ma chinuiau care mai decare mai destepte...
copilul,dupa episodul cu spalaturile, plangea continuu,noi nu ne tineam pe picioare,sotul nedormit nemancat de doua zile,eu abia mergeam la baie ..
intr-o noapte copilul a plans continuu ,sotul s-a dus sa le cheme ,nu stiam cum sa mai tinem copilu,,mancase,era curata,schimbata,nu stiam ce are.gaze ,probabil, ,dar nici femeia care era cu mine in camera si sotul si copilul nu dormeau din cauza urletelor noastre...
au trecut 2 de cand ii chemasem ,si nu veneau.panma la urma s-a dus sotul cu o falca in cer si una in pamant la ei,le-a facut scandal si au venit vreo ttrei patru, vorbeau asaaaaa frumooos, si da-i si explica-ne tot,si au facut totul sa ii scoata gazele copilului,metode de-ale lor, mie imi e frica sa fac cum faceau..
acasa,intr-o noapte nu am mai putut de dureri de sani,plangeam si ii dadeam asa,ea nu se satrua ca nu putea sa traga,eu facusem sanii maaari si tari si plini ..si lam tirmis pe al meu la o farmacie de garda simi-a luat o pompa de scos lapte, 60 de euro,si m-am pus pe muls.
si ii dadeam cu binberonul,cateva zile,pana mi s-au vindecat sanii,biberon tot culaptele meu,si asa a inceput fata sa manance bine,sa doarma bine,din trei in trei ore.apoi am inceput sa ii dau si san,sa nu uite ..
si mi-am cumparat si protectoare din alea de sani,nu stiu cum se numesc, si asa nu ma mai doare.
daca imi dadeau simie din spital asa,nu ma chinuiam atat,si nici pe ea nu o tineam nemancata.
inca scot lapte,ca e prea mult,curge siroaie,ea se ineaca si adoarme repede la san,si asa ii mai dau cu biberonul din ce scot.dar arunc mult mult lapte.si tot am sanii cimpoaie
S.
Donia spune:
aelita, si eu am dus munca de lamurire cu Cristi ca imediat adormea la san. Totusi m-au mai ajutat sfaturile asistentelor, asa ca ti le spun si tie.
Unu: sa dezbraci fetita cand ii dai sa suga, sa ramana numai in scutec (pampers). Eu asa am procedat cam doua saptamani. In al doilea rand, sa ai langa tine cand alaptezi un prosopel ud si daca adoarme fetita sa ii stergi fata si capul cu prosopelul, sa o trezeasca senzatia de rece.
Acum Cristi nu mai adoarme mereu la san, dar tot se mai intampla si atunci il schimb si apoi ii dau din nou sa suga. Noaptea de obicei nu suge decat o singura data, ca adoarme atat de profund incat nici cand schimbam pampersul nu se trezeste.
Si lui Cristi i-a scazut glicemia in spital de 2 ori, dar asistentele mi-au spus ca aici regula e sa verifice glicemia bebelusilor care se nasc cu greutate mare, pentru ca ei sunt mai predispusi sa le scada glicemia. (Iar Cristi a avut 4300 g la nastere) Si de doua ori a fost nevoie sa-i dea lapte formula ca nu manca destul de la mine. Apoi n-am mai avut probleme.
asiza, Yagmur si chinico, multumim frumos pentru urari! Am sarbatorit azi, am avut tort si am cantat "La Multi Ani", Roxana a suflat in lumanare pentru fratiorul ei, iar Cristi a primit cadou un bouncer, nu stiu cum ii spune in romaneste, e un scaunel care vibreaza, se si misca daca se agita cupilu', are cantece si maimutoi atarnati deasupra. Acum a adormit in scaunel, sa vedem cum o sa-i placa sa petreaca timp acolo.
Pupam si noi sarbatoritele de azi, Ana Beatrice si Beatrice Maria si felicitam mamicile care au adus pe lume bebelusele, ca au facut treaba tare buna! 
Nu mai stiu daca mai vroiam sa scriu si altceva ca sunt rupta de oboseala, am fost azi la cateva ture de cumparaturi si am mers cat n-am mai mers de cand eram in luna a cincea, cred. Norc cu tortul lui Cristi ca am recuperat din caloriile pierdute... cred ca am avut si eu hipoglicemie, dar in loc de lapte formula ma tratez cu o bere fara alcool. Buna si asta!
O zi buna va doresc!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)