Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

florentina noua ne-au zis de la spital(sect4) sa mergem la biroul de alocatii sect 4 sa cerem o adeverinta care sa zica ca n am primit alocatia de acolo. se elibereaza intr-o saptamana. a fost alex.dupa, tre sa mearga cu aia la bir aloc sect 2 unde stam noi (sau 1 ?).sper sa nu mai fie nevoie de alta declaratie...cred ca asta e alternativa la ce zici tu...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

buna seara,azi am avut o zi groaznica,nu stiu ce a avut dar toata ziua a fost maraita si nu ii convine nimic
am fost si afara la plimbare a dormit putin dar s-a trezit,nu prea a dormit azi si e f. obosita
sper sa doarma la noapte,acum i-am facut baie si am culcat-o
va doresc o noapte linistita

DIA-mami de bianca-andreea(19.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor eu sunt aiabatuta-n cap cu pozele ...acu am alta problema...cum imi fac public albumul ca ma apuc toti nervii

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze"http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762332119625"
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

O problemaa am rezolvat-o dupa cum se vede...o mai am pe aia cu albumul care trebuie facut public prin nu stiu ce minune ca nici nu am timp sa studiez problema

poze

Mergi la inceput

he acu vad ca merge ce tare sunt ...cand am timp mai pun poze si asteptam petitori

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

As dori si eu parola de la mail-ul comun

Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Cum reusiti sa faceti ca bebelusii vostri sa doarma in patut. Eu nu reusesc deloc. Marea majoritate a timpului o petrece in carut. Si noaptea tot in carut doarme. Cum il pun in patut, chiar daca doarme, se trezeste in cateva minute.

Calin (5.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

La multe lunisoare pt. Ana-Beatrice si Christian!!!

Repede repede am citit, multumim Yagmur pt. urari

Am cautat sa vad ce mai e cu David a lui Dolores, dar sau nu a mai scris ea sau eu am sarit vreo postare..nu m-as mira, Bea mea ma tine la trap toata noaptea si ziua ca un facut nu ajung deloc sa dorm, asa ca sunt iar chiauna.

Galatogilul a ajunsa la mine declarat a fi supa granule ca altfel nu il lua nimeni!!
Il iau deja de ieri, si vroiam sa va intreb daca influenteaza culoare scaunului la bebei.
Bea a facut azi deja de doua ori kk de culoarea morcovului...sau a caramizii..ce stiu eu, portocaliu inchis..nemirositor, nu e sange, nu e mucus ca m-am holbat si eu si tot poporul. Ma ingrijoreaza pt. ca sunt paranoica unu la mana, si doi pt. ca pana acum era culoarea mustarului.
E normal au ba?

Miro nu te ingrijora ca ramai singura cu Kara, daca poti si crezi ca atarna balanta mai mult spre pozitiv decat spre negativ ia-ti socra la tine prima saptamana. Asta ca sa iti stii spatele asigurat in batalia cu treburile casei.

Bafta maine la botez Alexandra!

de beBea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by ziggy

Cum reusiti sa faceti ca bebelusii vostri sa doarma in patut. Eu nu reusesc deloc. Marea majoritate a timpului o petrece in carut. Si noaptea tot in carut doarme. Cum il pun in patut, chiar daca doarme, se trezeste in cateva minute.

Calin (5.12.2006)

nu stiu ce sfat sa iti dau concret, singurul lucru pe care ti-l pot spune si pe care probabil ca il stii si tu este sa mai incerci. trebuie sa castigi lupta asta, asa ca inarmeaza-te cu rabdare si ia-o incetul cu incetul.

chris + alexandra 07.12.2006
bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by ziggy

Calin (5.12.2006)

cu perseverentza.

o pun in patutz, se trezeste.
O iau in bratze, o adorm, iar o pun in patutz, iar se trezeste.
Si tot asa de vreo 5-6-7 ori...pina oboseste, adoarme bocna si o pacalesc.

Elise

Mergi la inceput