Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Miro, tu zicei de glicerina boraxata ca s-a demonstrat a nu fi tocmai buna de folosit la copii??? De ce, stii cumva?

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)

Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

La Multi Ani pentru Ana-Beatrice, Beatrice-Maria si Christian Gabriel
Carla, desi nu am vazut pozele.. noi petim pe toata lumea; dar ai chef de un ginere care doarme doar 3 ore/zi.....
Noaptea are colici si in timpul zilei mai doarme el un pic; in rest, are chef de "vorba"..
Azi m-au hranit vecini si in sfarsit am dormit si noi la pranz.
In rest, e cel mai dulce bebelus, ca doar e al meu.
Acum l-am adormit pe Iron Maiden si Metallica... oare sa incerc si la noapte?
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare mamici, noi suntem bine, sanatoase si frumoase.Va citesc cat de des pot, dar fetele imi ocupa aproape tot timpul...ba Antonia vrea papa, ba Sara vrea la olita, ba Andra vrea s-o ajut la lectii si uneori si tati mai vrea cate ceva... si uite asa se duce ziua.
Antonia doarme tota noaptea(papa de 2 ori ... nu stiu la ce ore caci avem intuneric - altfel s-ar trezi Sara) de la 10 la 10 dimineata ...
apoi sta treaza 2-3 ore in care vorbim si ne jucam, iar apoi somn ... pe la 3 mergem la plimbare, iar seara baita si iar 3ore de dezmat...cand cu mami, cand cu tati.

Am vazut si eu pozele bb - sunt toti niste frumosi - ca si mamele lor . la toti.

Bambo - multumim si uite multi pupici si de la noi pt. tine si Antonia.

... mai vb.

Mariana - de ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3 -ANDRA, SARA si ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

yagmurs-ar potrivi cu fimea ca si ea doarme tot trei ore pe zi adunate asa cate 10 -15 minute!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze"http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762332119625"
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Iuly,
am vorbit cu Caludiu si mi-a zis ca a depus copii dupa :
cartea de identitate a lui
cartea de identitate a mea
certificat de casatorie
certificat de nastere a lui bb si
doua dosare cu sina.

Astea sint actele pentru prima de nastere si alocatia lui bb.Pooop

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)

Poze Crinuta luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Fetelor gata ma apuc de munca mi-am copiat de pe retea exercitii pilates asa ca de luni ma apuc de treaba (imi mai acord o zi de leneveala)sper sa ma si tin de ele

Donia-e o smechera Antonia cand sunt eu langa ea si ii dau suzeta o tine in gurita cum plec o da jos si i-a degetul

Elise-ce smechera grasuna ta noi inca o mai pacalim cu leaganul si caruselul

pt.bebeii ce-si sarbatoresc ziua

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Dandusa pt informatie, dar pana la urma s-a descurcat si tati al nostru, chiar dc vrea sa-i dau toate informatiile mura-n gura.
Noi suntem bine, dar eu tot pe fuga. M-a cam ajuns si oboseala, seara pic de oboseala, nu mai apuc sa intru pe forum, dar va citesc ziua cu bebelina in brate.

Pupici si sper sa intru mai tarziu.

Luly de Isabela (03.12.2006) si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Mai fetelor i s-a mai cerut vreuneia dintre voi sa mearga personal la primarie pentru prima de nastere (cele 2 mil.)?

Noi apartinem de sectorul 5 si sotzul nu a putut depune decat dosarul pentru alocatie. Cica pt. prima aia de nastere trebuie sa merg personal sa dau o declaratie pe propria raspundere cum ca nu am primit alti bani de la primaria sectorului 1 (de care apartine spitalul). S-a mai confruntat cineva cu situatia asta?

Tina, mami de Patrick si Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Florentina_g-la fel si sotul s-a dus sa depuna pt prima de nastere si i-a spus ca trebuie sa merg eu personal

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
Poze Antonia-Gabriela
varsta Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

buna fetele! noi suntem ocupati tare cu vizte... parca au dat toti navala... de trei zile nici mama nici alex nu se mai trezesc noaptea sa ma ajute cu dmic ... ziua nu dorm de vizite... i-am pus eu la respect sa nu vina pana in anul nou dar acum... au navalit...
de-abia am terminat de cu dmic in brate si tre sa ne pregatim pt baitza...nici semn sa renunte la vreo masa...doar o data noaptea manaca la 4ore, nu 3...

bambo nu trimiti si tu un mail la comun cu exercitiile?

mai voiam sa zic multe...dar am uitat...

fetele mai noi (de parca eu as fi veche rau...) pt pus poze la semnatura [url=ghilimeleadresaghilimele]poze[/url] si daca nu sunteti sigure dati vizualizare inainte de a trimite

v-am ca ne trezim...

diana fericita de davidutz 03.12.06
david diana

Mergi la inceput