Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
dianav spune:
Chris Spuneai ca fetita ta a varsat dupa ce a papat la san.....Eu sunt terminata si nu mai stiu ce sa fac. Fetele de aici si doctorii spun ca nu exista san rau si sa nu renunt. Dar Oana mea varsa ce papa la san si ce papa la biberon nu. In plus cum papa la san face diaree. Stiu ca e de la san ca am intrerupt o zi, i-am dat ceai de menta la indicatia doctorului si cum am pus-o iar imediat si-a modificat scaunul. In plus, stiu ca bebeii au scaun mai moale, dar intamplarea a facut ca dr. a vazut un kk de al ei si chiar el si-a dat cu parerea si a zis ca e moale. Mama si alte persoane imi zic ca poate nu ii prieste sanul si sa renunt de vreme ce ei ii bolboroseste burtica imediat dupa ce papa si apoi varsa....lucru care nu se intmpla cu laptele praf.
Nu mai stiu cum sa fac!!!
carla2005 spune:
Fetelor lipsesc si eu un pic si voi scrieti de dabea apuc sa mai tin pasul cu voi!
chris80am condus si eu astazi in sfarsit ...nu mai condusesem din martie intre timp am schimbat si masina ...deci imagineaza-ti ce a fost pentru mine trecerea de la dacie la o masina straina puneam niste frane de-i dadeam pe toti cu capul de pereti, reflexe la fel sufletu asta e sper sa ma obisnuiesc!
mironu dispera ca pleaca sotul ...eu am observat ca ma descurc uneori mai bine fara el decat cu el...adica nu ca m-ar incurca omul ci din contra stiu ca mai e cineva in casa si cred ca ma relaxez ca stiu ca -i pot pasa fetita si am vazut ca uneori inrautatesc singura lucrurile!
Mormelvio m-ai impresionat cu Alinutul tau e superb sa va dea Dumnezeu sanatate la toti si sa aveti grija unii de alti, ma bucur sa avem o astfel de mamica si un om deosebit( ca doar niste oameni deosebiti pot face gestul pe care l-ati facut voi) in lista noastra, va admir sincer!
Mayaioneurat din partea nasilor vostri
elisepoate pui si varsta bbului la semnatura !
Fetelor avem si noi fetita pe a noastra nu o peteste nimeni?!![]()
Ideea e ca nu reusesc sa-mi fac profilul activ sau ceva de genul asta sa pot pune si eu poze la semnatura!
Declar ca am scapat de colici!
Daca imi mai aduc aminte de ceva va scriu
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
Mirona spune:
dianav nu te ingrijora - bebeii hraniti la san au scaunul mai moale - daca ii dai lapte praf - vei vedea ca scaunul se face mai tare- devine mai grunjos - cu multe "seminte" prin el. Si nu e diaree - stai calma - diaree este daca are mai multe scaune moi si ele depasesc numarul meselor papate de un bebe timp de 24 de ore. Stai pe pace - poti eventual sa-i dai completare daca vezi ca nu ia in greutate - dar nu renunta la alaptat - macar 2-3 mese pe zi dai-le san integral.
A mea vomita si la san si la lapte praf - in general daca e manevrata mai "brutal", sau daca o schimb imediat dupa masa, sau chiar ca asa ii convine ei - asa sunt bebeii - stai linistita.
fetelor cochetelor - nici nu ma gandeam ca ma voi bucura de ora petrecuta la bucatarie - mi-a fost dor, măi.
mi-am trimis bebelina la plimbare cu sotul si eu am ramas sa fac de papa.
a fost o relaxare ... dar si cand m-a apucat dorul ... vai vai cine mai suna sotul sa vada ce face odorul ...
asta imi aduce aminte de o faza Dia legata de scoaterea mesei de la ora 12.
Cand si-a scos bebelina mea masa am intrat in panica - cum??? nu mai vrea papa? nu ma mai vrea? nu mai are nevoie de mine? asa de repede a crescut? mi-aduc aminte ca mi-a si dat o lacrima ... ce repede cresc copiii astia - odata nu mai avem bebelusi ci copii mari.
of of ... hai ca fug ca devin nostalgica.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
carla2005 spune:
Proba pentru poze!
carla2005
de
poze http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762332119625
carla2005 spune:
Poate acu merge!
carla2005
de
poze"http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762332119625"
asiza spune:
pentru Ana-Beatrice, Beatrice-Maria si Christian Gabriel!!!!, Gina, Chinico si Donia, sa va traiasca

, sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
Nana, vad ca ai nascut cu aproape 2 luni inaintea mea...cum te deranjeaza operatia???? Pe mine sigur ca ma mai deranjeaza, mai ales ca am facut si complicatii, asa ca e de la sine inteles!
Alex, mersi de link...interesanta oferta au!!! 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Varsta Denis
Madana spune:
Buna mamici
Incerc sa tin pasul cu voi dar nu prea reusesc. Noi suntem ok, doar cu colicii astia buclulashi ce ne mai luptam.
O sa incerc sa citesc toate postarile ca inca nu am reusit.
Pupici
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de
superba Andreea-Bianca 01.12.2006
http://b1.lilypie.com/fT5tp2.png
Elise spune:
Lory, multumesc.
Asta e singurul..unicul... le include pe toate care trebe la 2 luni, sau ii mai fac vreunul odata cu asta ?
Scuze...
... mamika noua, ce sa-i faci.
Carla, bblisa are 7 saptamini... o sa o includ la semnatura cu varsta si pozici cu tot, da' vreau sa mai triez din poze.
Elise
lory32 spune:
elise,
contine tot ce trebuie pt 2 luni, si cum ti-am spus si ceva in plus fata de cel de la stat( vaccin impotriva meningitei), daca nu -l gasesti pe asta mai sunt si alte variante tot la farmacii:pentaxim+engerix b,dar cel mai bun este asta, nu inteapa decat o singura data si am inteles ca acul e foarte subtire si nici nu este asa de dureros.oricum cel mai bine este sa vb si cu pediatra, poate iti face ea rost de vaccin, eu asa am procedat, noi il facem marti. 
Mirona spune:
DOAMNE aelita prin ce ai trecut - am citit acum la fetele de ian-feb. 
Daca nu as stii ... zau ca as crede ca ai nascut in ROMANIA si ca ai avut de a face cu asistente "nemotivate" (romance).
Doamne cate are o mama de indurat, zau asa.
eu fata curajoasa.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita