bucurii de sept-oct 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
DiaB spune:
Simona, nu cred sa fie vreo problema ca- tine nasu. Noi am avut 2 nase si un nas si au tinut-o doar nasele, ca nasu' e mai stangaci cu copiii :). la toate fetele pentru vorbele frumoase.
Si eu abia astept sa ne inatlnim a plimbari; sper s-avem si vreme frumoasa, ca azi nu mi-a placut deloc...
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ignatica spune:
MamaLili ce tort fain ati avut. As manca si eu o bucata de gazon.
Multumim mult ralu si pufy. ralu si pe mine ma trage David de par cand prinde ocazia. M-am tuns si mai scurt din cauza asta, dar sincer ca m-as tunde periutza in perioada asta cu prinsul de orice in manutze.
simoky il poate tine si nasul din cate stiu eu. La noi l-au tinut si nasul si nasa, pe rand. spor la crestinat.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
alexxia spune:
Maine pun la posta DVD cu BE. Daca mai e vreo doritoare sa-mi trimita adresa pe PM.
Fetelor va pup ( pe seara asta ) si va urez o seara faina. Ma duc sa ma pregatesc ca am o "intalnire romantica" cu sotul . Intalnire ce include si un film.
Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
putzuruca spune:
Ignatica, va doresc sa se sfarseasca cosmarul asta si sa fiti sanatosi.
Alexxia, noroc ca "n-a cazut netul", ca altfel nu ma mai puteam binedispune cu perlele Ruticai. Pupacim fetele frumoase.
Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
laliq spune:
Seara buna,
DiaB, sa va traiasca micuta crestina si sa va aduca multe bucurii! E tare dulcica!
Inni, merci de raspuns; eu de plata doar prin Banc Post stiu de la o prietena care sta in sectorul 5, ea mi-a zis ca trebuie sa deschida cont la Banc Post pt indemnizatie. Eu am trimis intrebare pe site-ul primariei sector 6, dar raspuns... pas. O sa aflu saptamana viitoare cand depun dosarul.
Simoky, pe Matei fiul nasului l-a tinut in brate la botez, nasa doar l-a dezbracat si imbracat. Si ce daca bebe plange in biserica? E o vorba ca daca tipa in biserica o sa fie norocos!
Alexia, ce fete frumoase ai!
Pufy, ,pupam pufisorii simpatici foc. Nicolas sade si cugeta sau numai sade?
Ref. la preturile de la Miniblu, sunt f. mari pt ca au adaosurile exagerate. Am niste cunostinte care au deschis franciza Miniblu si de la ei am aflat ca, caruciorul pe care il avem noi e cu aprox. 50% mai scump la Miniblu decat e pretul de import... Eu am hotarat sa-i sabotez, nu mai cumpar de la ei.
Puiul meu cel scump nu are stare, se agita ca spray-ul. Oriunde il pun dupa 5 - 10 minute incepe frichineala si daca nu-l iau in brate incepe sa chiraie, dupa care da in plans. Iar in brate trebuie plimbat, ca daca stau pe loc protesteaza. asta-i narav... dar ce sa-i fac?
ma duc sa pap ca a adormit in carutz si nu stiu cat il tine somnicul.
Larisa si micul Matei (26 septembrie 2006)
sa-l ajutam pe Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/usorlili/usorlili.jpg)
usorlili spune:
simoky, fara probleme poate sa-l tina nasul pe bebe.
Noi am botezat un bebelus, eu fiind insarcinata in 39 de saptamani.... Deci oricum nu era chip sa-l tin eu pe finut. La tinut sotul meu. De imbracat l-a imbracat mamica lui, pentru ca ea stia cel mai bine ce si cum... Deci eu am fost acolo doar asa...cu numele... si cu burta...
La 6 zile dupa botez am nascut si eu ...
Si am ramas si noi printre codasi cu botezul...Il facem pe 18 februarie (exact ultima sambata inainte de Postul Pastelui)....
Pupici pentru toate fetele si toti bebelusi...
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank">Avem si site...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor,
la multi ani bebeilor sarbatoriti azi!
Gripo, nu am gasit pe nicaieri cereale, imi pare tare rau! de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
DiaB spune:
Ca tot veni vorba de indemnizatia pt copil. Pana cand pot depune dosarul pentru banii de la nastere? Nu i-am luat pana acum si urmeaza sa ne schimbam buletinele. As vrea sa stiu daca ma mai pot duce sau nu. Tre sa ma apuc si eu de formalitatie astea, ca nu se mai poate.
Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/_Ralu_/_Ralu_.jpg)
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by DiaB
Ca tot veni vorba de indemnizatia pt copil. Pana cand pot depune dosarul pentru banii de la nastere? Nu i-am luat pana acum si urmeaza sa ne schimbam buletinele. As vrea sa stiu daca ma mai pot duce sau nu. Tre sa ma apuc si eu de formalitatie astea, ca nu se mai poate.
Dianade Maia (18.10.06)
POZE MAIA
io stiu ca-l poti depune oricand vrei. cand il depui de-atunci iti dau banii...daca vrei poti sa-l depui si la 1 an si 11 luni, si mai iei doar o luna....
![](icon_smile_big.gif)
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Ignatica!
Laliq habar n-am daca si cugeta al meu fecior....dar sigur sade!
Am mai pus o tura de poze noi www.pufymic.info/thumbnails.php?album=5" target="_blank">AICI.....daca vreti sa ne vedeti!
Pupici!
Ioana de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...