bucurii de sept-oct 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 17
ramomar spune:
Ralu, sa inteleg ca Alexia te ajuta sa-ti intaresti podoaba capilara! Chiar, iti mai cade parul (parca tu te plangeai mai demult)? Te intreb pt. ca si eu stau tare prost la capitolul asta. Mai am un pic si cred ca raman fara par, asa de tare imi cade de 2 luni.
Tinem pumnii pe maine.
simoky, noul crestin sa va aduca multe bucurii! Nu stiu daca poate sa tina nasul copilul. Cel mai bine sa vorbiti cu preotul, desi nu ar trebui sa nu poata. Bafta!
`````````````````````
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
strumf mic si drag...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b79c6db5823c80b0c0da8&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank"> filmulet cu omulet
alessia80 spune:
LILI- se vede ca sunteti microbisti
PUFY- ce-ai facut cu pufyshorii de ai timp de net?
RALU- bucura-te acum- de fapt iti doresc ca ALEXXIA sa nu reactioneze la fel ca A. ca al meu de ieri, dupa vaccin, a intrat in greva. A mancat 500ml azi
O fi de la vaccin lipsa poftei de mancare? Fetele cu bb de 4 luni- ce ziceti?
_Ralu_ spune:
simoky, nu vad de ce-ar fi o problema sa tina nasul pe bb! ba chiar poate sa se ocupe numai el de toata treaba! pe mine cand m-au botezat, cica nasu' a facut toate onorurile. ca asa era obiceiul la ei (a, apropos, la curtea de arges...sau nu tu-mi ziceai ca esti din campulung?...mi s-au ramolit si ultimii neuroni care mai erau functionali): daca e fata se ocupa nasul, daca e baiat, nasa!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
Ignatica spune:
Salutare,
Noi facem binisor, suntem in dubiu, ultima urocultura facuta miercuri a iesit negativa. Luni avem programare la nefrolog.
Noi am inceput sa diversificam cu putin inainte de a implini 4 luni, cam cu vreo 4-5 zile. Suculetul il dam cu biberonul, iar marul pasat cu linguritza. Noi am continuat cu marul asta, pentru ca ii place foarte mult. Pufy are dreptate in privintza pozitiei de de papat piureuri, ar trebui date cand bebe sta deja in funduletz. Spre exemplu, David oboseste daca sta mult in fundulet, chiar daca e sprijinit asa ca ii dau papa tot culcat, dar cu capul ridicat pe o perna.
Cum spunea si cucuoancea sunt doctori, mai ales cei de familie, care recomanda inceperea diversificarii dupa 2 luni. Eu am unul de genul asta, nu vreau sa il schimb pentru ca e de treaba, dar pur si simplu nu l-am luat in seama cand mi-a spus a incep diversificarea. Am zis ca el si am facut ca mine. Mai ales ca am tot citit cand se recomanda sa incepem sa papam si altceva decat lapte.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David
MamiLili spune:
Simoky, o sa fie bine maine, o sa vezi! Iti spun eu, care de atata panica si stress as fi luat tranchilizante. Eu am avut 3 nasi si l-au tinut toti pe Mathias in timpul slujbei, pe rand.
Ralucutza, steagurile le-au pus cei de la cofetarie ptr decor si-atat, fara un simbol anume.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
_Ralu_ spune:
da, inca imi cade parul! din pacate! dar nici n-am facut nimic in sensul asta! cand fac dush, se umple cada....offfff! nu stiu cum, dar parca n-am incredere sa iau medicamente d-astea minune care stopeaza caderea parului, mai ales ca la mine-i de la hormoni sigur! in viata mea n-am avut probleme cu parul. deci nu-i o problema medicala. m-am exprimat ca o cizma! intelegeti voi...
alessia, sper sa nu faca asa si alexia, desi la cel de doua luni asa a facut si ea! am inteles ca subst antipolio determina lipsa poftei de papa si asta nu cred ca mai contine...sau...? nu stiu! om vedea! mie mi-e frica de febra, de plansete, de durere...offfff! da' si cand n-o manca sa vezi ce m-apuca!
raluca mami de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria care creste si tot creste...
o intamplare fericita...
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alessia80
[font=Century Gothic][b][maroon]LILI- se vede ca sunteti microbisti
Yes we are!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
pufymic spune:
Alessia de cel mare am scapat usor ca i-am facut placinta cu dovleac(sper fericirea lui), iar acum se joaca satisfacut, iar mormolocul doarme
Ignatica va tin pumnii luni cand mergeti la nefrolog!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...
_Ralu_ spune:
ignatica, ma bucur ca se zareste o raza de speranta ca va fi bine! la cat de luptator a fost david, o sa treceti cu bine si peste astea!
noi te incurajam, dar numai tu stii ce-i in sufletul tau de mamica!
o intamplare fericita...
alessia80 spune:
RALU- ahh, deci asta era....
SIMONA_ da, ma inscriu la plimbarit! Nu fi stresata va fi foarte bine!. La boezul lui A. l-a tinut si nasul pt ca pe nasha a rupt-o de spate
AM vazut la stiri 2 bb morti de bronhopneumonie galopanta! Unul de 3, altul de 5 luni!