bucurii de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simoky spune:

Multumesc la toata lumea pentru incurajari! Va pup dulce si vorbim dupa botez!
Noapte buna!!!

Simona mamica de David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by bb ralukutza

io stiu ca-l poti depune oricand vrei. cand il depui de-atunci iti dau banii...daca vrei poti sa-l depui si la 1 an si 11 luni, si mai iei doar o luna....

Vorbeam de banii aia care ti-i dau o singura data, la nastere. Ca aia de crestere de copil nu cred ca ii prind, eventual depun pt aia de 3 mil de cand oi incepe serviciu.
Multam oricum :).

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Dia, in maxim 6 luni se ridica banii aia.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca

Dia, in maxim 6 luni se ridica banii aia.

Aha, deci ii mai pot prinde. Multam mult.

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Buna seara!

pt puiutii nascuti intr-o zi de 12!!!

Simoky, mult calm si rabdare maine, iti tin pumnii si asteptam poze.

Urmatorii la crestinat suntem noi, duminica (poimaine).

Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea(10oct2006)
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

Simona, Sandra sa fie bine la botez, sa va distrati si sa nu fiti stresate. Si sper ca Laliq are dreptate, daca bbii plang la biserica o sa fie norocosi (am mai auzit vorba asta si imi place sa cred ca asa e, ca Maia a urlat continuu in biserica :)). Asteptam poze.

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

DIAB eu azi am sunat la ei sa vad in cat timp trebuie sa-i ridic: 3 ani.Asa ca ai tot timpul din lume.
ELOISE,RAMOMAR,PUTZURUCA
ELOISE ii trecusera ochisorii,dar de 2 zile am luat-o de la capat ;am senzatia ca n-o sa scape niciodata .
DORI esti mare figura,cum sa ma supar pe tine?!I-am facut poze la pitic cu jucarioara primita cadou de la voi si ma tot chinui de atunci sa descarc pozele in calc,dar nu reusesc.Cred ca-s cam batuta-n cap.Poate o sa-mi explici tu maine cum se face daca o sa ai timp,daca nu, o sa-mi spui luni la plimbarica.Azi l-am scos pe Andrei la plimbare cu varianta sport a caruciorului;a fost tot numai un zambet ca a putut sa vada el ce si cum,ii facea capsorul precum girofarul.Asa ca sper ca luni sa avem o plimbarica linistita.
LALIQ asa face si puiul meu,vrea sa fie tot timpul bagat in seama,plimbat,cocolosit , ca daca nu, plange de rupe.Azi insa am reputat o mica victorie: asa cum am scris mai sus,azi l-am scos cu caruciorul sport la plimbare - n-a dormit nici 5 minutele, dar nici n-a mai plans;doar cand i s-a facut foame s-a pus pe plans si a trebuit sa-l iau in brate.Incearca si tu,poate tine si la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutare la toate fetele
Multumim tuturor celor care ne-au urat LA MULTI ANI pentru implinirea a 3 luni de viatza, si la randul nostru uram la sarbatoritzii de azi!!! Sa dea DD sa cresteti mari si sa fitzi cumintzi si sanatosi sa va bucurati parintii in continuare!
Avem si noi cateva intrebari pentru cine are timp si vrea sa ne raspunda
1: Ni s-a facut cojitza pe cap, cum scapam de ea?
2: Noi tot la 2h mancam, rareori la 3, si mami vrea sa incerce cu ceai intre mese ca sa mai prelungeasca pana sa-mi dea din nou lapte....Ce fel de ceai pot sa beau si cat de des?
Multumim anticipat.

Hazul
de Lucas 04-05-2000
si Mathea Roana 10/10/06
www.totsites.com/tot/mathea" target="_blank"> Pagina web Mathea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by DiaB

Simona, Sandra sa fie bine la botez, sa va distrati si sa nu fiti stresate. Si sper ca Laliq are dreptate, daca bbii plang la biserica o sa fie norocosi (am mai auzit vorba asta si imi place sa cred ca asa e, ca Maia a urlat continuu in biserica :)). Asteptam poze.

Multumim.
daca e adevarat a mea gargaritza va fi fff norocoasa la cat va plange (nu suporta episodul cu imbracat/infofolit si nici caciula)...

Sandra si gargarita ANAIS - Ruxandra Andreea(10oct2006)
Ce mare am crescut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Eu sper ca puii nostri sa fie norocosi indiferent daca au plans sau nu la botez;al meu n-a plans decat vreo 2 min. dupa ce l-au scufundat in cristelnita.
Si am uitat sa va spun ca dupa plimbare a papat si de atunci doarme neintors (adica de pe la 18.30);nici pt. baita n-am reusit sa-l trezesc.Acum ma gandesc ca poate o sa-l apuce la noapte cheful de distractie...sper ca nu.

Mergi la inceput